• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve yengesinin samimi olmasını istemiyorum ne yapmalıyım kızlar yardımcı olun lütfen

Sevgilimin abisi yurtdışında yaşıyor evli ve 1 çocuğu var. Yengesiyle yeğeni önümüzdeki günlerde önden gelecekler abisi 1 2 ay sonra gelecek. Benim sorum şu yengesi sevgilime daha önceden arkadaşmış gibi mesajlar yazmış işte beni kastederek ne kadar çok konusuyosunuz biraz da bizi ara falan gibisinden her lafı söylüyorlarmış birbirlerine önceden de zaten samimi oldukları için. Şu anda da o eski samimiyette olmalarını istemiyorum ben art bi niyet olduğundan değil ama rahatsız oluyorum kıskanıyorum. Benim ilişkisinin başlamasının ardından ilk defa geliyolar buraya ve yeğenimle olsun yengemle olsun illaki ilgilenicem abimin emaneti onlar bana falan diyo sevgilim mesafeli ol kıskanıyorum dediğimdeyse o benim abimin karısı ne biçim konuşuyon deyip sinirleniyo tartışıyoruz. Aynı evde duracaklar sonuçta ben samimi olmalarını istemiyorum ama elimden de bişi gelmiyor ne yapabilirim nasıl davranmalıyım. Öbür aya söz'ümüz var bi de sevgilimle aram bozulsun istemiyorum.
Eşimin 3 erkek kardeşi var biri evli yaşlarımız birbirine yakın ve çok samimiyiz, Kardeş gibiyiz araya nifak sokmaya gerek yok. Karşıt cinste arkadaş olabilir bunu anlayana kadar size anlatabilirim. Sevgiliniz yengesine mi aşık olacak eğer bu durumu ona yakistiriyorsaniz direkt ayrılın. Ayrica mesajlardan nasil haberiniz oluyor. Bizde aramızda böyle konuşuyoruz. Sizin hiç mi çevrenizde böyle samimi olduğunuz karşı cins yok. Ayrica yurtdisinda yasiyorlar, bende yurtdisindayim ve Türkiye ye gidince abilerim, dayilarim, arkadaslarim hepsiyle extra samimi olacağım. Bu kadar kıskanç olursaniz evliliginizde evlilikten cikar

Işte bu kavga meselesi olmuyor aslında kaç kişiyle ilişkim hakkında konuştum eminim eşim de konuşmuştur . Ben baya da bu konularda rahatım eşimin samimi kız arkadaşları vardır . Selamlaşmalari sarılmalı falandır yani gayet iyi dostlari var ama iş yengesine gelince bende çıldırmıştim . Herkes linçlemiş sanırım bazı şeyleri insanlar yaşamadan anlamıyor. Kadın bulusmalarimizda özel olarak arar beni de rahatsız eder eşim hakkında bilgi verirdi . X şunu sever şunu şöyle yapar bir yere kadar tamam. Bir gün yanımda mesaj atmış bende gördüm kavgaliydik erkek dediğin biraz daha üstte olur kadın dediğin alttan alırmış yoksa çok ezilirmis yukardan mesajı okumamla son noktayı yaşamıştım. Ilişkilerde tavsiyeyi arkadaştan almak mantıklı gerçekten bazı kadınlar eltilik olayını çok abartıyor. Niyetini anlayamıyorsun evlendikten eşimin ailesine gittikten sonra bile eşiyle ilgilenmez on beş kişinin arasında bir tek benim eşimin ne yedigiyle ne ictigle ilgilenirdi . Onun için özel hazırlık yapardı . Nisan , nikah her dönemde muhakkak sorun çıkarmaya çalıştı . Işte tüm bunlarda asıl suçlu kim diye sorarsanız tabi ki erkek oluyor. Erkeklerde o benim ablam o benim dert ortağım diye salak salak gezerse kadın da çıldırıyor . Yani bazı insanlar gerçekten hastalıklı bir şekilde yaklasabiliyorlar mesele de eşinin kardeşine yürümek değil yeni gelen kadını ekarte etmek . Çok tuhaf ama böyle değişik insanlar malesef var .

Ay ama bu sinir olunmayacak gibi değil, ne demek "Erkek dediğin daha üstte olur, kadın dediğin alttan alır"mış. "Altımıza üstümüze bu kadar meraklıysan gel sana başka altlı üstlü hallerimizi de gösterivereyim, onu da bi yorumla, tavsiye ver" derdim herhalde. Zorla söyletiyorlar valla bazıları. (Eltine gıcık oldum ahshs)

Ben de şahit oldum yurt dışında abi dediği amca oğlunun eşi(bu da yenge oluyor) bir arkadaşa aşk mesajları atmıştı.. Samimiyet bile yerinde olmalı dedirtiyor bu örnekler..

Ay ama bu sinir olunmayacak gibi değil, ne demek "Erkek dediğin daha üstte olur, kadın dediğin alttan alır"mış. "Altımıza üstümüze bu kadar meraklıysan gel sana başka altlı üstlü hallerimizi de gösterivereyim, onu da bi yorumla, tavsiye ver" derdim herhalde. Zorla söyletiyorlar valla bazıları. (Eltine gıcık oldum ahshs)
Aaa benim canım eltim hiç gıcık olunacak bir insan değildir . Kendisi eşimin ve benim kitap okumamdan tutun gereksizmis , kapanmayı düşünür muymüşum çünkü bir tek onu ilgilendiriyor bu konular başka kimse açmadı ailesinden. Kendisi eminim sex pozisyonları ile de ilgilenirdi daha yüz versen 🤣 yani bazı eltilee yasaklanmalı .

kıskanmakta çok hatalısınız. Hem onlar siz daha piyasada yokken konuşuyorlarmış. Aklı başında hiçbir erkek abisinin eşine başka türlü bakmaz. Onlar abla kardeş gibilermiş öyle düşünün. Sevgiliniz ailesi ile mi oturuyor? aile evine mi gelecekler? Eğer öyle ise çok fena saçmalıyorsunuz. Böyle kıskançlıklara devam ederseniz mutlu olamazsınız, kendinize yazık edersiniz.

Sizden bu kafayla ne bir cacık nede bir aile olur. Bu nasıl bi zihniyettir.
Mesela Ben lovem in aile bağlarının kuvvetli olmasını yengesine yeğenine değer vermesini çok isterim çünkü ailesinden birine değer veren eşine çocuguna daha çok değer verir. Ama sizinki fesatlıktan başka birşey değil

Sizin ilişkiniz için demiyorum ama yeri gelmişken belirtmeyi istedim. "Annesine çook duskun bana da düşkün olur, ailesine cok bagli bana da bağli olur" gibi duşunceler çoğunlukla yaniltir arkadaşlar.
Her insanin arasindaki ilişki onlara özeldir. Kendimize pay çikartmamiz pek doğru değil.

Yeğenlerini cocuklarindan önce gören, cocuguna harcamadigini, yapmadigini yegenlerine yapan insanlar var. Annesine çook duşkun olup, eşine ayni duskunlugu göstermeyebiliyorlar. Bunun orneklerini bu forumda sabah aksam goruyoruz zaten.

Sevgilimin abisi yurtdışında yaşıyor evli ve 1 çocuğu var. Yengesiyle yeğeni önümüzdeki günlerde önden gelecekler abisi 1 2 ay sonra gelecek. Benim sorum şu yengesi sevgilime daha önceden arkadaşmış gibi mesajlar yazmış işte beni kastederek ne kadar çok konusuyosunuz biraz da bizi ara falan gibisinden her lafı söylüyorlarmış birbirlerine önceden de zaten samimi oldukları için. Şu anda da o eski samimiyette olmalarını istemiyorum ben art bi niyet olduğundan değil ama rahatsız oluyorum kıskanıyorum. Benim ilişkisinin başlamasının ardından ilk defa geliyolar buraya ve yeğenimle olsun yengemle olsun illaki ilgilenicem abimin emaneti onlar bana falan diyo sevgilim mesafeli ol kıskanıyorum dediğimdeyse o benim abimin karısı ne biçim konuşuyon deyip sinirleniyo tartışıyoruz. Aynı evde duracaklar sonuçta ben samimi olmalarını istemiyorum ama elimden de bişi gelmiyor ne yapabilirim nasıl davranmalıyım. Öbür aya söz'ümüz var bi de sevgilimle aram bozulsun istemiyorum.
Kesin çözüm ayrılmanız lazım. Eğer yengen ve sevgilin arasında normal dışı yakınlık varsa bı bir sorun ayrıl hemen.
Yok onlar normal ise sende tuhaflık var hemen ayrıl
Yani ayrıl. ......

Yengesi bir özelini anlatmış olabilir. Senin bilmeni istemeyeceği. Karşılıklı telefon veriyorsanız bir şey diyemem ama ben asla telefonumu karıştırtmam. Kiz arkadaşlarımla mesajlaşmış olabiliyoruz. Bana eşiyle problemini anlatmış olabilir falan filan. Bana söylenen bir sırrı paylaşmak olur bu. O yüzden birbirmizin mesajını açmayız.

Belki özel bişeyini anlatmıştır niye kurcalıyosn demişsiniz, Yenge, özelini kaynına anlatıyosa bi sıkıntı vardir. Özel bişeyimi anama , yakın kız arkadaşıma, eşime anlatırım. Kaynına özelini anlatan var mı ya ahahaha :))

Eltin olucak yakında içinde kıskançlık varsa seni sinir etmek için yapıyor olabilir ya da gerçekten iyi bir insan sevgilinle bir arkadaş ya da abla kardeş gibi rahattır her şey olabilir, ama aile bu kıskanmayın o kadar abisinin eşine de yan gözle bakmaz herhalde sevgiliniz 🤔

Belki özel bişeyini anlatmıştır niye kurcalıyosn demişsiniz, Yenge, özelini kaynına anlatıyosa bi sıkıntı vardir. Özel bişeyimi anama , yakın kız arkadaşıma, eşime anlatırım. Kaynına özelini anlatan var mı ya ahahaha :))

Neden öyle düşünüyorsunuz çok özel bir şey olmayabilir ama eltisinin bilmesini istemeyeceği bir şey olabilir. Kayınvalide ile yaşanmış bir problem konuşuluyor olabilir. Cinsel problemlerini konuşacak değil.

Neden öyle düşünüyorsunuz çok özel bir şey olmayabilir ama eltisinin bilmesini istemeyeceği bir şey olabilir. Kayınvalide ile yaşanmış bir problem konuşuluyor olabilir. Cinsel problemlerini konuşacak değil.
Kaynana çekiştirilebilir, tabi dedikodu olabilir, adam anasının kuzusu değilse. Bu da önemli bişey değil, okusun nolcak. Nişanlısı da onunkini karıştiriyomuş zaten.

Kaynana çekiştirilebilir, tabi dedikodu olabilir, adam anasının kuzusu değilse. Bu da önemli bişey değil, okusun nolcak. Nişanlısı da onunkini karıştiriyomuş zaten.

Yani o daha da ayıp zaten. Bir kızın whatsappında kız arkadaşlarının tüm özeli vardır ya. Ben böyle şeyleri okuyunca kız arkadaşlarımla hiçbir şey konuşasım bile gelmiyor. Okutan anlatıyordur da aynı şey.

Yani o daha da ayıp zaten. Bir kızın whatsappında kız arkadaşlarının tüm özeli vardır ya. Ben böyle şeyleri okuyunca kız arkadaşlarımla hiçbir şey konuşasım bile gelmiyor. Okutan anlatıyordur da aynı şey.
Böyle durumlarda zaten riskli mesajlar hemen silinir. Hatta uyarırsın sil hemen filan diye. Ama telefon karıştrmaca oluyor çiftler arasında hatta gözünün önünde alır karıştırır yani gizli gizli yapılan bişey de değil bu.

Kimseye ama kimseye tüm özelimi hatta özel bulduğum şeyleri anlatmam.
Ama başkasinin bilmesini istemeyecegim bir şey anlatacagim zaman ben yazişarak yapmiyorum bunu hiç. Ya yuz yuzeyken ya da arayarak konuşuyorum mesela. 🙄

Ne demek elimden bir şey gelmiyor? Bir kafes alıp sevgilinizi bodruma kapatabilirsiniz. Çözüm odaklı olmakta fayda var.

gülüşüp eğlenmeleri falan çok fazla hani yenge/kayın ilişkisi gibi değil sevgilimle aralarında 2 3 yaş var bu yüzden daha önceden sevgilim eski sevgililerinden tutun ki yaptığı her şeyi anlatırmış şuanda da benim hakkımda az konuş onla hiç mi görmedin falan diye mesajlar atmış yengesi. Mesajda bile benimle ilgili böyle olan birisiyle sevgilimin aynı evde kalma konusu olunca ister istemez rahatsızlık duyuyorum. Fazla labali bir samimiyet var yani.
Sapık mısınız?
Ne kadar fesat kötü birisiniz ya, yengesine sulanabilecek sevgilinizle hala beraber oluşunuz da ayrı bir vasatlık. Ayyy kuscek gibi oldum.

2 üniversite okuyorum ben zaten suan biri örgün biri açıktan. Sevgilim olmasından ya da sözlenmemden okumadiğimi nerden çıkardınız ki
Üniversitede sana bir vizyon katamamış demek ki. Vah vah, vizyona bak andjsjdjdjf.

Kimseye ama kimseye tüm özelimi hatta özel bulduğum şeyleri anlatmam.
Ama başkasinin bilmesini istemeyecegim bir şey anlatacagim zaman ben yazişarak yapmiyorum bunu hiç. Ya yuz yuzeyken ya da arayarak konuşuyorum mesela. 🙄

Yok ben de yazmam da demek istediğim kocasına telefonunu okutan benim anlattığım şeyi de anlatıyordur.O yüzden ben de mesela kayınvalidemle yaşadığım şeyi bile anlatamıyorum.

Back
X