- 15 Haziran 2017
- 114
- 139
- 23
- 29
- Konu Sahibi cikolataguzelii
koşarak uzaklaş....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, yardımınıza ihtiyacım var. Benim 2006 yılında 13 yaşımdayken bir sevgilim oldu. yan apartmanımızdaki komşu çocuğuydu. sevgili olduk ve 1 yıl zor dayanabildim. sürekli her şeyime karışıyordu. etek giyme oraya gitme bununla konuşma. sonra liseye geçtim. onlar da başka bi semte taşındılar. ve biz ayrıldık. onun yüzünden derslerime odaklanamıyordum surekli bi baskı halindeydi. bi 6 yıl kadar ayrı kaldık ve bu ayrılık süresi içinde her yıl düzenli olarak bana ulaşmaya çalıştı. bi şekilde numaramı buldu sosyal medyadan buldu ama ben hep reddettim. sonra benim içime dert oldu yaşayamadıklarımıza üzüldüm pişman oldum ve yıllar sonra tekrar buluşup sevgili olduk. bana ilk zamanlar seni çok mutlu etcem hiç üzmiycem diyodu tabi ki böyle olmadı. ilk günden yasaklar başladı. etek giyemezsin erkek arkadaşın olamaz dedi. sırf bikez daha pişman olmamak için kabul ettim ama bu böyle kalmadı. beyaz tişört giyemezsin askılı giyemezsin dar paça pantolon giyemezsin derken makyaj yapamazsın dedi. ben de sesimi çıkarınca benden ayrıldı 3 ay boyunca bana tek kelime yazmadı her istediğini yaptı. 3 ay depresyona girdim yemek yemedim uyku uyumadım 63 kilodan 55 kiloya düştüm. 3 ay sonunda kapanmam şartıyla benimle konuştu barıştık ve ben sırf o istiyo diye kapandım. okulun ilk günü üni.ye kapalı gittim. şu an 4 yıldır birlikteyiz ve evlenmeyi düşünüyoruz. fakat ben bu yasaklardan o kadar çok bunaldım ki delirmek üzereyim. halamın oğluyla dahi konuşamam ama o annesinin kuzeninin kızıyla aynı evde kalabilir. eniştesinin yegenine akrabam der konuşur. şu an farklı şehirlerde ve farklı üni.lerdeyiz. 6 ay sonra sözlenmeyi düşünüyoruz. ben bu kadar yasaklarla yasarken ve sırf onun için kapanmışken onun annesi yani kaynanam olacak kişi tam tersi. kadın 50 yaşında ve benden daha genç görünüyo. ailesinde kapalı kimse yok. mini etek giyip dil çıkararak fotoğraf paylaşıyo. ben annene bak bana bak dedikçe o beni ilgilendirmez diyo. kendimi ezik gibi hissediyorum. kadınla beni yan yana görseniz bana kaynana ona gelin dersiniz. ve benim çalışmamı istemiyo. şu an mezun oldum ve özl bi üni.de okudum 5 yıl para verdi babam sırf okutabilmek için seni çalıştırmam asılırlar diyo. annesi çalışıyo özgür rahat ve ben tam tersi oldukça deliriyorum. en son kavgamızda ailesine anlatmış benim onu kıskandığımı söylemiş. ailesi de sözü erteliyoruz istemeye gitmiycez demişler. ben onuniçin kapandığımda da teyzesi benim hakkımda aa kapalı gelinlik mi giycek şimdi ben düğününüze gelmem demiş. ve o da bunu bana gülerek anlattı teyzem kapandın diye düğününe gelmiycekmiş dedi. fedakarlık yaparak ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. 1 ay amerikaya tatile gidecektim sırf o hayır dediği için gitmedim. yardım edin akıl verin napıyım ben. psikologa gidicem artık dayanamıyorum.
buna kalsa gene ayril derim... Besle buyut kargayi oysun gozunu gibu birsey olmus ailenu dusunde bari okuduguna degsin...özl bi üni.de okudum 5 yıl para verdi babam sırf okutabilmek için