- 15 Ağustos 2017
- 5
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi cikolataguzelii
-
O zaman bizden tam olarak istedigon akil nedir?ailem yasakları bilmiyor. kendi isteğim sanıyorlar. annem defalarca başkası için kapanacaksan kapanma dedi ama ben kendi isteğim dedim. kapandım yine yasaklar bitmedi. şal bağlama rimel bile sürme. kıza tunik giyme dizinin altında tunik giy. bunun bi ilerisi çarşaf sanırım
geleceğimi göremiyorum. kendimi boşlukta hissediyorum. sürekli beni ezdiği beğenmediği yapamazsın beceremzsin dediği için okul 1.siyken şu an ortalamam bile çok kötü. iş bulamam bi işe yaramam gibi hissdiyorum. anneme istemeye geleceklerini söylemiştim annemlere ne söyleyeceğimi dahi bilmiyorum.O zaman bizden tam olarak istedigon akil nedir?
Ne yapacagini bilmiyor musun?
Biz sana bu sartlarla mutlu yasamayi ogretemeyiz ki. Care belli...
Allahım 13 yaşını iki defa okudum. Akıl veren kimsen yokmuydu senin? Şaşırdım kaldım. Kurtuluşsun. Sonra depresyona girmişsin .kapatmak şartıyla barismissin. Saçmalık değil mi bunlar. Kapanmak başkasının şartıyla olunca iyi hissettirdi mi? Bu kadar baskıyla yaşayacağın bir adamlâ evlenme düşüncesi iyi hissettirdi mi? Ya daha yaşayacaklarıniz? Onlar nasıl hissettirecek hiç düşündün mü? Nasıl bir ailde yasadık, nasıl bir çocukluk geçirdin bilemem ammaaaaaaa yağmurdan kaçarken doluya tutulmussun orasi kesin. Senin için çok üzüldüm. Kaç yıl ömür bicildiyse çoğu göz yaşı ile geçecek gibi geldi. O evde büyüyecek çocuklara da üzüldüm. Sen bu olanları kabullensen, neyse. Bunaldım psikoloğa gitcem demişsin. Bile bile böyle bir hayata adım atmak. Allah akıl fikir versin sana.Merhabalar, yardımınıza ihtiyacım var. Benim 2006 yılında 13 yaşımdayken bir sevgilim oldu. yan apartmanımızdaki komşu çocuğuydu. sevgili olduk ve 1 yıl zor dayanabildim. sürekli her şeyime karışıyordu. etek giyme oraya gitme bununla konuşma. sonra liseye geçtim. onlar da başka bi semte taşındılar. ve biz ayrıldık. onun yüzünden derslerime odaklanamıyordum surekli bi baskı halindeydi. bi 6 yıl kadar ayrı kaldık ve bu ayrılık süresi içinde her yıl düzenli olarak bana ulaşmaya çalıştı. bi şekilde numaramı buldu sosyal medyadan buldu ama ben hep reddettim. sonra benim içime dert oldu yaşayamadıklarımıza üzüldüm pişman oldum ve yıllar sonra tekrar buluşup sevgili olduk. bana ilk zamanlar seni çok mutlu etcem hiç üzmiycem diyodu tabi ki böyle olmadı. ilk günden yasaklar başladı. etek giyemezsin erkek arkadaşın olamaz dedi. sırf bikez daha pişman olmamak için kabul ettim ama bu böyle kalmadı. beyaz tişört giyemezsin askılı giyemezsin dar paça pantolon giyemezsin derken makyaj yapamazsın dedi. ben de sesimi çıkarınca benden ayrıldı 3 ay boyunca bana tek kelime yazmadı her istediğini yaptı. 3 ay depresyona girdim yemek yemedim uyku uyumadım 63 kilodan 55 kiloya düştüm. 3 ay sonunda kapanmam şartıyla benimle konuştu barıştık ve ben sırf o istiyo diye kapandım. okulun ilk günü üni.ye kapalı gittim. şu an 4 yıldır birlikteyiz ve evlenmeyi düşünüyoruz. fakat ben bu yasaklardan o kadar çok bunaldım ki delirmek üzereyim. halamın oğluyla dahi konuşamam ama o annesinin kuzeninin kızıyla aynı evde kalabilir. eniştesinin yegenine akrabam der konuşur. şu an farklı şehirlerde ve farklı üni.lerdeyiz. 6 ay sonra sözlenmeyi düşünüyoruz. ben bu kadar yasaklarla yasarken ve sırf onun için kapanmışken onun annesi yani kaynanam olacak kişi tam tersi. kadın 50 yaşında ve benden daha genç görünüyo. ailesinde kapalı kimse yok. mini etek giyip dil çıkararak fotoğraf paylaşıyo. ben annene bak bana bak dedikçe o beni ilgilendirmez diyo. kendimi ezik gibi hissediyorum. kadınla beni yan yana görseniz bana kaynana ona gelin dersiniz. ve benim çalışmamı istemiyo. şu an mezun oldum ve özl bi üni.de okudum 5 yıl para verdi babam sırf okutabilmek için seni çalıştırmam asılırlar diyo. annesi çalışıyo özgür rahat ve ben tam tersi oldukça deliriyorum. en son kavgamızda ailesine anlatmış benim onu kıskandığımı söylemiş. ailesi de sözü erteliyoruz istemeye gitmiycez demişler. ben onuniçin kapandığımda da teyzesi benim hakkımda aa kapalı gelinlik mi giycek şimdi ben düğününüze gelmem demiş. ve o da bunu bana gülerek anlattı teyzem kapandın diye düğününe gelmiycekmiş dedi. fedakarlık yaparak ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. 1 ay amerikaya tatile gidecektim sırf o hayır dediği için gitmedim. yardım edin akıl verin napıyım ben. psikologa gidicem artık dayanamıyorum.
Sevgisine eminim sadik da. Ama ben kend degilim de onun istedigi kisiye donusmus gibiyim. Mutlu degilim. Haklisiniz bikere ipleri verince sonu olmadi. Bitirdim iliskimiBu adamdan değil koca,bostan korkuluğu bile olmaz.Ailenle konuşur açıklarsın.Onlardan alacağın hiçbir tepki bu adamla evlenip yaşayacaklarından kötü olmayaktır emin ol canım.Ayrıca neye inandığımızı da şaşırmayalım.Bir erkek için değil Allah için kapanılır benim bildiğim.Sen kendin istediğin için gönülden bunu yapmıyorsan ne anlamı kaldı.Bu kadar hayatının merkezine koyarsan daha beter şeyler de yaşarsın benden söylemesi.Kaç kurtul canım derhal.
Sevgisine eminim sadik da. Ama ben kend degilim de onun istedigi kisiye donusmus gibiyim. Mutlu degilim. Haklisiniz bikere ipleri verince sonu olmadi. Bitirdim iliskimi
Boyle tiplerin sonunu soyleyeyim mi basina gelenler anlatir belki kebdisi karisini insan icine cikarmaz onu yapma bunu yapma der ama kendisi aklina gelebilecek her turlu pisligi yapar aldatmak dahil neyi dusunuyorsun ki hala bir de gitmis annesini sana karsi doldurmus ne pis haraketler bunlarMerhabalar, yardımınıza ihtiyacım var. Benim 2006 yılında 13 yaşımdayken bir sevgilim oldu. yan apartmanımızdaki komşu çocuğuydu. sevgili olduk ve 1 yıl zor dayanabildim. sürekli her şeyime karışıyordu. etek giyme oraya gitme bununla konuşma. sonra liseye geçtim. onlar da başka bi semte taşındılar. ve biz ayrıldık. onun yüzünden derslerime odaklanamıyordum surekli bi baskı halindeydi. bi 6 yıl kadar ayrı kaldık ve bu ayrılık süresi içinde her yıl düzenli olarak bana ulaşmaya çalıştı. bi şekilde numaramı buldu sosyal medyadan buldu ama ben hep reddettim. sonra benim içime dert oldu yaşayamadıklarımıza üzüldüm pişman oldum ve yıllar sonra tekrar buluşup sevgili olduk. bana ilk zamanlar seni çok mutlu etcem hiç üzmiycem diyodu tabi ki böyle olmadı. ilk günden yasaklar başladı. etek giyemezsin erkek arkadaşın olamaz dedi. sırf bikez daha pişman olmamak için kabul ettim ama bu böyle kalmadı. beyaz tişört giyemezsin askılı giyemezsin dar paça pantolon giyemezsin derken makyaj yapamazsın dedi. ben de sesimi çıkarınca benden ayrıldı 3 ay boyunca bana tek kelime yazmadı her istediğini yaptı. 3 ay depresyona girdim yemek yemedim uyku uyumadım 63 kilodan 55 kiloya düştüm. 3 ay sonunda kapanmam şartıyla benimle konuştu barıştık ve ben sırf o istiyo diye kapandım. okulun ilk günü üni.ye kapalı gittim. şu an 4 yıldır birlikteyiz ve evlenmeyi düşünüyoruz. fakat ben bu yasaklardan o kadar çok bunaldım ki delirmek üzereyim. halamın oğluyla dahi konuşamam ama o annesinin kuzeninin kızıyla aynı evde kalabilir. eniştesinin yegenine akrabam der konuşur. şu an farklı şehirlerde ve farklı üni.lerdeyiz. 6 ay sonra sözlenmeyi düşünüyoruz. ben bu kadar yasaklarla yasarken ve sırf onun için kapanmışken onun annesi yani kaynanam olacak kişi tam tersi. kadın 50 yaşında ve benden daha genç görünüyo. ailesinde kapalı kimse yok. mini etek giyip dil çıkararak fotoğraf paylaşıyo. ben annene bak bana bak dedikçe o beni ilgilendirmez diyo. kendimi ezik gibi hissediyorum. kadınla beni yan yana görseniz bana kaynana ona gelin dersiniz. ve benim çalışmamı istemiyo. şu an mezun oldum ve özl bi üni.de okudum 5 yıl para verdi babam sırf okutabilmek için seni çalıştırmam asılırlar diyo. annesi çalışıyo özgür rahat ve ben tam tersi oldukça deliriyorum. en son kavgamızda ailesine anlatmış benim onu kıskandığımı söylemiş. ailesi de sözü erteliyoruz istemeye gitmiycez demişler. ben onuniçin kapandığımda da teyzesi benim hakkımda aa kapalı gelinlik mi giycek şimdi ben düğününüze gelmem demiş. ve o da bunu bana gülerek anlattı teyzem kapandın diye düğününe gelmiycekmiş dedi. fedakarlık yaparak ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. 1 ay amerikaya tatile gidecektim sırf o hayır dediği için gitmedim. yardım edin akıl verin napıyım ben. psikologa gidicem artık dayanamıyorum.
kesinlikle katılıyorum birinin isteği üzerine kapanırsan bu senin kalbinden geçmemiş olarak görürüm ben.Allah'ın sevabı için,sevgisi isteği üzerine yapılmalı böyle şeyler.Benim anladığım senin iradeni kısıtlıyor sen de buna izin veriyorsun.Kendi kararlarını kendin alabilecek bir kişisisn.Seni kontrol etmek nedir o zaman bir robot alsın her istediğini yapar.Seni ilk başta nasıl seviyorsa neden öyle kalmanı istemiyor da değişmeni istiyor ki anlamam.Sert konuştuysam özür dilerim ama sanırım sende bu durumdan rahatsız oluyorsun anladığım kadarıyla.Sana sevgilin olarak saygı duyması lazım bunun için var hayatını ele geçirmek için değil.Ha seviyorsundur çuçuğu ona bir şey demiyorum ama yaptığı yanlış.Tekrar sert konuştuysam özür dilerim bu tarz şeyler hoşuma hiç gitmediği için böyle yazdım.Ama üzülmeni de istemem.Her şey hayırlısıyla olsun.Bu adamdan değil koca,bostan korkuluğu bile olmaz.Ailenle konuşur açıklarsın.Onlardan alacağın hiçbir tepki bu adamla evlenip yaşayacaklarından kötü olmayaktır emin ol canım.Ayrıca neye inandığımızı da şaşırmayalım.Bir erkek için değil Allah için kapanılır benim bildiğim.Sen kendin istediğin için gönülden bunu yapmıyorsan ne anlamı kaldı.Bu kadar hayatının merkezine koyarsan daha beter şeyler de yaşarsın benden söylemesi.Kaç kurtul canım derhal.
sevgili ve yasak kelimesi yan yana gelince beni bir ürperti alıyor. hele buna izin veren kadınları görünce dahada ürperiyorum. özgür bir kadınsın. dilediğini giyer dilediğin yere gider dilediğinle arkadaşlık yaparsın. kimseye hesap vermek zorunda değilsinMerhabalar, yardımınıza ihtiyacım var. Benim 2006 yılında 13 yaşımdayken bir sevgilim oldu. yan apartmanımızdaki komşu çocuğuydu. sevgili olduk ve 1 yıl zor dayanabildim. sürekli her şeyime karışıyordu. etek giyme oraya gitme bununla konuşma. sonra liseye geçtim. onlar da başka bi semte taşındılar. ve biz ayrıldık. onun yüzünden derslerime odaklanamıyordum surekli bi baskı halindeydi. bi 6 yıl kadar ayrı kaldık ve bu ayrılık süresi içinde her yıl düzenli olarak bana ulaşmaya çalıştı. bi şekilde numaramı buldu sosyal medyadan buldu ama ben hep reddettim. sonra benim içime dert oldu yaşayamadıklarımıza üzüldüm pişman oldum ve yıllar sonra tekrar buluşup sevgili olduk. bana ilk zamanlar seni çok mutlu etcem hiç üzmiycem diyodu tabi ki böyle olmadı. ilk günden yasaklar başladı. etek giyemezsin erkek arkadaşın olamaz dedi. sırf bikez daha pişman olmamak için kabul ettim ama bu böyle kalmadı. beyaz tişört giyemezsin askılı giyemezsin dar paça pantolon giyemezsin derken makyaj yapamazsın dedi. ben de sesimi çıkarınca benden ayrıldı 3 ay boyunca bana tek kelime yazmadı her istediğini yaptı. 3 ay depresyona girdim yemek yemedim uyku uyumadım 63 kilodan 55 kiloya düştüm. 3 ay sonunda kapanmam şartıyla benimle konuştu barıştık ve ben sırf o istiyo diye kapandım. okulun ilk günü üni.ye kapalı gittim. şu an 4 yıldır birlikteyiz ve evlenmeyi düşünüyoruz. fakat ben bu yasaklardan o kadar çok bunaldım ki delirmek üzereyim. halamın oğluyla dahi konuşamam ama o annesinin kuzeninin kızıyla aynı evde kalabilir. eniştesinin yegenine akrabam der konuşur. şu an farklı şehirlerde ve farklı üni.lerdeyiz. 6 ay sonra sözlenmeyi düşünüyoruz. ben bu kadar yasaklarla yasarken ve sırf onun için kapanmışken onun annesi yani kaynanam olacak kişi tam tersi. kadın 50 yaşında ve benden daha genç görünüyo. ailesinde kapalı kimse yok. mini etek giyip dil çıkararak fotoğraf paylaşıyo. ben annene bak bana bak dedikçe o beni ilgilendirmez diyo. kendimi ezik gibi hissediyorum. kadınla beni yan yana görseniz bana kaynana ona gelin dersiniz. ve benim çalışmamı istemiyo. şu an mezun oldum ve özl bi üni.de okudum 5 yıl para verdi babam sırf okutabilmek için seni çalıştırmam asılırlar diyo. annesi çalışıyo özgür rahat ve ben tam tersi oldukça deliriyorum. en son kavgamızda ailesine anlatmış benim onu kıskandığımı söylemiş. ailesi de sözü erteliyoruz istemeye gitmiycez demişler. ben onuniçin kapandığımda da teyzesi benim hakkımda aa kapalı gelinlik mi giycek şimdi ben düğününüze gelmem demiş. ve o da bunu bana gülerek anlattı teyzem kapandın diye düğününe gelmiycekmiş dedi. fedakarlık yaparak ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. 1 ay amerikaya tatile gidecektim sırf o hayır dediği için gitmedim. yardım edin akıl verin napıyım ben. psikologa gidicem artık dayanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?