Sevgilim ve sigara problemi? :(

Ben de sigaradan nefret ederim. Bu durumda olsam aynı şeyleri hisseder ayrılırdım.

Birde ben asalak erkeklerden hazetmiyorum. Neden katlanıyosunuz? Sanırım ben aşık ol-a-madığım için daha mantıksal yaklaşıyorum her şeye. Bana göre bir erkek manevi anlamda güçlü olmalı. Tamam öğrenci olabilir ama bu sizden para istemesi anlamına gelmez. Gayette part time çalışıp parasını kazanabilir. Bunun birçok örneği var. Yani bana göre bu durum sigaradan daha vahim.

benim de eşime ilk sorduğum soru sigara içiyor musun olmuştu
evet ama bırakıcam dedi
bu konuşmanın üzerinden 11 sene geçti.
sonucu yazmama gerek var mı

nasıl bıraktırdınız lütfen bana da bi yol gösterin

sigara konusu ayrı para istemesi ayrı bir konu bence.
bu adam ilişkiniz başladığında sigara içiyormuş zaten siz de bilerek evet demişsiniz. şimdi sigara içtiği için kıyamet koparmak saçma değil mi? gerçi sizin rahatsız olduğunuzu bile bile yanınızda içmesi de bi tuhaf. aklını kullanan insan senin yanına gelirken temizce duşunu alır ve senin yanında sigara içmez. aynı evde yaşamıyorsunuz ki bikaç saat içmese ne olacak sanki.
siz para istemesine mi bozuluyorsunuz sizden sigara parası istemesine mi? bu adam sizden para istiyorsa bunun içinde sigara parası a vardır bunca zaman. bugün neden bozuldunuz buna?
bence sevginiz azaldı ve tüm bunlar artık gözünüze batmaya başladı. e sevgi azalınca da yapılması gereken belli zaten

Gecmiste actigin konulara bir don de bak.
Tamami sevgilinle ilgili.
Ne diye zorlayip duruyorsun bu adamla anlamadim.

Kusura bakmayın ama Adam resmen kendini okutturuyor size. Siz onu bırakmadıkça o sizi bırakmaz. Neden bıraksın ki?? evlenince de çalışır çalışır parayı eline sayarsınız artık

Çok uzun yıllardır içen insanlar bırakamıyor zor oluyor eşim bırakamadı Söz beni çok rahatsız etmezdi kokusu ailemden alışığım zaten.

Ama sürekli maddi yardım hoş değil hele sevgiliyken bu kadar içli dışlı olmak hiç iyi değil.

Sigaradan nefret ediyorum. günde bir paket içen adamla olur mu diye ben de bi düşünürdüm. Hadi buna olur desem de sigara için utanmadan benden para isteyen adamla ı ıh olmaz yani...

bence kesin tavrınızı koymalısınız.
ha belki sigarayı bırakmak kolay değildir ama en azından bırakmak bir çaba içine girmesi lazım. adam bırak çaba göstermeyi yanınızda püfür püfür içiyor.
ve sizin rahatsız olduğunuzu bile bile. ve hastalığınızdan dolayı daha hassas olduğunuzu bile bile.

bir de sizin ilişkiniz maddi konulardan dolayı çok laçkalaşmış. yanınızda güçlü durmayan adamdan soğumuşsunuz haklı olarak. ama ayrılma cesaretini bir türlü gösteremiyorsunuz. bir de bu kadar zaman yanında olup her anlamda destek olmuşsunuz. adam sınava girip atanırsa kendinizi çok özür dileyerek yazıyorum ''enayi'' gibi hissedeceğinizi düşündüğünüz için ayrılmayı göze alamıyorsunuz bence. ayrılın ya da ayrılmayın diyemem. ama hayat akıp gidiyor. size kendinizi değerli hissettirecek insanlar olsun etrafınızda.

Butun konularinizi animsiyorum. Adamdan surekli sikayet ediyorsunuz, haklisinizda. Sevgiliniz gercekten yüzsüz.

4 senelik iliskimde cebimde para olmadigi zamanlarda bile para isteyemedim. Kendisi gizlice cuzdanima koydu ve hep bi sekilde telafi ettim. Bunu su yuzden anlatiyorum: sevgilinizde utanma duygusu yok.

İlk 5, 6 cümle okudum.

Ben ayrılırdım, hadi sevgiliyken tahammül ettin de ya evlenirsen, her gece bi küllükle yattığını düşünsene.

Ben de yeşilaycıyım, eşim tek tük içermiş, şimdi bıraktı. Çünkü cok rahatsız oluyorum o iğrenç kokudan.

nasıl bıraktırdınız lütfen bana da bi yol gösterin

Hamile olduğum dönemdi,sigara içmeye devam edersen bana yaklaşma kokusu midemi bulandırıyor dedim. Baktım balkonda falan içiyor,çocuk doğunca onun kokusunu alabileceği yerlerde hiç içemezsin hele ellerinle dokunamazsın dedim. Biraz ağır konuştum ama öncesinde çok dil dökmüştüm. Bana hastalıklı gibi davranma triplerine girdi. Hiç ödün vermedim ama elleri sigara kokarken yanıma geldikçe uzaklaştım. Sonunda azaltarak bıraktı. O dönem çok sinirliydi sürekli bir şeyler yiyordu arabadan kuruyemiş eksik olmuyordu sürekli kendini meşgul edecek şeylerle uğraştı. Akşamları yürüyüşe falan çıktık ben de yumuşadım sana güveniyorum yaparsın gibisinden konuştum. 4 ay içinde de kızımız doğdu artık dünyası değişti bir kere bile içtiğini görmedim hatta o yokken evde misafir içse bile gelince rahatsız olur. Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum,umarım başarabilirsiniz.

Bu kadarr parasızsa yaza nasıl nişan düşünüyorsunuz anlayamadım. Hem parasız hem küllük gibi kokuyor hem de sizden sürekli para istiyor çok sevimsiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…