Sevgilim ve sigara problemi? :(

Sigarasını bi kenara bıraktım.Bırakamıyordur,bağımlıdır.Bırakmıyorsa sen de yapamıyorsan bitirirsin.
Fakat,erkeğe para vermek nedir.Erkeğin senden para istemesi nedir.Ne saçma sapan bir ilişkimsi şeyler yaşıyorsunuz.
Bir de henüz öğrenci,işi gücü olmayan,sigaraya vereck parası olmayan,senden harçlık alan biriyle neyin nişanını yapmak istiyorsun sen.

bence sorun sigaradan daha büyük.Sigarayı gerçekten bırakmak istemeli, yoksa bugün bırakır yarın yine başlar iradesi yoksa.Ancak sizden para istemesi çok çirkin.

Sigara neyse ama adam çalışmıyor sizden para istiyor bırakalım bu adamları büyüsünler artık sorumluluk alsınlar..

Sigara konusuna diyecek lafım yok bağımlısıdır bırakmakta zorlanıyordur gerçekten istemesi lazım irade meselesi ama hem çalışmayıp hem sizden para istemesi sorumluluk sahibi birini göstermiyor ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz..

ne mutlu size
eşinizi de sizi de tebrik ederim
neredeyse 11 senedir uğraşıyorum ben de
eşim bi kere 1 seneliğine bıraktı
sonra geri başladı
bi kere de champix adlı ilaçla bıraktı ama yine olmadı
şu an aynı şehirde yaşamadığımız için sigaraya sığınıyorum sen yanıma gelince bırakıcam diyor ama bilmiyorum
ağır bağımlı resmen..
ben de sigara içtiği sürece kendisinden çocuk yapmayacağımı söyleyerek son kozumu oynadım bakalım napiyim daha bilmiyorum.

Eğer gerçekten bırakmayı kafasına koyarsa siz de biraz mesafe katettikten sonra dediğim gibi yanında olun. Sana güveniyorum,benin eşim bırakır falan diyerek. Umarım kısa sürede bir araya gelirsiniz ve eşinizi kurtarırsınız. Sevgiler.

Ayranı yok içmeye atla gidiyo .... derler böylelerine.. bide asalak, bencil ve yüzsüz tam kombolamışsınız... eğer ayrılmazsanız size her şey müstehak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…