Sevgilim ve sigara problemi? :(

Arkadaşlar ne yapacağımı artık cidden bilmiyorum. Ben sigaranın kokusuna tahammül edemeyen bir insanım. Sevgilim sigara bağımlısı ve bu beni aşırı rahatsız ediyor. Kokusu beni resmen ondan soğutmaya başladı. Ne sarılmak istiyorum ne yanında durmak. Sonra da neyin var senin diyo. Ilk teklif ettiğinde ben yeşilaycıyım yalnız sigaraya tahammül edemem dedim bırakırım dedi. Şimdi oyle demedim diyor. Bütün gun beraberiz tabii. Bi de yanımda içiyor. Menier hastasiyim direk beynime çıkıyor sanki duman. Kokusu da ayni sekilde. Inanilmaz rahatsiz oluyorum. Parfum sıkıyor şeker yiyor sakız çiğniyor ama nafile. Neredeyse soğudum. Öpmek istiyo kaçıyorum. Elini yüzüme goturuyo elleri bile leş gibi sigara kokuyo. Üstelik kendisi öğrenci henuz. Karnını zor doyuruyo. Ben yardimci olmaya çalışıyorum. Bugun çok büyük kavga ettik. Bana biraz para versen ya 15 liram var dedi. Niye dedim napcan. Yarin yanina gelcem ya dedi. Yanima gelmen otobusle 4 lira 15 lira param var dedin dedim anladım sigara alcak. Bakışından anladim zaten suçlu suçlu baktı. Ağzıma geleni saydım. Ben sana sigara parasi vermeye mi çalışıyorum essek gibi dedim. Madem sigara icecek kadar luks yasiyosun git ise gir dedim. Öğrenci sınava hazırlanıyo diye ben elimden geleni yapıyorum cok fakirler diye annem surekli yemeğe çağırıyor yemek yolluyo harçlık veriyo beyefendi sigara içiyo yaptığına bak. Bütün gün kavga ettik. Ama yok hala birakma taraftari değil. Destek olmam lazimmis ona. Onu da yaptım dedim. Bırakmıştı bahane etti biseyi geri basladi. İnsanda biraz gurur olcak ozaman dedim. 8 lira hergun sigaraya verip de gelip benden para isteyemezsin isterken utanir insan dedim. Ayrılcam nerdeyse inanilmaz sinirlendim. Her şeyi gectim umursamazlik mahvetti beni olaya bakın ya. Hem sigara içiyor hem çalışmıyor hem de gelip benden para istiyo. Ayrılaam şimdi haksizmiyim sizce. Bi de bu yaz nisan dusunuyoduk. Boyle insandan eşine koca evladina baba olur mu? Şimdi kendin aç kalip sigaraya veriyosun yarin bigun de evlatlarini ac birakir sigara icersin dedim sizce haksizmiyim arkadaşlar. Cidden ayrlmayi düşünmeye başladım artık
Sigarasını bi kenara bıraktım.Bırakamıyordur,bağımlıdır.Bırakmıyorsa sen de yapamıyorsan bitirirsin.
Fakat,erkeğe para vermek nedir.Erkeğin senden para istemesi nedir.Ne saçma sapan bir ilişkimsi şeyler yaşıyorsunuz.
Bir de henüz öğrenci,işi gücü olmayan,sigaraya vereck parası olmayan,senden harçlık alan biriyle neyin nişanını yapmak istiyorsun sen.

bence sorun sigaradan daha büyük.Sigarayı gerçekten bırakmak istemeli, yoksa bugün bırakır yarın yine başlar iradesi yoksa.Ancak sizden para istemesi çok çirkin.

Sigara neyse ama adam çalışmıyor sizden para istiyor bırakalım bu adamları büyüsünler artık sorumluluk alsınlar..

Sigara konusuna diyecek lafım yok bağımlısıdır bırakmakta zorlanıyordur gerçekten istemesi lazım irade meselesi ama hem çalışmayıp hem sizden para istemesi sorumluluk sahibi birini göstermiyor ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz..

Hamile olduğum dönemdi,sigara içmeye devam edersen bana yaklaşma kokusu midemi bulandırıyor dedim. Baktım balkonda falan içiyor,çocuk doğunca onun kokusunu alabileceği yerlerde hiç içemezsin hele ellerinle dokunamazsın dedim. Biraz ağır konuştum ama öncesinde çok dil dökmüştüm. Bana hastalıklı gibi davranma triplerine girdi. Hiç ödün vermedim ama elleri sigara kokarken yanıma geldikçe uzaklaştım. Sonunda azaltarak bıraktı. O dönem çok sinirliydi sürekli bir şeyler yiyordu arabadan kuruyemiş eksik olmuyordu sürekli kendini meşgul edecek şeylerle uğraştı. Akşamları yürüyüşe falan çıktık ben de yumuşadım sana güveniyorum yaparsın gibisinden konuştum. 4 ay içinde de kızımız doğdu artık dünyası değişti bir kere bile içtiğini görmedim hatta o yokken evde misafir içse bile gelince rahatsız olur. Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum,umarım başarabilirsiniz.

ne mutlu size
eşinizi de sizi de tebrik ederim
neredeyse 11 senedir uğraşıyorum ben de
eşim bi kere 1 seneliğine bıraktı
sonra geri başladı
bi kere de champix adlı ilaçla bıraktı ama yine olmadı
şu an aynı şehirde yaşamadığımız için sigaraya sığınıyorum sen yanıma gelince bırakıcam diyor ama bilmiyorum
ağır bağımlı resmen..
ben de sigara içtiği sürece kendisinden çocuk yapmayacağımı söyleyerek son kozumu oynadım bakalım napiyim daha bilmiyorum.

ne mutlu size
eşinizi de sizi de tebrik ederim
neredeyse 11 senedir uğraşıyorum ben de
eşim bi kere 1 seneliğine bıraktı
sonra geri başladı
bi kere de champix adlı ilaçla bıraktı ama yine olmadı
şu an aynı şehirde yaşamadığımız için sigaraya sığınıyorum sen yanıma gelince bırakıcam diyor ama bilmiyorum
ağır bağımlı resmen..
ben de sigara içtiği sürece kendisinden çocuk yapmayacağımı söyleyerek son kozumu oynadım bakalım napiyim daha bilmiyorum.

Eğer gerçekten bırakmayı kafasına koyarsa siz de biraz mesafe katettikten sonra dediğim gibi yanında olun. Sana güveniyorum,benin eşim bırakır falan diyerek. Umarım kısa sürede bir araya gelirsiniz ve eşinizi kurtarırsınız. Sevgiler. :KK200:

Ayranı yok içmeye atla gidiyo .... derler böylelerine.. bide asalak, bencil ve yüzsüz tam kombolamışsınız... eğer ayrılmazsanız size her şey müstehak..

X