Sevgilim ve sigara problemi? :(

teacherr23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
378
127
31
Arkadaşlar ne yapacağımı artık cidden bilmiyorum. Ben sigaranın kokusuna tahammül edemeyen bir insanım. Sevgilim sigara bağımlısı ve bu beni aşırı rahatsız ediyor. Kokusu beni resmen ondan soğutmaya başladı. Ne sarılmak istiyorum ne yanında durmak. Sonra da neyin var senin diyo. Ilk teklif ettiğinde ben yeşilaycıyım yalnız sigaraya tahammül edemem dedim bırakırım dedi. Şimdi oyle demedim diyor. Bütün gun beraberiz tabii. Bi de yanımda içiyor. Menier hastasiyim direk beynime çıkıyor sanki duman. Kokusu da ayni sekilde. Inanilmaz rahatsiz oluyorum. Parfum sıkıyor şeker yiyor sakız çiğniyor ama nafile. Neredeyse soğudum. Öpmek istiyo kaçıyorum. Elini yüzüme goturuyo elleri bile leş gibi sigara kokuyo. Üstelik kendisi öğrenci henuz. Karnını zor doyuruyo. Ben yardimci olmaya çalışıyorum. Bugun çok büyük kavga ettik. Bana biraz para versen ya 15 liram var dedi. Niye dedim napcan. Yarin yanina gelcem ya dedi. Yanima gelmen otobusle 4 lira 15 lira param var dedin dedim anladım sigara alcak. Bakışından anladim zaten suçlu suçlu baktı. Ağzıma geleni saydım. Ben sana sigara parasi vermeye mi çalışıyorum essek gibi dedim. Madem sigara icecek kadar luks yasiyosun git ise gir dedim. Öğrenci sınava hazırlanıyo diye ben elimden geleni yapıyorum cok fakirler diye annem surekli yemeğe çağırıyor yemek yolluyo harçlık veriyo beyefendi sigara içiyo yaptığına bak. Bütün gün kavga ettik. Ama yok hala birakma taraftari değil. Destek olmam lazimmis ona. Onu da yaptım dedim. Bırakmıştı bahane etti biseyi geri basladi. İnsanda biraz gurur olcak ozaman dedim. 8 lira hergun sigaraya verip de gelip benden para isteyemezsin isterken utanir insan dedim. Ayrılcam nerdeyse inanilmaz sinirlendim. Her şeyi gectim umursamazlik mahvetti beni olaya bakın ya. Hem sigara içiyor hem çalışmıyor hem de gelip benden para istiyo. Ayrılaam şimdi haksizmiyim sizce. Bi de bu yaz nisan dusunuyoduk. Boyle insandan eşine koca evladina baba olur mu? Şimdi kendin aç kalip sigaraya veriyosun yarin bigun de evlatlarini ac birakir sigara icersin dedim sizce haksizmiyim arkadaşlar. Cidden ayrlmayi düşünmeye başladım artık

Ben sigara içmeyorum . Fakat gözlemlediğim kadarı ile öyle kolay kolay bırakılacak birşey değil. Bıraksa yine başlama ihtimali yüksek . Uyuşmuyorsanız ayrılın .

Sigara içmiyorsanız bırak demesı kolay. Adam istemiyor bırakmayı işte, zorlamayın. Kokuya bilmemneye gelene kadar başka sebepler var bence yani istemiyorsanız sigarasına para vermeyin içmesine de karışmayın.

Hala düşünmene şaştım çünkü dusunceni faaliyete geçirme zamanı gelmiş aman kacmasin dikkat et hem sigarayı biraksa da sakın barışma çünkü dediğin gibi insan para istemeye haya eder

Sizden para istemesi güzel bir şey değil evet gerekli bir şey için de istemiyor,vermeyin. Ama "çok fakirler diye annem yemeğe çağırıyor" falan demişsiniz. Bence boşverin sigarayı falan,siz arkanızda maddi olarak güçlü birini görmek istiyorsanız hiç nişan düşünmeyin. Sigara konusunda gerçekten yardımcı olursanız bırakabilir ben eşime bıraktırdım.

Sıgara parasını bile sizden istiyor bu çok utanç verici gerçekten ihtiyacı olsa asla kınamam ama sıgara için kabul edilir gibi değil. Size tavsiye evlenince parasının çoğu sıgaraya gidecek. Babamdan biliyorum kazandığının çoğunu sıgaraya verirdi bize harçlık parası vermezdi sırf sıgara için o yuzden daha dikkatli duşunun ve nışan duşunmekten once sıgarayı bırakmasını duşunun.

Sigarayı geçiniz. Cebinde 15 lira olan adamla nişan mı düşünüyorsunuz? Sonra aileler yardımcı olacak,yapılanlar kafaya kakılacak bla bla bla.

İşini gücünü eline alsın öyle nişanlanın.

Hemen değil zaten. Temmuzda kpss ye girecek. Bu kadar destek olma sebebim de o. Okul ve sınav birarada yoğun çok diye. Yoksa ne destek olcam gitsin çalışsın. Ama benonu böyle dusunurken kalkip benden para istemesi ustelik birakamiyorum ama birakcam zaten cikmadan once de iciyodum vs diyip yanimda sigara fosur fosur sigara İçmesi cok kydu. Dalga gecer gibi param yok diye para iste ama sigaraya bul hergun para. Sabrettim kirmayim dedim ama tak etti canima. Salak yerine koydu iyice galuba

Cok akilliymis sevgiliniz gercekten. Sigara parasini sizden aliyor , yemek isinide sizden halletmis evlatlik alin onu siz. Yemek olayini gectim karni doysun ogrenci ama sigara konusunda simariklik yapiyor utanmadan para istiyormus bide. Baska sorunlariniz da vardi diye hatirliyorum?

Salla gitsin şunu ya. Gencecik, atanmış öğretmensin, koskoca herifi besliyorsun. Öğrenciyle ne işin var? Zaten soğumuşsun. Eski konuna da yazmıştım sanırım bişeyler. Eski konularını okuyan arkadaşlar beni çok daha iyi anlarlar. Ben artık ayrılman gerektiğini düşünüyorum. Bak benim sevgilim de sigara içer, ben içmem, belki kokusu aşırı şekilde rahatsız etmez ama o da dikkat eder, yanımda içmez. Şeker, sakız falan eksik olmaz, ben bir kere bile karışmadım sigarasına, bırak falan diye. Ama sendeki başka bişey, sorunlar sigaradan daha önemli.

Bence de sorun sigara falan değil. Bu adamdan nasıl bir gelecek beklenir ki? Sen hep veren tarafsın anladığım kadarıyla. Sigara parası istemek nedir ya, sigara yani.

Ayrıca daha sigara parası olmayan adam, nişan falan nasıl yapacak? Düşün nişan nasıl yapacak diyorum, ilerde geçinmeyi saymıyorum bile...

Sigara parasını benden isteyen bi adama aşkım devam edemezdi benim. konu 15 lira değil senin bu kadar rahatsız olduğunu bile bile dalga geçer gibi hala senden istemesi. afedersin ama seni pek önemsemediğini gösteriyor gibi

Eşimde tanıştığımızda içerdi ama bıraktı çünkü sigara içen biriyle yapamam ben bana öyle dokunamaz öpemez çünkü bide bu nalet şey için para istiyor senden

sorun sigara değil, sizden istemesi. şu siz hastayken başınızda bekleyen değil mi? siz öğretmen o sınava hazırlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…