Sevgilim ve instagramda takip ettikleri

Bir insani degisir diye evlenmeyinnnn !
Ben bunu kendi arkadaslarimada soledim.zamaninda, evlenince degisir dediler yok ole birsey.
Can cikar huy cikmaz.

Neyse evet bende rahatsiz olurdum, tepkin normal. Ama birsey sormak istiyorum, sevgilinle onun profilinde fotografin war mi ?

Evlenince değişmiyor. Nasıl olsa istediğimi yaparım evlenince diye düşünmenizi istemem .Neyse o oluyor genelde.

ben böyle bi adamla evlenmezdim. bu bi kişilik yapısı ve bu kadar somut bir delil varken bile bile lades demezdim. belki aldatıldınız haberiniz yok.

Instagramdan takiplestigi kadinlardan rahatsiz oldugumu bile bile hala o platformda takiplesmeye devam ediyorsa ona sonsuza kadar instagramiyla birlikte mutluluklar dilerdim.
Baska da yapilacak bisey yok.

Hayır öyle bişey yok ben de atamam o da atamaz yani biz öyle bir yapıya sahip değiliz
Bizde ancak söz nişan vs olursa atılır

eski sevgilim öyleydi bende kıskanç biriyim bu davranışlarından dolayı nefret etmiştim eşim çok şükür ki sosyal medyayla ilişkisi yok

hmm.. adamın avcı tarafı hala aktif. evlenmek üzere olan adamın avcılığı pasif konuma geçmesi gerekirdi.
bir yanı başka profilleri, hayatları,bedenleri merak etmeye devam ediyor sanırım.evlenince değişmez,bu durum sizi hayatının merkezine almadıgını ifade ediyor.

Nasıl tanıştın bu kadar hızlı aile ile tanışmalar evlenme kararları?

Evlenince değişmez istersen kendini yırt. Şimdi biliyosun, bunu sana yapabilecek cesarete sahip üstelik konuşmuşsun güzelce nasılsa affeder tapulu malım der geçer.

Esim kac kizi takip ediyor bakmadim bile hic. Kac takipcisi var kac takibi ondan bile habersizim

Ünlü, fenomen, yazar vs olsa dikkate almam, ama tanımadığı kadınları listesinde ısrarla tutması insanı düşündürüyor. Onlara ulaşabilirliği daha fazla çünkü, yoksa neden yabancı bir kadını listesinde tutsun, ne ortak yönü olabilir tanımadığı etmediği sıradan biri ile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…