- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.656
-
- Konu Sahibi akademisyen567
Bence o sosyal medyayı komple kapattirin ne alaka bir sürü kızı ekliyor derdi ne yani pek güvenemedim bu adama onu kapatsa başka türlü işler yapar gibime geldiMerhabalar sevgilimle benim ailelerimiz tanıştı evlilik nişan hayalleri vs hepsi hemen hemen hazır
fark ettiğim şu haftada 1-2 kez mutlaka kızları takip ediyor
Güzel desem değiller , model manken vs değil gayet sıradan profile sahip kızlar .
Bunu daha önceden söyledim uzun süre dikkat etti şimdi yine üç beş kez yaptığını fark ettim ve söyledim tekrar
-hayatım bak senden sadece bir isteğim oldu o da tanımadığın arkadaşın olmayan kızları takip etmemen , ben mesela neden takip ediyorsun anlamıyorum çünkü ben bu konuda dikkatliyim biz Türkiyenin bir ucundayız diğer ucunda oturan bir kız sana istek atıyorsa , bana da aynı şekilde erkeler atıyor fakat kabul etmiyorum veya sen atıyorsan ben de atmasını bilirim Ama atmıyorum
İkimizin de kız - erkek arkadaşları olabilir bu normal, ama tanımadıklarımızı eklemeyelim ne gerek var dedim
Bunları söylerken gayet sinirliydim fakat sakin davranmaya çalışıyordum
O da bana aynen şunu söyledi
-kızmakta haklısın ben özellikle merak ederek ciddi bi şekilde isteyerek takip etmiyorum
değişik bir anlam arama . Ama tamam bundan sonra daha dikkat edeceğim .
Söz veriyorum canıma bu gece de uyumadan düzgün bir temizlik yapacağım gereksiz herkesi takipten çıkaracağım merak etme
bu talepte bulunmak da gayet hakkındır dedi
Gece onu söyledikten sonra baktım sadece 7 kişiyi silmiş
sadece 7
Gereksiz bir sürü kız var hala
Bu konuyu tekrar gündeme getirmek sizce ne kadar mantıklı
Seviyemizi bozmak istemiyorum ve evlenince hallederim diyorum bir yandan
Bir yandan da hemen değilse de bir kaç güne kadar “hayatım bak sildim bir sürü kişiyi sen istedin diye derse
‘zahmet etmişsin 7 kişiyi silmekle’ derim diyorum
Başka hiç bir sorunumuz yok çok eğlenceli güzel bir ilişkimiz var
Sizce bu olayı neye yormalıyım ne yapmalıyım ?
Bu mevzu sizin için de can sıkıcı boyutta mı yoksa
benim yaptığım abartı mı
yanlış mı ?
Benim eşimin oyun oynamaktan başka bişeyi yok o yüzden bilemiyorum.İg yok face messenger yok böyle işlerde zamanı da yok.Sizin ki çok boş demek ki,milletin kızını takip edeceğine aç bir kitap oku de bakalım ne diyecek :)Merhabalar sevgilimle benim ailelerimiz tanıştı evlilik nişan hayalleri vs hepsi hemen hemen hazır
fark ettiğim şu haftada 1-2 kez mutlaka kızları takip ediyor
Güzel desem değiller , model manken vs değil gayet sıradan profile sahip kızlar .
Bunu daha önceden söyledim uzun süre dikkat etti şimdi yine üç beş kez yaptığını fark ettim ve söyledim tekrar
-hayatım bak senden sadece bir isteğim oldu o da tanımadığın arkadaşın olmayan kızları takip etmemen , ben mesela neden takip ediyorsun anlamıyorum çünkü ben bu konuda dikkatliyim biz Türkiyenin bir ucundayız diğer ucunda oturan bir kız sana istek atıyorsa , bana da aynı şekilde erkeler atıyor fakat kabul etmiyorum veya sen atıyorsan ben de atmasını bilirim Ama atmıyorum
İkimizin de kız - erkek arkadaşları olabilir bu normal, ama tanımadıklarımızı eklemeyelim ne gerek var dedim
Bunları söylerken gayet sinirliydim fakat sakin davranmaya çalışıyordum
O da bana aynen şunu söyledi
-kızmakta haklısın ben özellikle merak ederek ciddi bi şekilde isteyerek takip etmiyorum
değişik bir anlam arama . Ama tamam bundan sonra daha dikkat edeceğim .
Söz veriyorum canıma bu gece de uyumadan düzgün bir temizlik yapacağım gereksiz herkesi takipten çıkaracağım merak etme
bu talepte bulunmak da gayet hakkındır dedi
Gece onu söyledikten sonra baktım sadece 7 kişiyi silmiş
sadece 7
Gereksiz bir sürü kız var hala
Bu konuyu tekrar gündeme getirmek sizce ne kadar mantıklı
Seviyemizi bozmak istemiyorum ve evlenince hallederim diyorum bir yandan
Bir yandan da hemen değilse de bir kaç güne kadar “hayatım bak sildim bir sürü kişiyi sen istedin diye derse
‘zahmet etmişsin 7 kişiyi silmekle’ derim diyorum
Başka hiç bir sorunumuz yok çok eğlenceli güzel bir ilişkimiz var
Sizce bu olayı neye yormalıyım ne yapmalıyım ?
Bu mevzu sizin için de can sıkıcı boyutta mı yoksa
benim yaptığım abartı mı
yanlış mı ?
abartı değil
görmek istediği kızları tutuyor işte
merak ediyor
Affedersin suan halledemedigin seyi evliliginde halledemezsin 7sinde neyse 70sinde o'dur kusura bakma hadi ünlü olsa anlarim da normal vatandas baska birsey degil o karakteri bile degistiremezsin yine söylerim 7sinde neyse 70sinde o
Şöyle ki şu an kimseyi eklemiyorŞimdi halledemediğini evlenince halledeceğini sanıyorsan yanılıyorsun. İlişkinizin boyutu da ciddi öyle bir flörtleşme olsa anlarım yeni arayışlar içinde derim ama artık evleneceği insansın yabancı kızlarla ne işi olur ki? Sen direk sil yani bu kadar olgunlukla karşılanacak bir şey olduğunu sanmıyorum...
Birden hayatımdan çıkarmak da çok abartı olmaz mıBen olsam böyle birini hayatımda bile barındırmam. Siz gerekirse rest çekin, bir tercih yapsın. Sizden kıymetli değildir herhalde.
Evlilikte degistirebilecegi sanma ya oldugu gibi kabullenceksin yada ayrilirsin karar seninNe yapmamı önerirsiniz
Yüz göz olup kavga etmek istemiyorum
Nasıl ne yapmalıyımNe yapmalıyım
Unutmuştur belki sen bi daha ayrıntılı göster gözünün önünde sildir gerekirse. Başka kullandığı bir sosyal medya uyg var mı soruştur. Bunların işi belli olmaz.Şöyle ki şu an kimseyi eklemiyor
Ama o eskiden eklediklerini silmemiş bazılarını
Adamın başka kadınları ısrarla takip etme sebebini, niyetini oturup bi düşündüğünüzde böyle bir kararın da gayet yerinde olduğunu anlarsınız. Hoş gözü dışarıda olan insanı yasaklarla düzeltemezsiniz. İçinde varsa yine yapar. Hayatınızdan birden çıkarın demiyorum, en azından bir karar vermesini isteyin. Elin kadınlarını takip etmeyi size değişecek değildir herhalde. Hala ısrarla yapıyorsa ve siz bunu kabulleniyorsanız sonu iyi gözükmüyor. Mutsuz olan siz olursunuz. Dürüst, olgun bir adamın böyle saçmalıklarla işi olmaz.Birden hayatımdan çıkarmak da çok abartı olmaz mı