Sevgilim ve instagramda takip ettikleri

Sevgilileriniz/eşleriniz sizin söylemenizle silse ne fark eder acaba? Ben bunu anlamıyorum. Belli bir yaşa gelmiş insanlar sonuçta, karakteri ona göre şekillenmiş yani onun düşüncesi bu yönde. Bu şekilde takipleşmek normal geliyor.
Siz söyledikten sonra siler evet ama bu onun karakterini değiştirmezki.

Niye evlenince hallediyorsun bu sorunu? Tam evlilik ustu sorun cikartmayayim, bizim evlilik işi bozulmasin, kendimi evlenince gosteririm rahat rahat mi diyorsun?
Sizin gibi insanlar en evlenilmeyecek insanlar, ayrica bazi seyleri evlenince halledebilecegini düşünüp elinde patlayan çok var. Malum karsinizdaki de nasilsa evlendik kafasina girecek ya. :))))
Sizin kafa yapinizdan dolayi adama odaklanamadim bile...

Bence o sosyal medyayı komple kapattirin ne alaka bir sürü kızı ekliyor derdi ne yani pek güvenemedim bu adama onu kapatsa başka türlü işler yapar gibime geldi

Benim eşimin oyun oynamaktan başka bişeyi yok o yüzden bilemiyorum.İg yok face messenger yok böyle işlerde zamanı da yok.Sizin ki çok boş demek ki,milletin kızını takip edeceğine aç bir kitap oku de bakalım ne diyecek :)

Tanımadığı kızları eklemesinde ben art niyet ararim. Okul arkadaşı değil iş arkadaşı değil akraba değil eee o zaman ne? Demekki farklı bir derdi var

sende ona aynısını yap .çünkü senın yapmayacağını bılıyor ve rahat davranıyor.

Affedersin suan halledemedigin seyi evliliginde halledemezsin 7sinde neyse 70sinde o'dur kusura bakma hadi ünlü olsa anlarim da normal vatandas baska birsey degil o karakteri bile degistiremezsin yine söylerim 7sinde neyse 70sinde o

Affedersin suan halledemedigin seyi evliliginde halledemezsin 7sinde neyse 70sinde o'dur kusura bakma hadi ünlü olsa anlarim da normal vatandas baska birsey degil o karakteri bile degistiremezsin yine söylerim 7sinde neyse 70sinde o

Ne yapmamı önerirsiniz
Yüz göz olup kavga etmek istemiyorum

Şöyle ki şu an kimseyi eklemiyor
Ama o eskiden eklediklerini silmemiş bazılarını

Benimki benden sonra bütün sosyal medya hesaplarını kapattığı için
Senin yaptığın abartı değil de onun yaptığı çok çirkin geliyor.

Yasaklasan ne olacak ki içinde olan adam gider fake hesaptan yine kızları takip eder. Ergenlikten çıkamamış daha sakın ola evlenme

Birden hayatımdan çıkarmak da çok abartı olmaz mı
Adamın başka kadınları ısrarla takip etme sebebini, niyetini oturup bi düşündüğünüzde böyle bir kararın da gayet yerinde olduğunu anlarsınız. Hoş gözü dışarıda olan insanı yasaklarla düzeltemezsiniz. İçinde varsa yine yapar. Hayatınızdan birden çıkarın demiyorum, en azından bir karar vermesini isteyin. Elin kadınlarını takip etmeyi size değişecek değildir herhalde. Hala ısrarla yapıyorsa ve siz bunu kabulleniyorsanız sonu iyi gözükmüyor. Mutsuz olan siz olursunuz. Dürüst, olgun bir adamın böyle saçmalıklarla işi olmaz.

Evlenince hallederim diye bir dünya yok öncelikle bunu bilin.İkincisi tanıdığı insanlar olsa neyse diyeceğim.Arkadaşları olur akrabaları olur ancak tanımadığı kızları takip ediyorsa sevgilisi varken ben bunda masumluk göremiyorum kusura bakmayın bariz net gözü dışarıda bir erkektir.Eklediği kişilerle muhabbete girmediğine nasıl bu kadar eminsiniz?

Benim erkek arkadasimin bahsettiginiz sosyal medyada 1000 kusur takip ettigi ve takip edileni vardi. Yaklasik 1 yildir birlikteyiz, benimle iliskisinden itibaren asla tanimadigi birini takip etmedi. Benden oncekileri ben bir sure takmamistim. Konusmadigini vs. bildigim icin ve benden once ekledigini bildigim icin. Ama bundan 2-3 ay once bi gece listesinde bi gezineyim dedim. Acikcasi onceden de olsa abuk subuk insanlarin benim sevdigim adamin profilinde olmasi beni huzursuz etti. Tanimadigini dusundugum, gozume batan ne kadar profil varsa teker teker isimlerini attim. Hepsini engelledi. Bir kez bile diretmedi zaten tam dusundugum gibi hicbirini tanimiyormus. Bence sen de kendin listesinde gez, gozune zaten ilisir illa. Kendi istemedigin hesaplari tek tek soyle ve onlari cikartsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…