- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi selinnazli
Canım ilgisine aldanma seven adam bekler istemek cinsel yönden olmak zorunda değil. Şimdi çok güzel davranır ama bu cinsellik ilerleyince davranışlarında değişmeler bile olabilir sen dik dur .Merhaba öncelikle sizlere bir şey sormak için açtım burayı. 2 yıllık bir ilişkim var bana davranış olarak çok iyi. Asla beni kırmadı bir sözüyle bile beni mutlu etmeye çalışıyor dertlerimi dinliyor benimle üzülür sevinir. Ve çok değerli hissediyorum sürekli arar sorar neredeyim ne yapıyorum sıkıntı var mı . Ailesi de biliyor beni hepsi evleneceğimizi düşünüyor ve tüm arkadaşlari da biliyor. Aynı ortamdayiz arkadaşları ona trip bile atıyor ben ilk planda olduğum için görüyorum bunu yani. Ama bir sıkıntı var aşırı istekli cinsel yönden sürekli sevişmek dokunmak istiyor . Her buluşmada dokunuyor hatta bunu üzerine ayarlamalar yapıyor ve ne kadar tartışsam da ne kadar söz de verse hep aynı şeyi yapıp dokunuyor. Sevmek dokunmak kötü şey değil ama Türkiye gibi bir yerde şüpheye düşüyorum çünkü herkes diyor ki seven kişi bekler ve sen rahatsız olsan yapmaz. Türkiye'de erkekler cinsellik için seviyor numarası da yapıyorlar bu yüzden az da olsa şüphe oluyor. tuhaf yanı şu davranışları çok iyi çok değer verir her zaman yanımda kıskanır korur ama bir yandan da söz vermesine rağmen yine yapıyor. Bir de demişti ki herkes yapıyor bunu, herkes sevdiğine dokunur yapmıyorum diyen yalan söylüyor gibi. Lütfen sadece düzgün yorum yapan kişiler yazsın teşekkürler. Edit: ben iyi açıklayamadim sanırım, mesela her gün dokunuyor her gün elliyor. Buluşacağımiz zaman tenha yerlere de gitmek istiyor
Bence de yakınlaşır ama her gün mü ,her konuşmada mi
Sürekli söylüyorum sonra yine aynı ve diyor ki sevdiğim içinSevgilinizin size devamlı dokunması, buluşurken tenha bir yer araması ve devamlı konuyu cinselliğe getirmesi bana pek normal gelmedi. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu dile getirmelisiniz.
İstiyorum ama aslında sürekli olunca istemiyorum sıkıntı bu ,her defasında her gün bile yaparPeki siz istemediğiniz halde sevişiyor musnuz? Istemiyorsaniz yapmayın , o istiyor diye yapmak zorunda değilsiniz. Ne o öyle tenha yer arayarak ilişki mi olur
Çok yalnız kaldım tecavüz etmez asla ama sürekli dokunuyor . Ben istiyorum ki bazen sadece oturup film izlesek o gün sadece yürüsek ya da karşılıklı konuşsak. Bunları yapıyoruz ama hepsinin sonu cinsellikSakın onunla yalnız kalma artık S selinnazli
Bekleyen var, tecrübeyle sabit. Öyle bir sapıktı ki şimdi aklıma gelince midem bulandıSırf biriyle bir şeyler yaşamak istese bunun için bir iki sene beklemez. Bir gece de birlikte olmak icin birini bulabilir. Böyle düşünmeyin.
Cinsel çekim bende de var ama her gün de olmazİki sevgilinin birbirine cinsel çekim duyması son derece normal.
Ama evlilik öncesi yaşamama kuralı varsa kişinin, kendini dizginler. Partnerinden de bunu bekler.
Karşıdaki buna saygı duymuyor her defasında "elliyorsa" - nereyi elliyo napıyo onu anlamadım ama- bu saygısızlık olur hatta taciz.
Sevgiliniz size hangi amaçla dokunuyor gerçekten duygularıyla mı geliyor amacı sadece cinsellik mi bunu ancak siz anlarsınız.
Böyle erkekler de var çünkü.
Gerçekten mi ne kadar süre mesela beklediBekleyen var, tecrübeyle sabit. Öyle bir sapıktı ki şimdi aklıma gelince midem bulandı
Artık çoğunlukla cafede buluşmak isteseniz, onunla tenhalara gitmeseniz ya terkedilirsiniz ya da aldatılırsınızCinsel çekim bende de var ama her gün de olmaz
Bu cok kötu ya böyle olunca insanın görüşesi de gelmiyor yine ayni yere bağlanacak diye. Can sıkıcı bir durum:/ bence acık acık konuş, tabii ki zamanı gelince ben de her şeyi seninle yasamak istiyorum ama artık bana saygı duymadığını düşünmeye başladım cunku rahatsız olduğumu söylediğim halde her konuyu cinsellige bağlıyorsun ve bu beni geriyor artık rahat hissedemiyorum yanında. Benim için aramızda olan her sey cok özel ve cok guzel ve bunların ıkımızın de karşılıklı rızası İle olmasını isterim bu şekilde degil ve artık seni son kez uyarıyorum dersinÇok yalnız kaldım tecavüz etmez asla ama sürekli dokunuyor . Ben istiyorum ki bazen sadece oturup film izlesek o gün sadece yürüsek ya da karşılıklı konuşsak. Bunları yapıyoruz ama hepsinin sonu cinsellik
Çok yalnız kaldım tecavüz etmez asla ama sürekli dokunuyor . Ben istiyorum ki bazen sadece oturup film izlesek o gün sadece yürüsek ya da karşılıklı konuşsak. Bunları yapıyoruz ama hepsinin sonu cinsellik
Mesela uygun olmayan yerlereDokunuyor kısmını biraz açsan ?