- 10 Nisan 2020
- 1.447
- 5.680
-
- Konu Sahibi selinnazli
Seviyor musunuz?Çok yanlış onun beni iyi hissettirmesinden bahsetmiyorum. Normal iki kişinin yapacağı aktivitelerden bahsediyorum. Film izlemek konuşmak dolaşmak sadece beni mi iyi hissettirecek anlamadım
Kaç kere belirttim seviyorum diyeSeviyor musunuz?
Mesajlarınıza baktigimda onu seviyorum dediginize rastlamadim 1.soruyu bu yuzden sordum
Gerci bence aşktan olseniz de bu adami sutlayin çünkü saygisiz. Sizin özel alaniniza siz izin vermediğiniz halde mudahalede bulunuyor. Bu adam evlenseniz istemediginiz halde evliyken de tecavuzde bulunabilir ya da bu nefsine sahip çıkamayıp sizi suçlayarak baskalarinin da namusuna goz koyabilir bence güvenmeyin
Peki...Kaç kere belirttim seviyorum diye
Ben sizi anladım.Ben ileri gitmek istemiyorum daha masum şeyler çünkü kötü hissediyorum evlenmeden. Diyorum ki sarılsin öpsün hadi diyelim bir an kendimizi kaptırdık ileri oldu birazcık bunda da sıkıntı yok. Her gün böyle olur mu hiç, evlenince de hoş değil her gün olsa
Aynen katılıyorum hepsineBen sizi anladım.
Adam sadece sevişmeye kanalize olmuş,sizin isteklerinizi önemsemiyor. Siz istemiyorum deyince alttan alıp özür diliyor ama hala da ilk fırsatta şansını denemekten vazgeçmiyor. Çok yorucu bu.
Siz akışında olsun istiyorsunuz,atıyorum uygun bir ortamda o anlık istekle öpüşmek,dokunmak vs ama erkek arkadaşınız sürekli sizden beklenti halinde,akışında yaşamıyor,sürekli plan yapıyor başbaşa olmak için. Haklı olarak rahatsız oluyorsunuz.
Bakın ben evlenmeden sevişmeyin vs kafasında değilim, sizin bedeniniz sizin kararınız ama istemiyorsanız buna hak vermeli sevgiliniz.
Her defasında söylüyorsunuz,adam sizin ne istediğinizi umursasa zaten özür dileyip ilk fırsatta yine yapmaz ki bunu.
Evlenseniz de bu böyle olacak üzgünüm. Hani partnerini umursamayıp sadece kendi tatmin olmak isteyen,ona odaklanan tipler varya,onlardan biri olup çıkabilir.
Bilemedim ben hoş bulmadım bu durumu.
Siz başbaşa kalmayı reddederseniz sürekli,size kalkıpta ben erkeğim benim ihtiyaçlarım var muhabbeti yapması da çok olası. Bir süre gözlemleyin,başbaşa kalmayacak şekilde program yapın bakalım. Buna benzer bir cümle kurarsa bence yol verin gitsin.
El bel hiç sıkıntı değildokunduğu yere göre farklılık gösterir ..eline beline yüzüne dokunuyorsa sevdiğinden , ama özel bolgelere dokunuyorsa abazaligindan
Bir ilişkide ten uyumu da önemli muhakkak ama sizi anlamayan,isteklerinize saygı göstermeyen biri ile olmaz. Sürekli baskılanarak,manipüle edilerek ilişki sürdürmek sizin açınızdan sağlıksız olur.Aynen katılıyorum hepsine