- Konu Sahibi selinnazli
Bence aranızda cinsel uyumsuzluk var. Bir tarafin libidosu çok fazla diğerinin daha az. Her ne kadar birbirimizi seviyoruz, iyi anlaşıyoruz vs denilse bile cinsel yönden evlilik olduğunda bir taraf çok mutsuz olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet inanın ki bu yüzden o kadar kötü hissediyorum ki. Şuan çok görüşemiyoruz rahatım bu yönden ama bu kez telefonda yapıyorBu cok kötu ya böyle olunca insanın görüşesi de gelmiyor yine ayni yere bağlanacak diye. Can sıkıcı bir durum:/ bence acık acık konuş, tabii ki zamanı gelince ben de her şeyi seninle yasamak istiyorum ama artık bana saygı duymadığını düşünmeye başladım cunku rahatsız olduğumu söylediğim halde her konuyu cinsellige bağlıyorsun ve bu beni geriyor artık rahat hissedemiyorum yanında. Benim için aramızda olan her sey cok özel ve cok guzel ve bunların ıkımızın de karşılıklı rızası İle olmasını isterim bu şekilde degil ve artık seni son kez uyarıyorum dersin
İlk üç aydan sonra başladı ve toplamda iki senedir birliktesiniz... sizde hayır diyememe problemi var galiba halkımızın ortalama yüzde ellisinde olduğu gibi. Ben de gençken yaşadım böyle şeyler itici geldi ve derhal ayrıldım. Dokunulmak için üç ay bana göre kısa süreydi çünkü ve rahatsız olduğum ilişkiyi Mısırda sultan olsa sürdürmem.İlk uc aydan sonra başladı. Hani dediğiniz gibi bir an insan ister dokunur öper sarılır ama bunun için ortam yaratmaya çalışmak veya telefonda bile her hafta böyle bir sohbet açmak hoş değil
Kıyamam ya :/ cok abartmış o da gerçekten seni bu kadar rahatsız ve huzursuz etmeye hakkı yok kesinlikle. Daha önce konuştuğunda bir cözum alamadıysan simdi biraz daha sert konuşup tepkini belli etmeli ve sınırını cizmelisin. İstemiyorum un bir mazereti yoktur. Sana saygı göstermek zorunda. Böyle insanlar sonra ileride partnerlerine degisik fantezilerini de dayatıyorlar, bu işin önünü Alman lazımEvet inanın ki bu yüzden o kadar kötü hissediyorum ki. Şuan çok görüşemiyoruz rahatım bu yönden ama bu kez telefonda yapıyor
Bakın inanın ki mesele bu değil. İstek var ama ben evlilik öncesi bazı Uygun olmayan yerlere dokunmasını istemediğimi belirttim ama hep devam ediyorBence aranızda cinsel uyumsuzluk var. Bir tarafin libidosu çok fazla diğerinin daha az. Her ne kadar birbirimizi seviyoruz, iyi anlaşıyoruz vs denilse bile cinsel yönden evlilik olduğunda bir taraf çok mutsuz olacak
Doğruİlk üç aydan sonra başladı ve toplamda iki senedir birliktesiniz... sizde hayır diyememe problemi var galiba halkımızın ortalama yüzde ellisinde olduğu gibi. Ben de gençken yaşadım böyle şeyler itici geldi ve derhal ayrıldım. Dokunulmak için üç ay bana göre kısa süreydi çünkü ve rahatsız olduğum ilişkiyi Mısırda sultan olsa sürdürmem.
Mesela uygun olmayan yerlere
Kıyamam ya :/ cok abartmış o da gerçekten seni bu kadar rahatsız ve huzursuz etmeye hakkı yok kesinlikle. Daha önce konuştuğunda bir cözum alamadıysan simdi biraz daha sert konuşup tepkini belli etmeli ve sınırını cizmelisin. İstemiyorum un bir mazereti yoktur. Sana saygı göstermek zorunda. Böyle insanlar sonra ileride partnerlerine degisik fantezilerini de dayatıyorlar, bu işin önünü Alman lazım
Açıktan değil pantolon üstündeŞeyine ?
Kukuna ?
Ne denir bilemedim
İstemiyorsun belli ki.
Bir gün kendini tutamaz seni ellerken bozulursan çok üzülürsün.
Yaptırma.
Gitme onunla ıssız yerlere.
Açıktan değil pantolon üstünde
Siz yine de sevgililik döneminizde beraber kaliteli vakit geçirmişsinizdir. Konu sahibi de normal bir ilişki yaşamak istiyor aslında. Normal çiftler gibi yürüyüş yapmak, karşılıklı bir şeyler içip sohbet etmek vs böyle şeyler yok ilişkilerinde :/ sevgilisinin aklındaki tek şey rahat rahat dokunabileceği tenha bir yere gitmek. Yoksa temas halinde olmak güzel tabikiİstekli olmak kötü bir şey değil.Siz de muhtemelen istiyorsunuzdur ama toplum baskısından dolayı kendinizi baskılıyorsunuzdur. İstemeden zorlamıyorsa tek başına istekli olması kötü niyetli olduğunı göstermez. Zaten oldum bittim hu seven insan ellemez olayını anlamadım, anlamayacağım. Biz eşimle sevgiliyken ohoo dokunmadan duramazdık
İstekli değilim demiyorum sadece sürekli olması sıkıntıİstekli olmak kötü bir şey değil.Siz de muhtemelen istiyorsunuzdur ama toplum baskısından dolayı kendinizi baskılıyorsunuzdur. İstemeden zorlamıyorsa tek başına istekli olması kötü niyetli olduğunı göstermez. Zaten oldum bittim hu seven insan ellemez olayını anlamadım, anlamayacağım. Biz eşimle sevgiliyken ohoo dokunmadan duramazdık
İlişkiler çok farklı olabiliyor sanırım.Siz yine de sevgililik döneminizde beraber kaliteli vakit geçirmişsinizdir. Konu sahibi de normal bir ilişki yaşamak istiyor aslında. Normal çiftler gibi yürüyüş yapmak, karşılıklı bir şeyler içip sohbet etmek vs böyle şeyler yok ilişkilerinde :/ sevgilisinin aklındaki tek şey rahat rahat dokunabileceği tenha bir yere gitmek. Yoksa temas halinde olmak güzel tabiki
Bir şey diyeyim mi önceden biri bana bunu anlatsa hep derdim ayrıl neden duruyorsun ama başıma geldikten sonra anladım bazen kendinizi kandırmak istiyorsunuz sanırım. Çünkü davranışları çok iyi diğer yönlerden.bu konuyu açıp kızdıgimda yalvarıyor seni çok seviyorum diyeİlk üç aydan sonra başladı ve toplamda iki senedir birliktesiniz... sizde hayır diyememe problemi var galiba halkımızın ortalama yüzde ellisinde olduğu gibi. Ben de gençken yaşadım böyle şeyler itici geldi ve derhal ayrıldım. Dokunulmak için üç ay bana göre kısa süreydi çünkü ve rahatsız olduğum ilişkiyi Mısırda sultan olsa sürdürmem.
Aynen işte sıkıntı bu yoksa öpüşmek sevişmek kötü değil ama sürekli ve rahatsız edici şekilde olması benim kafamı karıştırıyorİlişkiler çok farklı olabiliyor sanırım.
Biz 2. Haftada öpüşmeye, 1 ayı doldurunca da sevişmeye başladık. Ama öyle sürekli tenhada sıkıştırma durumu olsa rahatsız olabilirdim elbette. Biz arkadaş ortamında da gezdik, sinemaya tiyatroya, cafeye de gittik. Her zaman her gün tenhada mıncıklaşalım durumu rahatsız edebilir tabii
HaklısınızAbaza bir sevgiliye sahipsin.
Yarın bir gün aldattığında diyecek ki sen vermedin ben de başkasına gittim.
Suçlu sen olacaksın.