Sevgilim ve cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

selinnazli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2020
126
80
27
Merhaba öncelikle sizlere bir şey sormak için açtım burayı. 2 yıllık bir ilişkim var bana davranış olarak çok iyi. Asla beni kırmadı bir sözüyle bile beni mutlu etmeye çalışıyor dertlerimi dinliyor benimle üzülür sevinir. Ve çok değerli hissediyorum sürekli arar sorar neredeyim ne yapıyorum sıkıntı var mı . Ailesi de biliyor beni hepsi evleneceğimizi düşünüyor ve tüm arkadaşlari da biliyor. Aynı ortamdayiz arkadaşları ona trip bile atıyor ben ilk planda olduğum için görüyorum bunu yani. Ama bir sıkıntı var aşırı istekli cinsel yönden sürekli sevişmek dokunmak istiyor . Her buluşmada dokunuyor hatta bunu üzerine ayarlamalar yapıyor ve ne kadar tartışsam da ne kadar söz de verse hep aynı şeyi yapıp dokunuyor. Sevmek dokunmak kötü şey değil ama Türkiye gibi bir yerde şüpheye düşüyorum çünkü herkes diyor ki seven kişi bekler ve sen rahatsız olsan yapmaz. Türkiye'de erkekler cinsellik için seviyor numarası da yapıyorlar bu yüzden az da olsa şüphe oluyor. tuhaf yanı şu davranışları çok iyi çok değer verir her zaman yanımda kıskanır korur ama bir yandan da söz vermesine rağmen yine yapıyor. Bir de demişti ki herkes yapıyor bunu, herkes sevdiğine dokunur yapmıyorum diyen yalan söylüyor gibi. Lütfen sadece düzgün yorum yapan kişiler yazsın teşekkürler

Canım herhangi bir ayrilik durumunda altinda ezilecegin duygusal sorumlulugunu kaldıramayacağın seyler sakin yaşama. Bunun pişmanlığı insanin psikolojisini mahfediyo suçluluk hissi veriyo. Tabi isteyen istediğini yapar senin yapin bitis ihtimalinde ne durumda olacağını hesap ederek hareket et, illaki yakinlasmalar oluyo ama kendini o istiyo her iliskide oluyo vs gibi yapmak zorunda hissetme.

Ben de dokunarak sevgimi belli ederim. Elim degmezse ayağım değer,saçlarını okşarım, sarılıp uyumaya bayılırım, kendimi kucaklarda tasitirim. Sevmekle uzak durmak arasında bir bağ yok bence. Hatta çok saçma.seven insan neden uzak dursun ki??
AMA boyle şeyler karsilikli olarak yapılır ve bir taraf istemiyorsa ismi tacize girer. Yani sen dokunulmak istemiyorsun ve adam seni minciklayip duruyor.
Bunu benim aklım almaz. Nasıl bir ilişki olabilir ki böyle? Biri bana istemediğim halde dokunuyorsa bunun adı tacizdir. İster sevgilim olsun ister kocam. İstemiyorsam istemiyorumdur.
3 yaşında yeğenim var, ona bile isteği dışında dokunamiyoruz. O istemezse kucaklayamiyoruz,ya da opemiyoruz. Çünkü çocuk bile bedeninin sınırlarını biliyor. Nasıl kocaman adamın size isteğiniz dışında dokunmasına izin verebiliyorsunuz???
Bence bu aşk ya da sevgi falan değil,taciz.
Kimsenin size istemediğiniz bir şey yapmasına izin vermeyin, lütfen

Öncelikle önemli olan sizin ne istediğiniz. Herkes yapar diye bir şey yok her ilişkinin dinamiği farklıdır. Örneğin ben eşimle tanıştım ve ona daha ilkte "ben muhafazakar biriyim öyle oöpüşeyim koklaşayım olaylarına gelmem" diye kartları açık oynadım. Eşim de daha önceki ilişkilerinde böyle bir şeyle karşılaşmamış olmasına rağmen bana saygı duydu böyle bir şeyi evlenene kadar teklif dahi etmedi. Sevgilinizin "herkes böyle" savunması biraz yersiz. Ayrıca hep söylüyorum evlilik öncesi cinsellik eğer siz ya da aileniz için tabuysa bu işlere girmeyin. İlişkinin hiç bir adımında içinize sinmeyen acaba dediğiniz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz.

Kac yasindasin? Anlattiklarina bakilirsa en fazla 19-20 yasindasin.

Seven yapmaz diye birsey yok. Cinsellik, öpüsmek, dokunmak, kiymak degildir. Kötü seyler degildir. Bir iliskinin en dogal tarafidir. Yoksa arkadasliktan, kardeslikten ne farki var degilmi?

Sadece şu var, bu benim fikrim. Bence evlilikten önce öpusmekte, sekste cok normal seylerdir. Herkes bu fikri paylasmiyor, ve paylasmak zorundada degil. Senin fikrin bu konuda önemli. Baskalari ne dusundukleri degil, senin ne dusundugun önemli.

Yani senin hazir olman, ne olursa olsun ilerde pisman olmaman gibi seyler önemli.

belli ki evlenmeden bir cinsellik yaşarsanız pişman olacaksınız. üzerinize bir baskı kurulmuş ki bu konuyu buraya açmaya fikir almaya çalışıyorsunuz. bence istemediğiniz hiçbir şeyi asla yapmayın
oturup konuşun eğer bu halinden tavrından dönmüyorsa bu baskı,taciz devam edecek

Ylan o dokunmaya kıyamaz sevemez asıl öyle olmazsa insan kendisinden şüphelenir beni hiç mi arzulamaz diye.
Ama siz istemeden yapıyorsa yanlış ha isteyipte yanlış olduğunu düşünüyorsanız değil

Her sağlıklı birey cinsellik ister bu normal bir şey. ama bu karşılıklı istekle olması lazım. Siz o çok istiyor diye yaparsanız sonrasında pişman olabilirsiniz. O yüzden kendiniz ne istiyorsunuz bu durum ilerde sizi nasıl etkiler bunu düşününü . Doktor doktor gezip ameliyat olma derdine düşer misiniz ilerde bunu da düşünün

Bence sevgiliniz ilişkisi içerisinde dokunmak veya cinsellik isteyebilir bu çok normal ama önemli olan sizin bunu isteyip istememeniz. Yani siz istemediğiniz halde yapıyorsa o zaman işin boyutu değişir eğer bu konuda kesinlikle zıt fikirlere sahipseniz de birbirinize uygun değilsiniz demektir. Katılmayanlar olabilir saygı duyarım ama cinselliği geçtim sevgilisinin dokunmasını da evlilik öncesi yanlış bulan kişilerin görücü usulü evlilik yapması gerekir çünkü diğer türlü direkt her olayda erkekler de sapık olarak nitelendirilmemiş olur böylece. Dediğim gibi istemediğiniz halde ileriye gitmesine izin vermemeniz gerekir ama 2 yıllık ilişkinizde de hala bana cinsellik için mi yaklaşıyor gibi bir düşünceniz varsa da aranızda güven sorunları olabilir bunu da dikkate alın.

Ya mesele bu hep sevişme imkanı olan yerlere gitmek istiyor. Ben de dokunsun istiyorum da sınırı var hani. Mesela her yerde her durumda dokunuyor fazlası tuhaf değil mi. Bazen sadece tüm gün oturmak istersin.

Ben sanırım iyi açıklayamafim herkes hiç istemediğimi sanmış:) ben diyorum ki her gün istiyor. Hani insan bir gün yapmaz der ki gel sadece gezelim sarılalım

Ylan o dokunmaya kıyamaz sevemez asıl öyle olmazsa insan kendisinden şüphelenir beni hiç mi arzulamaz diye.
Ama siz istemeden yapıyorsa yanlış ha isteyipte yanlış olduğunu düşünüyorsanız değil
Bence de yakınlaşır ama her gün mü ,her konuşmada mi

Teşekkürler, demiyorum kıyıyor ama her gün böyle e insan sıkılır yani

yani istemesi normal ama bunu dizginlemesi lazım.Sen istemiyorsun sonuçta.Anlayışlı olmalı net tavrını koymalısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…