Sevgilim ve cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seven insan bekler ya da beklemez bilemem ama seven insan saygı duyar. Siz defalarca yazılmış tacize uğruyorsunuz. Burada daha önce böyle bir sürü konu açıldı. Sevgilisinin istismarlarına ilişki içinde göz yumup sonrasında tacize uğradım, tecavüze uğradım diye. Cinsel amaçlı olmasa dahi kimse sizin vücut dokunulmazlığınızı ihmal edemez. Sadece duygularınızla düşünmeyin. Kırmızı çizgileriniz olsun.

Çok yanlış onun beni iyi hissettirmesinden bahsetmiyorum. Normal iki kişinin yapacağı aktivitelerden bahsediyorum. Film izlemek konuşmak dolaşmak sadece beni mi iyi hissettirecek anlamadım
Seviyor musunuz?
Mesajlarınıza baktigimda onu seviyorum dediginize rastlamadim 1.soruyu bu yuzden sordum
Gerci bence aşktan olseniz de bu adami sutlayin çünkü saygisiz. Sizin özel alaniniza siz izin vermediğiniz halde mudahalede bulunuyor. Bu adam evlenseniz istemediginiz halde evliyken de tecavuzde bulunabilir ya da bu nefsine sahip çıkamayıp sizi suçlayarak baskalarinin da namusuna goz koyabilir bence güvenmeyin

Burda mesele temas değil ki, yani şu burçlar teması sever diyerek normalleştiremeyiz. Ben de teması severim, eşim de sever. Akrep burcu da değiliz hem. Temas sadece orayı burayı ellemeyle olmuyor. Film izlerken yanağını okşarım mesela. Ama film izlerken, konuşurken, sinemada, cafede kimse yok diye sürekli bana yılışmaya çalışsaydı bunu çok çiğ bulurdum. Yani sevgiliyken sürekli bana bu tarz şeylerle gelmesi beni irrite ederdi.

Seviyor musunuz?
Mesajlarınıza baktigimda onu seviyorum dediginize rastlamadim 1.soruyu bu yuzden sordum
Gerci bence aşktan olseniz de bu adami sutlayin çünkü saygisiz. Sizin özel alaniniza siz izin vermediğiniz halde mudahalede bulunuyor. Bu adam evlenseniz istemediginiz halde evliyken de tecavuzde bulunabilir ya da bu nefsine sahip çıkamayıp sizi suçlayarak baskalarinin da namusuna goz koyabilir bence güvenmeyin
Kaç kere belirttim seviyorum diye

Kaç kere belirttim seviyorum diye
Peki...
Sevseniz bile izin vermediğiniz halde size dokunamaz lütfen dikkat edin
Bu adam evlenmeden sizi zorlayip evlenme asamasina gelince de ben bakire kiz isterim sen de izin vermeseydin der cikar isin icinden
Yaşadığınız seyin acısı ağır gelir çünkü siz istemiyorsunuz

Ben ileri gitmek istemiyorum daha masum şeyler çünkü kötü hissediyorum evlenmeden. Diyorum ki sarılsin öpsün hadi diyelim bir an kendimizi kaptırdık ileri oldu birazcık bunda da sıkıntı yok. Her gün böyle olur mu hiç, evlenince de hoş değil her gün olsa
Ben sizi anladım.
Adam sadece sevişmeye kanalize olmuş,sizin isteklerinizi önemsemiyor. Siz istemiyorum deyince alttan alıp özür diliyor ama hala da ilk fırsatta şansını denemekten vazgeçmiyor. Çok yorucu bu.
Siz akışında olsun istiyorsunuz,atıyorum uygun bir ortamda o anlık istekle öpüşmek,dokunmak vs ama erkek arkadaşınız sürekli sizden beklenti halinde,akışında yaşamıyor,sürekli plan yapıyor başbaşa olmak için. Haklı olarak rahatsız oluyorsunuz.
Bakın ben evlenmeden sevişmeyin vs kafasında değilim, sizin bedeniniz sizin kararınız ama istemiyorsanız buna hak vermeli sevgiliniz.
Her defasında söylüyorsunuz,adam sizin ne istediğinizi umursasa zaten özür dileyip ilk fırsatta yine yapmaz ki bunu.
Evlenseniz de bu böyle olacak üzgünüm. Hani partnerini umursamayıp sadece kendi tatmin olmak isteyen,ona odaklanan tipler varya,onlardan biri olup çıkabilir.
Bilemedim ben hoş bulmadım bu durumu.
Siz başbaşa kalmayı reddederseniz sürekli,size kalkıpta ben erkeğim benim ihtiyaçlarım var muhabbeti yapması da çok olası. Bir süre gözlemleyin,başbaşa kalmayacak şekilde program yapın bakalım. Buna benzer bir cümle kurarsa bence yol verin gitsin.

İsteklerini çükünü bile kontrol edemiyor daha ileriye taşıma bu ilişkiyi.
Evet benim nazarımda sevişmek seks hayatının olması normal arabayı test sürüşü yapmadan almam ben şahsen :) ama bu isteğin dışındaysa aaslaaa izin verme kimse için ama kimssse için ödün verme isteklerinden ve istemediklerinden

Yorumlardan anladığım kadarıyla sizi zorluyor.
Eğer sizi zorluyor, her buluşmada cinsel şeyler yaşamak istiyorsa ağır sapık.
Ha yanlış anlaşılmasın, istekli olduğu için sapık demiyorum, bir kızı istemediği halde zorladığı için sapık diyorum. Sevgilinizi seviyormuşsunuz ama ben onun sizi sevdiğini düşünmüyorum, seven insan bekler diye değil, seven insan saygı duyar diye böyle düşünüyorum. Daha adamın sizin tercihlerinize ve fikirlerinize saygısı yok. Sevgisi hiç yoktur.

Ben sizi anladım.
Adam sadece sevişmeye kanalize olmuş,sizin isteklerinizi önemsemiyor. Siz istemiyorum deyince alttan alıp özür diliyor ama hala da ilk fırsatta şansını denemekten vazgeçmiyor. Çok yorucu bu.
Siz akışında olsun istiyorsunuz,atıyorum uygun bir ortamda o anlık istekle öpüşmek,dokunmak vs ama erkek arkadaşınız sürekli sizden beklenti halinde,akışında yaşamıyor,sürekli plan yapıyor başbaşa olmak için. Haklı olarak rahatsız oluyorsunuz.
Bakın ben evlenmeden sevişmeyin vs kafasında değilim, sizin bedeniniz sizin kararınız ama istemiyorsanız buna hak vermeli sevgiliniz.
Her defasında söylüyorsunuz,adam sizin ne istediğinizi umursasa zaten özür dileyip ilk fırsatta yine yapmaz ki bunu.
Evlenseniz de bu böyle olacak üzgünüm. Hani partnerini umursamayıp sadece kendi tatmin olmak isteyen,ona odaklanan tipler varya,onlardan biri olup çıkabilir.
Bilemedim ben hoş bulmadım bu durumu.
Siz başbaşa kalmayı reddederseniz sürekli,size kalkıpta ben erkeğim benim ihtiyaçlarım var muhabbeti yapması da çok olası. Bir süre gözlemleyin,başbaşa kalmayacak şekilde program yapın bakalım. Buna benzer bir cümle kurarsa bence yol verin gitsin.
Aynen katılıyorum hepsine

Aynen katılıyorum hepsine
Bir ilişkide ten uyumu da önemli muhakkak ama sizi anlamayan,isteklerinize saygı göstermeyen biri ile olmaz. Sürekli baskılanarak,manipüle edilerek ilişki sürdürmek sizin açınızdan sağlıksız olur.
Bakın davranışlarının genelini ele alın,bakın ölçün tartın hepsini,gerekirse deneyin karşınızdakini.
Seviyorum diyorsunuz ama şüphe sizi kemirmeye başlamış,insanlar da bunlari bilmiyor,şanslısın vs diyorlar,o da baskılıyor sizi. Acele etmeyin hiçbirşey için. Ayrılın diyemem ama deneyin bu adamı.
Tenha yerlerde buluşmayın,size saygi mı gösterecek yoksa baskı altına alıp,manipülasyona devam mı edecek?
Yaşınız küçük gibi hissettim,lütfen kendinizi kimseye karşı sorumlu hissetmeyin,babanızın oğlu değil bu adam,bulunmaz hint kumaşı da değil. Size saygı göstermiyor,isteklerinize önem vermiyorsa olmaz. Siz kendinize saygınızı yitireceksiniz zaman içerisinde. Bu adama güvenmiyorsunuz ve haklı sebepleriniz var, bunu unutmadan temkinli ilerleyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X