Ben sizi anladım.
Adam sadece sevişmeye kanalize olmuş,sizin isteklerinizi önemsemiyor. Siz istemiyorum deyince alttan alıp özür diliyor ama hala da ilk fırsatta şansını denemekten vazgeçmiyor. Çok yorucu bu.
Siz akışında olsun istiyorsunuz,atıyorum uygun bir ortamda o anlık istekle öpüşmek,dokunmak vs ama erkek arkadaşınız sürekli sizden beklenti halinde,akışında yaşamıyor,sürekli plan yapıyor başbaşa olmak için. Haklı olarak rahatsız oluyorsunuz.
Bakın ben evlenmeden sevişmeyin vs kafasında değilim, sizin bedeniniz sizin kararınız ama istemiyorsanız buna hak vermeli sevgiliniz.
Her defasında söylüyorsunuz,adam sizin ne istediğinizi umursasa zaten özür dileyip ilk fırsatta yine yapmaz ki bunu.
Evlenseniz de bu böyle olacak üzgünüm. Hani partnerini umursamayıp sadece kendi tatmin olmak isteyen,ona odaklanan tipler varya,onlardan biri olup çıkabilir.
Bilemedim ben hoş bulmadım bu durumu.
Siz başbaşa kalmayı reddederseniz sürekli,size kalkıpta ben erkeğim benim ihtiyaçlarım var muhabbeti yapması da çok olası. Bir süre gözlemleyin,başbaşa kalmayacak şekilde program yapın bakalım. Buna benzer bir cümle kurarsa bence yol verin gitsin.