Sevgilim ve cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burdaki asıl mesele adamın istekli olması değil.

Size kendi isteğini ufak ufak dayatması bence sorun.

Ve sevgili arkadaşım yenGEnC in dediğini doğru. Bunun adı taciz.
Başka bir şey değil.
İşte benim için sıkıntı şu sürekli yapması yoksa ayarında olsa sıkıntı etmem

Ben sanırım iyi açıklayamafim herkes hiç istemediğimi sanmış:) ben diyorum ki her gün istiyor. Hani insan bir gün yapmaz der ki gel sadece gezelim sarılalım
Bizim yaşlarımızda normal ilişkilere göre daha da fazla oluyor ama eğer ilişkinizin temelini buna dayandıracak kadar çok yapıyorsa tuhaf olur bence de. Uygun bir ortam olur bir şeyler yaşanır tamam ama sürekli bir şeyler yaşamak için uygun ortam yaratmaya çalışması da normal gelmedi bana. Hep mi böyle yapıyordu yoksa son zamanlarda ya da dönemlik bir durum mu o da önemli.

İlk uc aydan sonra başladı. Hani dediğiniz gibi bir an insan ister dokunur öper sarılır ama bunun için ortam yaratmaya çalışmak veya telefonda bile her hafta böyle bir sohbet açmak hoş değil

Ya mesele bu hep sevişme imkanı olan yerlere gitmek istiyor. Ben de dokunsun istiyorum da sınırı var hani. Mesela her yerde her durumda dokunuyor fazlası tuhaf değil mi. Bazen sadece tüm gün oturmak istersin.
İnsanın libidosunun olması, hep oynasmak istemesi anormal bir durum değil,özellikle düzenli cinsel hayatının olmadığı zamanlarda.
Ben mesajımda yeteri kadar açık yazdığımı düşünüyordum ama hala farkedememissiniz. Sizin isteğiniz dışında dokunulması tacize girer.
Misal siz elinizin tutulmasını,belinizin kavranmasıni seviyorsunuz ama göğüslerinizin ellenmesinden rahatsiz oluyorsunuz. İşte o göğüsler ellendiyse isteğiniz dışında bu tacize girer. Bunun aşk adı altinda yapılması,sizin daha on saniye önce belinizin kavranmasina kikirdemiş olmanız o sırada memenizin ellenmesinden rahatsiz olduğunuz ve bunun bir taciz olduğu gerçeğini değiştirmez.

taciz yok, sadece asiri istekli diyorsunuz,

herkes ani libidoda degildir bildiginiz uzere.
Size hos gelmiyorsa bu tarz bir iliski iyice dusunmek gerekir.

yani burada esim cok istekli diye de, esim cok isteksiz diye de derdim var konusu acan insanlar var. Eger ki libidolar bir sekilde uyusmuyorsa sorun oluyor ister istemez.

bence oturun karsilikli beklentilerinizi konusun. Bol bol konusun, ellesmeden mumkunse

İlk uc aydan sonra başladı. Hani dediğiniz gibi bir an insan ister dokunur öper sarılır ama bunun için ortam yaratmaya çalışmak veya telefonda bile her hafta böyle bir sohbet açmak hoş değil
Normal değil o zaman böyle şeyleri lisedekiler yapıyor yeni yeni bir cinsellik yaşamaya başladıkları için daha olgun olması gerekirdi. Siz de tepkinizi daha net koyun bence belki sizin de isteyip çekindiğinizi düşünüyordur diğer türlüsü üstte yazdıkları gibi tacize girer sanırım.

tacıze ugradıgının farkında olmayan bır uye gordum sankı

sız ıstemıyorsunuz rahatsız oluyorsunuz ama her gorusmede ellıyor tenhaya goturuyor

bu adamla ne ılıskı yasaması ayrılsanıza ne beklıyorsunuz

Her buluşmada böyle ise ,adam ufaktan ufaktan başlayıp işi ilerletmeye çalışması aklıma geldi.yani sanki asıl amacına ulaşamamış ta her defasında ufaktan ufaktan yol yapıyor...yoksa neden 1 gününüz bile normal geçmesin ki? Hayatta ayrılıkta var.bir gün ayrılırsanız keşke bunu yapmasaydım diyeceğin hiçbir şey yapma

Tacize uğruyorsun farkında değils

Ben isteksiz değilim sadece evli değiliz henüz bu yüzden istemem her yere dokunsun ,bunu söylüyorum ama sonra yine aynı şey bir de her buluşmada olması

Sevgilinizin size devamlı dokunması, buluşurken tenha bir yer araması ve devamlı konuyu cinselliğe getirmesi bana pek normal gelmedi. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu dile getirmelisiniz.

Aynen tam olarak bu bir gün de normal geçsin. Sadece sarılalım elimi tutsun öpsün konuşalım gülelim ama böyle bir günde bile eller yani o derece

Ben isteksiz değilim sadece evli değiliz henüz bu yüzden istemem her yere dokunsun ,bunu söylüyorum ama sonra yine aynı şey bir de her buluşmada olması

o zaman bu durum arkadaslarin dedigi sekilde tacize giriyor.
yani soyle siz gayet net bir sekilde 'hos degil' yazmissiniz bir kac mesajinizda zaten, bu mesajinizda da istemiyorum ve soyluyorum yazmissiniz.
gayet bariz aslinda.
biraz daha mi dominant olsaniz. bakin ilk mesajinizda da herkes evleneegimizi dusunuyor vs de yazmissiniz, ben suan cidden korkmaya basladim. Ucunda evlilik var diye hoslanmadiginiz bir iliskiye evet diyor degilsinizdir umarim.

Evlilik öncesi cinsellik yaşamak kişinin hissettiği yada dini algıları ile ilgilidir.

Her ne olursa olsun içinizin huzurlu olmadığı bir durum ile karşı karşıyasınız.

Adaydan da çok emin değilsiniz ki evlilik fikrinde sizin değil başkasının fikirlerini söylemişsiniz.

Benim eşim bile kendine çok hakim olmaya çalıştı.
Evlenmeden önce birlikte olmak istemedik, büyüsü bozulmasın diye ama çatır çatır da seviştik
Hani çok ileri gitmeden falan filan
Ama ben bunları yaşarken nişanlı falandım ( gerçi yapan her statü de yapıyor )
Erkeklerin genelinde var seviyorum, birlikte olmak istiyorum olayları.
Ama bu bir gösterge değildir.
Seni sevmiyor denemez.
İnsan çok sevince bedenen de bütün olmak istiyor.
O yüzden sürekli elliyordur.
Ama; sen istemiyorsan zorla yapıyorsa taciz olur.
Buna dur demelisin.

Peki siz istemediğiniz halde sevişiyor musnuz? Istemiyorsaniz yapmayın , o istiyor diye yapmak zorunda değilsiniz. Ne o öyle tenha yer arayarak ilişki mi olur

Edit: ben iyi açıklayamadim sanırım, mesela her gün dokunuyor her gün elliyor. Buluşacağımiz zaman tenha yerlere de gitmek istiyor
Tek niyeti cinsellik. Net. Seven insan yakınlaşmak istediği kadar karşılıklı oturup bir şeyler içmek ve uzun uzun sohbet de etmek ister. Buradaki en önemli nokta ise siz sürekli böyle bir şeye maruz kalmak istemeyip dile getirseniz de onun umrunda olmaması. Tam bir abaza

Önemli olan sen hayır dediğinde hala devam etmemesi. Belli ki senin düşünceni umursamıyor. Ayrıca herkesin bilmesi ve evleneceksiniz diye düşünmesi de pek önemli değil. Bunu yazdığın için evlilik öncesi cinselliği hoş karşılamadığını ama herkes biliyor ve evleneceğiz düşüncesinde olduğun için bunu taciz olarak görmüyorsun. Ama bunun adı tacizdir. Demek ki tenha yerlere götürürse bu taciz tecavüze de dönüşecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…