• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim uygunsuz sitelere üye olmuş

O sitelere üye olup o fotoğraflardaki gibi hatunlarla beraber olabilen adamlar var mı ki ? :27: Hiç sanmıyorum.

Şu aileyle tanışma olayına da gereğinden fazla anlam yüklemeyin.Lise bebeleri bile yapıyor artık bunu.

Erkeklerden bahsediyoruz su "nefsinin kölesi " olan canlilar :47:
(ama hepsi degil) :20:
Bence yüz yüze bi konus yargisız infaz yapma otur dinle :41:
Bir anlik öfkeyle karar vermek yerine :36:

En son ekim 2012 de girmiş. Sizden önce üye olmuş sizinle çıktığından beri de girmemiş, fazla tepki veriyorsunuz. 2 sene geçmiş üzerinden bu kadar kıskançlığa ne gerek var?

Tüm yorumları okumadım, arada bahsedildi mi bilmiyorum. Erkek fizyolojisi kadından farklıdır. Testislerde biriken sıvının ara ara boşaltılması gerekir. Bunun için de çoğu erkek kendi kendini tatmin etmeyi seçer. Yani çok abartı olmamak şartıyla, mastürbasyon erkek için gerekli bir şey. Erkek arkadaşınız bu siteleri bunun için kullanıyor olabilir. Evet hoş değil, evet çirkin ama işte bazı şeylerin de olması gerekiyor.

yalnız onun için mastürbasyona gerek yok ki.
hiçbir şey yapmasa bile spermler zaten gece uykuda filan boşalmaya atılıyor.
bu erkeklerin benim ihtiyacım var bilmemnesine filan bahane işte.

konu sahibi muhtemelen senden sonra girmemiştir.
çok merak ettiysn al karşına sor açık açık bence.

konu sahibesi tiksinmekte hakli,, tanidik birinin fotosu oyle bi sitede karsima ciksa igrenirim surekli aklima gelir ne alaka foto,bari foto koymasaymis kendini sergiler gibi. ayy bisey yok bunda diyen bayanlarida anlamiyorm. bi erkek kiz arkadasini oyle bi sitede fotosuyla uye gorseydi affedermiydi.??! bazi kadinlar erkektir yapar demesin artik. ' Ahlaksiz bir toplum,bazi annelerin erkektir yapar demesiyle basladi!'

O sitelere üye olup o fotoğraflardaki gibi hatunlarla beraber olabilen adamlar var mı ki ? :27: Hiç sanmıyorum.

Şu aileyle tanışma olayına da gereğinden fazla anlam yüklemeyin.Lise bebeleri bile yapıyor artık bunu.

Hakkaten ya ne zaman bir kızın hayal kırıklığına uğradığını görsem ama ailesiyle tanıştırdı beni çok önemliyim ben onun için dimiii? tribine giriyo. lafım konu sahibine değil o kendi ailesiyle tanıştırmış erkekler bu kadar mühim bakmıyor bu olaya :27:

beni de lise 2deki sevgilim tanıştırmıştı 1 haftaya kalmadı ayrıldık :60:

neyse konu sahibine dönersek senden öncesi olduğu için bence seni gerecek bir durum yok ha bana ters böyle şeyler yaşamış bir adam diyorsan orasına diyeceğim yok.

O tarz sitelere fotografini koyup uye olan biro beni de dusundururdu.. foto koymasi ordan tanismsk icin kendini gosterdigini gosterir ve bu tarz uyeligi olsn bir erkek vazgecmez ilerde yine yapar. Eski esimden biliyorum..

Eğer senle tanıştığından beri girmiyosa gereksiz büyütyosun bence. her genç erkek yapar bunları.ki bekar. ve sen ona İnsanlıktan nasibini almamış, hayırsız evlat diyosun. neden böyle düşündün. ozaman türk erkeklerinin hepsi hayırsız evlat hepsi insanlıktan nasibini almamış....... maem bukadar takıntılısın ayrıl bitsin. güven olmaan evlilik te yrümez arkadaşlıkta

Çok abartmamış mısın ?

Sonuçta adam sen hayatında değilken üye olmuş evet belki amacı orada bir kaç kızla beraber olmaktı.

Ama sonra seninle tanışmış ve bir daha yapmamış, sana karşı cinsel yönden bir yanlışı da olmamış.

Yani şu anda bundan rahatsızsanız söylersiniz ben gördüm diye o da üyeliği tamamen siler.

bak ben bu konularda çok evhamlıyım ...

yani erkek değil mi ,bas tekmeyi gitsin derdim ama ben bile konunda sorun görmedim...

yani senden önce olan birşey ...senden sonrası yok ...varsa da henüz haberin yok ...

giriyordur ediyordur diyorsun da ...gördün mü? hayır! o zaman susup , takibe alacaksın ...

ha birşey yakalarsın, keyfle savura savura savur tekmeni:ssz:

ama şu an yetersiz delilikten dolayı haksızsın :42:

bu konular çok özel konular şunu yap bunu yapma demek yanlış olur belki senin içinde ne yaşadığını kimse bilemez ama ama bence önce konuşmalısın dinlemelisin yargısız infazda yapmamak lazım

Bana kalırsa sende önce olmuş bişey için kendini bu kadar üzme.Önce sakinleş sakin düşün.Sakinc sor ona anlatsın kendini.
Senle olduktan sonrada girmemiş bunu gördükten sonra ayrılığı düşünmezdim ben.Sadık biri izlenimi oluştu bende sevgilin için hayırlısı olsun canm hakkınızda

2si1 arada kardeşim. senden önce yaşanmıs bekar adam işi bu dediğin...
hee birde sizde her sevgili gibi öpüştük diyorsunuz ki her sevgili öpüşecek diye birşey asla yoktur, az birşey mi sizce.
siz bu kişiyi sizden önce yaptığı bir hatadan terk edicem diyosunuz . ee sizde bu adamla öpüştünüz şehvetlenip günaha girdiniz sizinki de bekar işi bakacak olursak. bu adamdan sonra hayatınıza girecek:19::19: kişi sizin bir başkasıyla öpüştüğünüzü bilse, merak ediyorum terk edilmeyecek misiniz??? bencede (( 2si1 arada)) düşünün. her şey tek taraflı değildir....:19::19::19::19::19::19:

Son düzenleme:
Tatlım fotolar çıplak mı? Erkekler yapar böyle şeyler canını sıkma ben ne fotolar ne videolar yakaladım başka bayanların.endilelnme öfke ile hareket etme derim..

eger cinsel olarak ilk kişi olmak istiyorsanız bu tepkileriniz düşüncenize göre normal diyecegim ama öyle birşey de düşünmüyormuşsunuz.
öyleyse neden bu kadar tepki veriyorsunuz? sonuçta sizden önce olan birşey.

fakat buradaki kadınların bu durumu önemsiz görmesiyle ikna olup ilişkiye devam ettiginiz zaman bu olayı sürekli erkek arkadaşınızın başına kakmayı düşünüyorsanız ayrılma kararınızı uygulayın, yoksa bu ilişki kendinize de o çocuga da eziyetten başka birşey olmaz.

Herkese yorumları için teşekkür ederim tek tek okudum.
Çıplak foto koymamış tabiki öyle bir şuursuzluk yapsaydı hiç düşünmeden kesip atar bitirirdim ama kafam karıştı lütfen beni de anlayın.. siz görseniz sevgilinizin eşinizin fotoları partner sitelerinde boy boy ne düşünürdünüz. tamam sizden önce ama yine de bir soğukluk olmaz mıydı biraz empati yapın lütfen.. Bu arada yaşı sorulmuş 31 yaşında o siteye üye olduğunda da 29 yaşındaydı yani.
Dün konuştuk ben telefonu kapamıştım muhattap olmamak için benim tel kapalı diye kardeşiminkinden aradı meraklanmış telefonda da bir şey söylemek istemedim, çünkü kendimi kaybedip bağırıp çağırabilirdim herkes evde sonuçta huzursuzluk yaratmak istemedim.

Bende onu evime yakın bir yere çağırdım. xx sitesine üye misin sen dedim hatırlamıyorum öyle bir site nolmuş dedi. cep telefonumdan gösterdim bunun profili ne arıyosun böyle sitelerde sen dedim senin karakterindeki kişilerle ben yapamam dedim yüzüğü fırlattım yere bu noluyor demeye başladı üye olmuştum tamam ama seni tanıdıktan sonra hiç girmedim unutmuşum bile öyle sitenin varlığını yoksa kapatırdım hesabı gibisinden laflar etti.

Ben can sıkıntısından giriyordum o sitelere dedi .fotolarının ne işi var dedim demek ki arayışlarda beklentideydin dedim .farkettiysen aradığı ilişki türüne arkadaşlık yazmışım dedi senin tahmin ettiğin gibi bir şey yok ortada dedi o tarz sitelerden mi arkadaş arıyorsun ne arkadaşı arıyosun yatak arkadaşı mı dedim bu iyice sinirlendi bana sokağın ortasında bağırmaya başladı çok büyütüyormuşum olayı da bilmem ne de, şimdi de üye misin dedim başka nickler alıp üye olmuşsundur ben görmeyeyim diye dedim kudurdu ben o karakterde bir insan mıyım sen bana hiç mi güvenmedin biz 1 yılı boşuna mı geçirdik hepsi senden önceydi geçmişte olmuş bitmiş ne var bunda dedi sana bu kadar aşıkken ben kimseyle birlikte olamam gözüm senden başkasını görüyor mu sanıyorsun dedi ben bu arada ağlıyorum özür diledi bağırdığı için seni anlıyorum ama geçmiş mevzular için tadımızı kaçırmayalım hele yüzük atmak noluyor sen yarın öbür gün ilk kavgada babamın evine gidiyorum dersin deyip gülmeye başladı ortamı yumuşatmaya çalıştı aklı sıra .buluştun mu hiç o siteden birileriyle dedim bana buluştum dedi :((((( sadece 1 kişiyle dedi onla da oturduk bir cafede birşeyler içtik bundan ibaret dedi . (o siteye üye olan ve onla bunla buluşan kadına ben başka gözle bakarım..öyle kadınlarla buluşan adamlara da adam demem.) bu lafından sonra yazıklar olsun dedim başka bir şey demedim .
hızlıca gittim bu peşimden geldi yüzüğü vermeye çalıştı istemedim bitti dedim bir şey demedi, ağladığım için hemen eve gitmek istemedim halimden anlarlar diye arkadaşıma gittim..kardeşim de o sırada markete gidiyormuş yolda görmüş o şahısı ,funda yüzüğünü düşürmüş arabada verir misin diye eve gidince verdi ama kutuda duruyor bir sürü sesli mesaj yollamış gece ama hiç aramadı bugün.. napcağımı bilmiyorum. çok üzgünüm.

Ayrıca bazı yorumlara cevaben: Geçmişte başkasıyla birlikte olması beni ilgilendirmez ben bugüne ve yarına bakarım ama böyle sitelerden beklenti içine girip kendine partner aramasını fotolarını koymasını hazmedemedim.. Bu kadar mı düştü..Ailesiyle tanışma hakkında yorum yapanlar olmuş, onu niye yazdım çünkü ilk defa beni tanıştırmış ailesiyle , hiç ciddi ilişkim olmadı şu zamana kadar gelip geçici kısa süreliydi demişti, annesiyle babası söyledi bana ilk kez benimle tanıştıklarını .. Bende ilk kez onu tanıştırdım.Çok üzgünüm onu herşeye rağmen hala çok seviyorum ama çok kararsızım ne yapacağım konusunda.....

konu ilk açıldığında okumuştum ama yorum yapmamıştım çünkü bende iki arada kalmıştım sonra bugün aklıma geldin naptın acaba diye tahmin ettiğim gibi davranmışsın yerinde olsam bende aynısını yapardım dik duruşunu hayat görüşünü çok takdir ettim hiç üzme kendini (tabi bu arada hala barışmadıysan:37: ) allah bi yerden çıkarıyo işte insanın karşısına önemli olan görebilmek:31: hakkında hayırlısı olsun arkadaşım sevgiler..

Bence sevgilinde haklı geçmişte yaptığı bi hata belkide.Ama sana da hak vermiyor değilim doğrusu bundan sonra sürekli içinde bi şüphe bi güvensizlik olacak hatta belki ona her baktığında bunlar aklına gelecek ondan iğreneceksin belkide. anladığım kadarıylada bunları hissediyosun bence tekrar barışsanız bile sen artık ona ısınamazsın soğudun artık sen ondan.

Şuan o kadar kötü haldeyim ki kandil günü beddua ettircek bana tutuyorum kendimi!! Sevgilim dediğim sevgilim bildiğim hayatımı birleştireceğim insan müsvettesi +18 sitelere üye olmuş .. Bunu az önce tesadüf eseri öğrendim. Bunun internette kullandığı hep bir nick vardır benim bildiğim tabi, onla da forum sitelerine üyedir. Artık şeytan mı dürttü beni naptı bilmiyorum nickini yazdım googleda arattım sayfalar ilerledikçe gördüğüm linkte dünyalar başıma yıkıldı tıkladım üye girişi istiyor profili görebilmem için ben nick benzerliğidir diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama nicki değişik bir şey tek onda var ben hala diyorum yok yapmaz sen tanımıyor musun sevgilini diye ama zaten linkin altında şehir meslek falan yazıyor ben hala iyi niyetimden saflığımdan değildir diyorum üye oldum siteye baktım profiline gerçekten o! Nerden anladın diyeceksenizz bu adam kendi fotolarını boy boy paylaşmış bu sitede!Hiç mi demezsin biri görür diye iş kariyer sahibisin ee insanlıktan nasibini almadığından normaldir niye garip karşılıyorsam... İyi bari müstehcen birşeyler koymamış çünkü o kadar iğrenç bir siteki siz düşünün profil resimlerinin nasıl olduğunu.
Son giriş tarihine baktım 2012 ekim , bizde 2012 nin ekiminde tanıştık ocakta sevgili olduk. 1 sene doldu. Ailesiyle tanıştım çok iyi insanlar gerçekten ama hayırsız bir evlatları var ne yazık ki, ailemle tanıştırdım onu önemseyip evet ilk kez birini ailemle tanıştırdım şu 25 yaşıma kadar babam dışında... Ama değmezmiş...Yılbaşında da mükemmel bir evlilik teklifi etti ama her şey yalanmış!!!!! O siteye hiç girmemiş o tarihten itibaren ama kesin başka nicklerle üyedir o vb sitelere ben görürüm diye, garanti ordan birileriyle buluşmuştur arayışta olmayan insanın ne işi var o sitede dimi ama???Başka birinin faceden resimlerini çalıp üye olduğunu sanmam çünkü resimlerinden biri sadece onun bilgisayarında var 2-3 senelik bir resim ve kimse de ellemez bilgisayarına.Off off resmen bir yalanın içindeymişim bu arada belki sorulacaktır benden cinsel anlamda hiç bir şey talep etmedi sadece hemen hemen her sevgili gibi öpüştük söylerken bile iğreniyorum! Kkyı hep takip ediyorum üye olarak giriş yapmıyodum aktif değildim ama hep takip ederdim arada bir derdim var bölümüne bakardım bu olaydan öncede baktım buraya bir okuduğum başlıktan sonra ne insanlar var dünyada dedim ardından kapattım bir yarım saat geçti geçmedi aklıma bunun nicki aratmak geldi ama hiç kötü bir şey geçmedi aklımdan Yüce Rabbim Mevlid Kandili günü gösterdi gerçekleri çok şükür!!

Beni niye böyle insanlar bulur ya da ben mi seçiyorum böylelerini eski sevgilimde çok çapkındı onun ne olduğunu biliyordum çok yalvarmıştı benden sonra değişti sanmıştım ama aynıymış meğer, bir de şimdi üstüne bu!!Evleneceğim adam... Onu çok ama çok sevdim karşıma ilk kez doğru düzgün biri çıktı dedim ilk kez birini böyle sevdim sonuç hüsran...
Telefonu kapattım bugün onla uğraşamıcam yarın bu işi bitiricem!! Anneme kardeşlerime durumu açıklayamam başka bir neden söyleyeceğim arkadaşlarımla da paylaşamam sizlerle paylaşmak istedim acımı :((

Sedn once uye olms sonucta eskiden gevms bitmsitr. sen warken uye olmamis girmemis bilee..bizden onvekilere takilirsak ooooo erkek bulamaSn her erkek bekarlikta hersy yapar ama hayatina sen girdkten sonra yapmadysa yapmiosa sorun yok..

Back
X