• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim uygunsuz sitelere üye olmuş

bnce tepkinizde haklısınız. eğer sizin için (cinsel açıdan) ilk olmak önemliyse ayrılın. mutlaka önceden birileriyle birlikte olmuştur. olmadıysa bile olmak istemiştir. bulamamıştır. iki ucu da çok kötü.

İlk olmayı herkes ister ama geçmişinde yaşadıklarından dolayı onu yargılayamazdım, benden önce neticede. Bu yaptığı ise çok daha farklı , eğer geçmişte sevgilisiyle falan birlikte olsa neyse, bu resmen kendine sanal ortamdan partner aramış bir de kendi resimlerini koymuş utanmadan... Bu yüzden gözümde sapık cinsellik düşkünü bir insan.

Tercih elbette senin .

Sen diyorsun ki , benim midem kaldırmaz , aklıma gelir sürekli , içim almaz . Bu da demektir ki , ilişkinizi ister istemez devam edince sürekli kavga ortamına sokacaksın .

Ha desen ki , arkadaşlar sizce bu durum kabul edilebilir mi ? Bence evet . 2012 Ekimde sizinle tanışıyor , siteye son girişi Ekim 2012 ... Ben bundan başka delil aramaz ilişkime devam ederdim .:34:

bu tip sitelere girmeyen erkek yoktur diye düşünüyorum ama bu biraz abartı olmuş.

bir siteden fotoğraflarını koyup beklentiye girmek iğrenç ayrıca birileri görür diye de mi hiç düşünmemiş.

iyi tarafı seni tanıdıktan sonra girmemiş olması.

arkadaşlık sitesi ya da öylesine konuşma sitesi olsa çok takma derdim de bu çok da takılmayacak gibi değil.

bence sevgilinle bir konuş bakalım ne dicek.

Belki işin içinde ben olmasam bende bu tarz bir yorum yapabilirdim ama kafam allak bullak oldu :( merak ettiyse de niye fotolarını koyuyor beklentisi varmış besbelli

Yahu ne bileyim, seytan durtmustur, merak etmistir, belki gercekten de birini aramistir...
Netice de siz hayatinda yokmussunuz...
Eger ben sogurum, aklima geldikce catarim, derseniz, bosu bosuna ugrasmayin...
Ama kararsizim derseniz, sakinlesip oyle dusunun...

Tek sorun buysa saçmalama böyle bi sebep ayrılmak için doğru sebep değil..Şu hayatta elinde imkanı olupta o işleri merak etmeyen adam asla yoktur bu benim düşüncem..Mesela benimde okadar güvendiğim gözümün içine bakıp ağlayan sevdiğini söyleyen insan bile bunları yapmışsa herkesten beklerim..Sen varken olan bi yanlış değil..Belki sadece üye oldu birdaha girmedi..Ayrılma ama ayrılmaktan beter yap derim..Gözünü korkut yeter..Çokta sıkma canını anlık zevkler erkeklerin hayatında hep var..

Tüm yorumları okumadım, arada bahsedildi mi bilmiyorum. Erkek fizyolojisi kadından farklıdır. Testislerde biriken sıvının ara ara boşaltılması gerekir. Bunun için de çoğu erkek kendi kendini tatmin etmeyi seçer. Yani çok abartı olmamak şartıyla, mastürbasyon erkek için gerekli bir şey. Erkek arkadaşınız bu siteleri bunun için kullanıyor olabilir. Evet hoş değil, evet çirkin ama işte bazı şeylerin de olması gerekiyor.

Siteye çıplak fotomu koymuş ? Tam anlamadım ben bu kadar büyütüp kahredecek bir durum göremedim . Hem sizle tanıstıktan sonra girmemiş bile

Pardon ama cok kati dini inanclari olmadikca her erkegin (erkek kardeslerimiz ve akrabalarimiz dahil) bu sitelere girdigini dusunuyorum.Cok yakin erkek arkadaslarim var ve beyinlerinden ne gectigini cok net biliyorum.siz de bunun cok dogal daha dogrusu gunumuz erkeklerinin %99unun yaptigi bisey oldugunu kabullenin bence.kimisi uye olur kimisi film arsivi yapar,kimisi facede biraz acik bi fotoya bakarak vs vs.eger siz onunla birlikte oluyorsaniz ve buna ragmen bunlari yapiyorsa evet kizmakta haklisiniz.Ama hem kendisi birlikte olmayip hem de erkeklerin bu dogal ihtiyaclarini bir sekilde tatmin etmeye calismalarini igrenclik olarak goren hemcinslerimi de anlayamiyorum.Biz dantelli ortulerimiz ve ceyiz takimlarimizla evlilik hayalleri kurarken onlarin akillarindan neler gectigini ruyalarinda neler gordugunu tahmin bile edemezsiniz.Ya bunu kabullenin ya da hicbir erkekle beraber olmayin(bu sozlerim erkeklerin %99u icin gecerlidir ve %1 lik gay olan kisim harictir)

Amerikan pastasi diye bi film serisi var onu izlemenizi oneriyorum.(olanaklar ve sosyal yapi olarak turkiyeye uymaz ama bir erkegin beyninden ne gecer gunun kac saati ne dusunur cok guzel anlatan bir film)

Ya o sitelerden kız bulup da birlikte olabilen bir Türk erkeği var mıdır acaba? O sitelere üye gösterilen kadınlar zaten hep fake hesap. Türk erkeklerini kandırmak için. İki üç güzel kız resmi döşüyolar.

senden once olan bir şey. Çok abartıyosun canım. Kaç yaşında sevgilin. Meraktan girip çıkmıştır. Sonra da senle tanışmış zaten..

hayir olayi hayirsiz evlat sifatiyla nasil iliskilendirdiniz onu anlayamadim?

Nasıl fotoğraf koymuş ki ?
Eskort bulmak için siteler falan mı ?

Edit : Şimdi gördüm ne sitesi olduğunu bi sorsanız ne işi varmış o sitede ?

Son düzenleme:
ya bu ne igrenc bır davranıs.ole sitelerde resmının fotografının ne ısı var..bu nasıl karektersizlik.bundan birde cocuklarına baba mı olacak.bosversene guzelım yaa boyle kısıler kişiliksiz , sapık evliliginin il yıllarından sonra tekrar boyle yerlere takılabılecek tarzda kişiler.oyuzden salla gitsin.bak sınırlendım sımdı

ikiaradabiderede :insanlari bu sekilde gaza getirmeyi eline ne geliyor ki? senin icin sallamak kolay herhalde. olayi sen yasa sallicakmiydin bakalim

konu sahibi : 4 dortluk birini ariyorsan zor bulursun canim. kim erkek genel evine gider.. yada senin erkek arkadasin yaptigi gibi yapar. bazi kadinlarda yapiyor bence.
ofkenle ayrilma oglandan..onunla yuz yuze konusmalisin.
sonucta gecmiste yapmis bunlari.
baska nicki olsa bile oda cikardi onune. msni facebook sifreleri yokmu sende ?

Pardon ama cok kati dini inanclari olmadikca her erkegin (erkek kardeslerimiz ve akrabalarimiz dahil) bu sitelere girdigini dusunuyorum.Cok yakin erkek arkadaslarim var ve beyinlerinden ne gectigini cok net biliyorum.siz de bunun cok dogal daha dogrusu gunumuz erkeklerinin %99unun yaptigi bisey oldugunu kabullenin bence.kimisi uye olur kimisi film arsivi yapar,kimisi facede biraz acik bi fotoya bakarak vs vs.eger siz onunla birlikte oluyorsaniz ve buna ragmen bunlari yapiyorsa evet kizmakta haklisiniz.Ama hem kendisi birlikte olmayip hem de erkeklerin bu dogal ihtiyaclarini bir sekilde tatmin etmeye calismalarini igrenclik olarak goren hemcinslerimi de anlayamiyorum.Biz dantelli ortulerimiz ve ceyiz takimlarimizla evlilik hayalleri kurarken onlarin akillarindan neler gectigini ruyalarinda neler gordugunu tahmin bile edemezsiniz.Ya bunu kabullenin ya da hicbir erkekle beraber olmayin(bu sozlerim erkeklerin %99u icin gecerlidir ve %1 lik gay olan kisim harictir)

ne kadar doğru :42::42:

Kımseyle bırlıkte oldugunu sanmıyorum abartılacak bısey gormedım ben

Ne kadar kolay iliski bitirebiliyorsunuz? Ya da ne kadar kolay yargilayip ayril ondan diye fikir verebiliyorsunuz? Bazen cidden cok sasiriyorum verilen tepkilere.
Erkek arkadasiniz yaklasik 1.5 yillik birlikteliginiz boyunca size rahatsiz edici bi sekilde davranmamis, ve bu siteye girmemis. Bu zaman diliminde girmis olsaydi tepkiniz hakli olabilirdi. Ama adam sizden sonra hayatini size gore sekillendirmis, bununla mutlu olup deger bileceginize, ben yapamam artik diye tavirlara girip bitirebilmeniz cok ilginc.
Erkekler bizim gibi diiller, bizim icin cinsellik bir ihtiyac olmayabilir ama onlarin hormonlari bizimkinden cok farkli. Her erkek boyle siteleri kurcalar. Kimi yakalanir kimi yakalanmaz.

Diyorsunuz ya, "bence benden sonra da devam etmistir ama ben nickini bildigim icin farkli isim kullaniyordur." Walla bu kurgu yetenegi sadece biz kadinlarda var sanirim, eger bu kadar kurnaz olsa, sizce nickinden yakalanmamak icin o nickle sitedeki uyeligini kapatmaz miydi?

Ofkeyle kalkip zararla oturmamakta fayda var.

Diyorsunuz ya, "bence benden sonra da devam etmistir ama ben nickini bildigim icin farkli isim kullaniyordur." Walla bu kurgu yetenegi sadece biz kadinlarda var sanirim, eger bu kadar kurnaz olsa, sizce nickinden yakalanmamak icin o nickle sitedeki uyeligini kapatmaz miydi?

Budur işte :)

Sevgiliniz barda tanışıp tek gecelik ilişki de yaşayabilir, partner sitelerine de üye olabilir. Sonuçta herkes gibi onun da cinsel dürtüleri var, bunları karşılamak için kendince uygun olanı yapmıştır.

Ha bence de çok güzel bir şey değil, evet; ama sizden önce yaptığı bir şey için de bu kadar sert yargılamamalısınız bence. Sonuçta geçmiş bir şey, neyi değiştirebilir ki şimdi sevgiliniz? Erkekler kendilerinden önceki ilişkilerimize takıyor diye bir sürü laf edilirken bu da benzer bir şey.

Ama içinize sinmiyorsa, sevgilinizden soğuyorsanız ve ilerde bu sizin için problem yaratacaksa hem kendinizi hem ilişkiyi daha fazla yıpratmadan konuşun, sindiremiyorsanız yol yakınken ayrılın. Yok arkamda bırakabilirim derseniz devam edin.

aşı meşki boşver şimdi...için içinde ilişki varsa hastalıkta kapmış olabilir, hatta sizle bi münasebette bunuduysa sizede geçirmiş olabilir. derhal ciddi bir araştırma hatta tahlil falan yapın

Son düzenleme:
Fazla tepki veriyorsunuz ya. Sizden önce yapmış öyle birşey,size karşı da ahlaksız bir davranışta bulunmamış. Neyin sitemi ki bu? Olabilir,demek ki size değer vermiş ki girmemiş sizden sonra o siteye. Erkekler yani benim sevgilimde girmiştir onun bunun sevgilisi de. Bunu söylemek kolay burdan evet öğrenseydim muhtemelen soğurdum kendisinden ama gerçekler bunlar. Bu kadar fazla abartmayın bence. Evlenecekmişsiniz bir de ne ilişki bitirmesi. Ayrıca o siteden birileriyle görüştüğünü nerden biliyorsunuz. Kesin diyorsunuz da nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Şüpheli hareketleri mi vardı ya da gözünüzle mi gördünüz? Ay ayrılcak kadar ileri gitme yani geçmiş geçmişte kalmış. Geçmişe takılcaksan da hiç evlenme.

Kurgunuza hayran kalarak okudum . Adam sizinle tanıştığın beri girmemiş siteye eğer tekrar girmek isteseydi kendi adına olanı kapatırdı. Erkekler arayış içindedir o arayış sonucunda seni bulmuş ve başka sapkın düşüncelerden vazgeçmiş bence ama siz güzel giden bir ilişkiyi bu kadar çabuk nasıl kesip atabiliyorsunuz anlamış değilim siz bu adama güvenmiyorsanız onunla nasıl bir gelecek kurmayı düşündünüz. Eğer önceden güvenipte sadece 2012 yılından kalma bi site için güveniniz bittiyse güveninizin sağlamsızlığı ortaya çıkıyor. Yazık ediyorsunuz

Back
X