bnce tepkinizde haklısınız. eğer sizin için (cinsel açıdan) ilk olmak önemliyse ayrılın. mutlaka önceden birileriyle birlikte olmuştur. olmadıysa bile olmak istemiştir. bulamamıştır. iki ucu da çok kötü.
Belki işin içinde ben olmasam bende bu tarz bir yorum yapabilirdim ama kafam allak bullak oldumerak ettiyse de niye fotolarını koyuyor beklentisi varmış besbelli
ya bu ne igrenc bır davranıs.ole sitelerde resmının fotografının ne ısı var..bu nasıl karektersizlik.bundan birde cocuklarına baba mı olacak.bosversene guzelım yaa boyle kısıler kişiliksiz , sapık evliliginin il yıllarından sonra tekrar boyle yerlere takılabılecek tarzda kişiler.oyuzden salla gitsin.bak sınırlendım sımdı
Pardon ama cok kati dini inanclari olmadikca her erkegin (erkek kardeslerimiz ve akrabalarimiz dahil) bu sitelere girdigini dusunuyorum.Cok yakin erkek arkadaslarim var ve beyinlerinden ne gectigini cok net biliyorum.siz de bunun cok dogal daha dogrusu gunumuz erkeklerinin %99unun yaptigi bisey oldugunu kabullenin bence.kimisi uye olur kimisi film arsivi yapar,kimisi facede biraz acik bi fotoya bakarak vs vs.eger siz onunla birlikte oluyorsaniz ve buna ragmen bunlari yapiyorsa evet kizmakta haklisiniz.Ama hem kendisi birlikte olmayip hem de erkeklerin bu dogal ihtiyaclarini bir sekilde tatmin etmeye calismalarini igrenclik olarak goren hemcinslerimi de anlayamiyorum.Biz dantelli ortulerimiz ve ceyiz takimlarimizla evlilik hayalleri kurarken onlarin akillarindan neler gectigini ruyalarinda neler gordugunu tahmin bile edemezsiniz.Ya bunu kabullenin ya da hicbir erkekle beraber olmayin(bu sozlerim erkeklerin %99u icin gecerlidir ve %1 lik gay olan kisim harictir)
Diyorsunuz ya, "bence benden sonra da devam etmistir ama ben nickini bildigim icin farkli isim kullaniyordur." Walla bu kurgu yetenegi sadece biz kadinlarda var sanirim, eger bu kadar kurnaz olsa, sizce nickinden yakalanmamak icin o nickle sitedeki uyeligini kapatmaz miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?