Sevgilim terk etti

alabilsem ben de kendime alıcam ama ondan başkasıyla yapamam tüm ilklerim oydu

Yaş 16 ve başkasıyla yapamam mı? Ne ilki sorması ayıp, kıskançlıktan bezdirmek mi? Her küslüğünüzde başka birinin ardına düşen adamın ağlayarak peşinde koşmak mı? Bu yaştan bunları karakter özelliği haline getirmeyin. İçki sorunuyla da bırakın anası babası ilgilensin, siz necisiniz?

ön yargılarınızı önce kendinize saklayın ne ilki falan demişsiniz ben bu yaşıma kadar istanbula gitmemiştim ilkimi onunla yaşadım ilk bozdağa gidişimi onunla yaşadım bunun gibi vb ilklerim var ve iyi kalpli birisiyim en yakın arkadaşlarımı da kötü şeylerden uzak tutmaya çalışırım. necisiniz derken ne dediğinizi anlamadım galiba siz bi şeycisiniz de ordan soruyosunuz bu soruyu son olarak da ben buraya bu yazıyı beni eleştirin ya da saçma sapan ön yargılarınızı gelip burda püskürtün diye yazmadım öneriniz varsa yazarsınız yoksa okur geçersiniz zorla cevap vermek zorunda değilsiniz

İyi kalpli prenses yorum yapıp yapmacağıma karar veremez üzgünüm, okumadan geçebilirsiniz. Ama önerim var; arabesk kafanızdan kurtulun. Ergenlik döneminde çekilmiyor, büyüyünce hiiiç çekilmiyor.

İyi kalpli prenses yorum yapıp yapmacağıma karar veremez üzgünüm, okumadan geçebilirsiniz. Ama önerim var; arabesk kafanızdan kurtulun. Ergenlik döneminde çekilmiyor, büyüyünce hiiiç çekilmiyor.
siz de eski kafalılığınızdan kurtulun. ha eğer benimkine ergenlik diyosanız, ergenliğim ve ben mutluyum diye cevap veririm. yorum yapıp yapmıcağınıza da karar veririm farkındaysanız benim açtığım konu altındasınız eğer birilerine laf atmayı birileriyle uğraşmayı istiyosanız lütfen başka başlıklar altına gidin bu kadar işimin arasında sizinle uğraşamayacağım iyi geceler

arkadas esasinda dogrulari söylemis,sen yanlis anlamissin
yasin daha cok genc bosver onu karsina kimler cikar
nazli baska kizlara ilgisi olan erkeklerde hic cekilmez üzülen sen olursun

Dönerse senindir ben pide söyledim sebastian diyesim geldi
Daha çok küçüksün canım buda geçer

17 yaşındasın daha.

yok 7 kız takip etti 3'ünün fotosunu beğenip 4'üne yorum yaptı hesaplarıyla uğraşmak yerine okuluna ve kendini geliştirmeye odaklan.

şöyle 3-4 sene geçsin geri dönüp baktığında "ilk bozdağa gidişimi onunla yaşadım ilklerim oydu" diye bakmayacaksın emin ol.

sana değer vermeyen birine de bu kadar anlam yükleme.

:) Kıyamam sana,
Hepimizin başından geçmedi mi bu ergenlik döneminde ki aşk acıları? Artık kimseyi onun kadar sevemem kafaları? :)
Canım benim 5 sene sonra bu yaşadıkların aklına geldiğinde çok güleceksin bu hallerine. O yüzden hiiiç takılma anın tadını çıkar.

Her şey geçiyor herkes unutuluyor ben 17 yaşımdayken senin gibi bir ilişkim vardı (binlercesinden biri sadece ) şimdi 22 yaşımdayım ozamanlar bana neler çıkacak karşına diyen büyüklerime kuzenlerime uyuz olurdum güleceksin bir hallerine yok derslerine odaklan boşver derdiler derdim ki ıyt salaklara bak çok biliyolar şimdi hakkaten de herşeyin geçtiğini anladım ünideyim şimdi çok daha ilk yaşadım çok daha güzel şey yaşadım ve gülerek anımsıyorum şimdi geçmişi sadece.. Ha ama şu da var 17 yaşındasın diye hislerin yok aşık olamazsın anlamına gelmiyor tabi ki .. Senin şindiki durumunu değerlendirip ona göre yorum yapmak lazım o yüzden olaya sadece şöyle bak ayrılır ayrılmax birilerini takip edip foro beğenen favlayan adamdan ne şimdi ne de daha sonra hayır gelmez. Sen oturmuş onu düşünüp üzülüyorsun bak buralara bile yazıyorsun yapma böyle canım olan sana oluyor emin ol o okuldaki düşünceli pozlar filan da hikaye aynılarımı ben de yaşadım .. Sen çok barışmak istiyorsan da yapman gereken tek şey o bakınca kafanı çevirmek ilgilenmemek başkalaryka arkadaşlarınla takılıp zaman geçirmek. Sakın sakın tenefüste ona kendimi göstereyim diye önünden geçmeler sesli şekilde konuşup takmadığını göstermeye çalışıp gülmeler filan o ayaklara da girme doğal ol cidden umursama bir süre dönerse senindir dönmezse o yol bayır aşağı

Bakalım kendi haline bırak ne yapacak. Mesaj atma arama sorma yüzüne bakma iligisini çekmeye çalışma sen normal hayatına devam et ama sanki onu unutmuş gibi. Bak bikaç gün içinde nasıl dönecek sana. Kaç sen kaçan kovalanır demişler

17 yasındasın daha kuzum yaaa bırak gıtsın dönmesın de sana

şimdi zor gelecek üzüleceksin ama bu ilişki devam eder de evlenirseniz kuvvetle muhtemel seni aldatacak bırak boşver

Arkadaşlar bende bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum erkek arkadaşım benden ayrıldı nedeni bana güvenememesiymiş bunalmış yorulmuş galiba çok bunalttım onu başta ben bunaltmazdım onu ama o çokkıskanç birisiydi herşeyime karışıyordu ama herşeyime giydiğime okula gitme gelme saatime kızlarla buluşmamaarkadaşlarıma mesela ders çalışmaya kütüphaneye gitmeme bile izin vermiyordu ne bileyim saçımı düzleştirmeme bu benim daha ilk ilişkimdi ve ben nasıl davranacağımı bilmiyordum özgürlüğüne düşkün biriyim kimse hayatına bu karışılmasını istemez. Dediklerine yani kurallarına uymaya çalıştım sırf onu çok sevdiğim kırmamak için hayır diyemedim amakurallarınada pat diye uyamadım ve her hatamda kızdı bana ayrılma nedenimiz benim bir sürü hata yapmammış ama ondan üç hafta öncebana yüzük almıştı nasıl bir kafada anlamıyorum ve ayrılmayı kendine benimseymiş galiba yani bir hafta bana soğuk davrandı ve ayrılmak istediğini mesaj atarak söyledi ben böylebirşeyden ayrılınmaz şans ver dedim ama o çok kararlıydı bende Allah yolunu açık etsin dedim ve 12 gün oldu ayrılalı ilk ilişkim olduğu için çok acı çekiyorum beni whatsappta engellemiş ya da telefonumu silmiş çocuk muyuz biz ya!! En son durumunuda şey yazmış " bir kere başlar biterse bir daha başlamaz" yazmış., bu ne saçmalıktır sanki ben istedim ayrılmayı bana sürekli laf sokuyor whatsapptan sizce neden böyle birşey yapıyor ne yapmamgerekiyor ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…