- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
-
- Konu Sahibi ilaydamacit
alabilsem ben de kendime alıcam ama ondan başkasıyla yapamam tüm ilklerim oydu
ön yargılarınızı önce kendinize saklayın ne ilki falan demişsiniz ben bu yaşıma kadar istanbula gitmemiştim ilkimi onunla yaşadım ilk bozdağa gidişimi onunla yaşadım bunun gibi vb ilklerim var ve iyi kalpli birisiyim en yakın arkadaşlarımı da kötü şeylerden uzak tutmaya çalışırım. necisiniz derken ne dediğinizi anlamadım galiba siz bi şeycisiniz de ordan soruyosunuz bu soruyu son olarak da ben buraya bu yazıyı beni eleştirin ya da saçma sapan ön yargılarınızı gelip burda püskürtün diye yazmadım öneriniz varsa yazarsınız yoksa okur geçersiniz zorla cevap vermek zorunda değilsinizYaş 16 ve başkasıyla yapamam mı? Ne ilki sorması ayıp, kıskançlıktan bezdirmek mi? Her küslüğünüzde başka birinin ardına düşen adamın ağlayarak peşinde koşmak mı? Bu yaştan bunları karakter özelliği haline getirmeyin. İçki sorunuyla da bırakın anası babası ilgilensin, siz necisiniz?
pide yemek istemiyorumbu tür durumlarda en sevdiğim laf
döner gelirse senindir,biz pide söyledik
ön yargılarınızı önce kendinize saklayın ne ilki falan demişsiniz ben bu yaşıma kadar istanbula gitmemiştim ilkimi onunla yaşadım ilk bozdağa gidişimi onunla yaşadım bunun gibi vb ilklerim var ve iyi kalpli birisiyim en yakın arkadaşlarımı da kötü şeylerden uzak tutmaya çalışırım. necisiniz derken ne dediğinizi anlamadım galiba siz bi şeycisiniz de ordan soruyosunuz bu soruyu son olarak da ben buraya bu yazıyı beni eleştirin ya da saçma sapan ön yargılarınızı gelip burda püskürtün diye yazmadım öneriniz varsa yazarsınız yoksa okur geçersiniz zorla cevap vermek zorunda değilsiniz
siz de eski kafalılığınızdan kurtulun. ha eğer benimkine ergenlik diyosanız, ergenliğim ve ben mutluyum diye cevap veririm. yorum yapıp yapmıcağınıza da karar veririm farkındaysanız benim açtığım konu altındasınız eğer birilerine laf atmayı birileriyle uğraşmayı istiyosanız lütfen başka başlıklar altına gidin bu kadar işimin arasında sizinle uğraşamayacağım iyi gecelerİyi kalpli prenses yorum yapıp yapmacağıma karar veremez üzgünüm, okumadan geçebilirsiniz. Ama önerim var; arabesk kafanızdan kurtulun. Ergenlik döneminde çekilmiyor, büyüyünce hiiiç çekilmiyor.
siz de eski kafalılığınızdan kurtulun. ha eğer benimkine ergenlik diyosanız, ergenliğim ve ben mutluyum diye cevap veririm. yorum yapıp yapmıcağınıza da karar veririm farkındaysanız benim açtığım konu altındasınız eğer birilerine laf atmayı birileriyle uğraşmayı istiyosanız lütfen başka başlıklar altına gidin bu kadar işimin arasında sizinle uğraşamayacağım iyi geceler
Bosver onemli olan ilk degil son zatenalabilsem ben de kendime alıcam ama ondan başkasıyla yapamam tüm ilklerim oydu