- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Şimdi bdv de konu açacakKaçtı gitti egleniyorduk
Forumu inceliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi bdv de konu açacakKaçtı gitti egleniyorduk
Mendilleri hazırlayalım o zaman kızlar bu kez konu hüzünlü gelcek inanıyorumŞimdi bdv de konu açacak
Forumu inceliyo
sevgilim hakkında canın cekiyo gibi konusma istersenAdamı ateş basıyormuş
Adam epeyce libidolu oldugundan mütevellit..
Sular, seller, düz akan dereler
Çadırı alıp götürüyormüş...
Hanım kızımız soruyor selin sürüklediği çadır yerine karavan da kuruyoruz ama bu adam illa çadır illa çadır dermiş
Yok canım hıyarlara tuzla koşmayı ustalara bırakalı çok oldusevgilim hakkında canın cekiyo gibi konusma istersen
Cok acik sözlü masllahhhsevgilim dışarıya çıktığımızda sürekli bana dokunuyor. Kafeye falan gittiğimizde ben oturmadan sandalyeye elini koyuyor ben oturunca popomu avuçluyor. Evlenmeden cinsel ilişkiye karşı olmadığımdan çoktan yattık ve dzenli yatıyoruz ama hep daha fazlasını istiyor. Çok azgın ne zaman beni görse çadır kuruyor ne yapmalıyım
hahahahahahahaha siz öyle güzel yazınca can çekiyor tabisevgilim hakkında canın cekiyo gibi konusma istersen
Giyinikken ereksiyon olunca, pantolon böyle çadır pozisyonu alıyor.Yok yok başka bı konu açtı orada çadır pozisyonunu bilmiyorum diye laf söyledi bana varmış demekki öyle bişey
Öğrenmiş oldum dün geceGiyinikken ereksiyon olunca, pantolon böyle çadır pozisyonu alıyor.
Sizin işiniz daha zor libidosu yüksek birini bulun .ne sevgililer var ya benimde eşim beni tatmin edemiyor
Cadirda ask guzeldir devamkeesevgilim dışarıya çıktığımızda sürekli bana dokunuyor. Kafeye falan gittiğimizde ben oturmadan sandalyeye elini koyuyor ben oturunca popomu avuçluyor. Evlenmeden cinsel ilişkiye karşı olmadığımdan çoktan yattık ve dzenli yatıyoruz ama hep daha fazlasını istiyor. Çok azgın ne zaman beni görse çadır kuruyor ne yapmalıyım
Valla ayni dert bendede var napiyonuz siz ben gorgani isira isira yirtim hirsimdan..ne sevgililer var ya benimde eşim beni tatmin edemiyor
Sende lutfen ballandira ballandira sevgilim heryerde avucluyor.ustume heryerde cikmak istiyor dersen.sevgilisi olan sen olmayan da var..eeesevgilim hakkında canın cekiyo gibi konusma istersen