sevgilim sosyal medya kullanmak istiyor

yapacak olan her turlu yapar emın ol. o belkıde daha önceden acmıstır sımdı bil diye yer yapmak ıstıyordur.
sankı bunun bır yolu var da acıp acmadıgını anlayabılıyor ınsan :=) ıstese 10 tane acar ruhun duymaz
belkı de vardır :=)

Annesi misiniz, sevgilisi misiniz anlamadım ben.. yasaklamak, izin almak, sürekli bir şüpheyle yaşamak ne kadar yorar insanı..
oda yorulduğu için arkadaşlarını özledi bence bide ordaki paylaşımlarla zaman geçirmeyi buna sebep ben oldum belkide o yüzden bişey deme hakkını görmüyorum kendimde susuyorum

önceden açsa bulurdum herhalde googledan bakıyorum zaman zaman ama dediğiniz gibi fake filan açıcak olan hertürlü açar

Abartıyorsun da, bunu duymak seni engelleyecek mi? hayır...

En iyisi sen sevgilini zincirle bağla...
ona belli edemediğim sıkıntımı geldim burda paylaşmak istedim abarttığımı biliyorum bişey olsada açığa çıkar zaten sonunda

ismiyle acmadıysa nerden bulacaksın? :=)

burası da bir nevi sosyal medya, siz neden burayı kullanıyorsunuz? aynı kafa ile siz de buradaki hesabınızı kapatın o halde. Sosyal medyada genelde tanıdıklarımız oluyor burada tanımadığınız insanlarla sohbet ediyorsunuz. sevgiliniz dese ben ne bileyim senin orada kızlarla konuştuğunu belki beni aldatıyorsun vs vs vs... aynı hesap bana kalırsa...

ne var bunda kullansın nolcak
nane yemek ısteyene sosyal medyaya bıle gerek yok endıselenme

Hayır ne o benden şifre istedi ne ben ondan şifre istedim. Telefonuna mesaj geldiğinde de telefon yanımda dursa dahi açıp bakmam aynı şekilde benim telefonumu da o alıp kurcalamaz.
Çünkü ben aşırı kıskançlıkların sevgiden olduğuna inanmıyorum. Güvensizlkten olduğuna inanıyorum. Birisinin bana onla görüşme, bunu açma, şunu giyme demesini hakaret olarak kabul ederim. Gelmişim kaç yaşına bugüne kadar kendi aklımla gayet doğru yolda ilerlemişim. Hayatıma giren birisinin bana ben fikrini sormamışsam yapma etme diye izin vermesini istemem. Aklıma fikrime hakaret derim ve bana güvenmediğini düşünürüm.
Ve bu kadar kıskandığım sürekli diken üstünde olduğun bir sevgilin varsa içinde güvenmediğin yanlar vardır. Güven ilişkide çok önemli güvenmiyorsan zor yürümez.
Yani ömür boyu dedektifçilik mi oynacaksınız, çocuğuna izin verir gibi izin mi alıp vericeksiniz birbirinize? Bana çok ters geliyor böyle şeyler.
Ne kimseye izin verme hakkımız var ne de izin istememiz hoş bir ilişki de bence. Bana saçma geliyor tüm bu kıskançlıklar ve sakınmalar yada adına ne diyorsanız. Çok gereksiz ve yorucu.
Kendinizi de yoruyorsunuz. Yzık size de. İlişkinizi böyle izinlerle falan savaşlara çevirmeyin ve güvenin bence biraz bence.

Ya siz iyi misiniz?
Sosyal medya hesapları sizi ilgilendirmiyor, onun kişisel tercihi. Size soracak değil aslında ama neyse. Kendinize güveniniz sıfır, önce kendinize güvenmelisiniz.

Burda Facebook ta şunu yazmış durumunu böyle yapmış diyenlere sanal hayatta yaşamayın derim genelde

Ama adamın açmak isteği varsa açma demek kıskanmak saçma

Sosyal medyası olmasa google var o olmada sokakta binlerce kız var

Yapacak adam sosyal medya olsa da yapar olmasa da. İçinde varsa zaten her halükarda yapar ruhun duymaz. Güvenmiyorsan ayrıl.

Yapıcak adam askerdeyken cumartesi günü çıktığı izinde bile yapıyor hey yavrum heyyy. Abartma, güvenmiyosanda ayrıl. İkiniz içinde zehir olmasın hayat

valla eşimle bende karşılıklı kapatmıştık.geçende açmak istiyorum dedi açtık birlikte.dün çok yorgunum diye bir şey yazmış.altına hiç tanımadığım bir kadın gelip burdayımı yapıştırmış.sinirlendim aslında ama yapacak bir şeyde gelmiyor aklıma.benim içinde eziyet oldu bu durum.salla gitsin :)

bu nasıl bi özgüven eksikliği ? bakın sevgilinize guveninize dikkat cekmicem sizin probleminiz kendinizle bence.

yapmak istese ruhunuz duymaz belkide hesapları var bence boğuyorsunuz siz ilişkiyi kapatmissiniz biraz dış dünyaya açılın bu talebindeki msji umarim anlamissinizdir sevgiliniz bu kapalı ilişkiden sıkıldı ve sakın yanlış anlamayın aldatacak yada sizden sıkıldı demiyorum biraz sosyal olmak istiyor.

hiç bir kötülük yok lütfen kendinizi tüketmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…