- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
-
- Konu Sahibi homesweethome3
Merhaba arkadaşlar bir önceki konumda sevgilimin eski sevgilisine ara ara baktığını söylemiştim ama buna googledan baktığını biliyorum çünkü ikimizinde hesabı yok(en azından ben öyle biliyorum).Bugün dediki ben sosyal medya kullanmak istiyorum, ilk aylarımızda kapatmıştık ve uzun süre mevzusu olmamıştı şimdi yeniden açmak istiyor ve inanılmaz bozuldum çünkü çok kıskancım bişeyler olursa çok üzülcem biliyorum ama ona nasıl istersen dedim, oda telefonuna yüklemiş belli başlı olanları ama henüz üye olmamış, buna engel olamıcam biliyorum ama hiç istemiyorum burda okuduklarım beni korkutuyo abartıyomuyum sizce
oda yorulduğu için arkadaşlarını özledi bence bide ordaki paylaşımlarla zaman geçirmeyi buna sebep ben oldum belkide o yüzden bişey deme hakkını görmüyorum kendimde susuyorumAnnesi misiniz, sevgilisi misiniz anlamadım ben.. yasaklamak, izin almak, sürekli bir şüpheyle yaşamak ne kadar yorar insanı..
önceden açsa bulurdum herhalde googledan bakıyorum zaman zaman ama dediğiniz gibi fake filan açıcak olan hertürlü açaryapacak olan her turlu yapar emın ol. o belkıde daha önceden acmıstır sımdı bil diye yer yapmak ıstıyordur.
sankı bunun bır yolu var da acıp acmadıgını anlayabılıyor ınsan :=) ıstese 10 tane acar ruhun duymaz
belkı de vardır :=)
ona belli edemediğim sıkıntımı geldim burda paylaşmak istedim abarttığımı biliyorum bişey olsada açığa çıkar zaten sonundaAbartıyorsun da, bunu duymak seni engelleyecek mi? hayır...
En iyisi sen sevgilini zincirle bağla...
ismiyle acmadıysa nerden bulacaksın? :=)oda yorulduğu için arkadaşlarını özledi bence bide ordaki paylaşımlarla zaman geçirmeyi buna sebep ben oldum belkide o yüzden bişey deme hakkını görmüyorum kendimde susuyorum
önceden açsa bulurdum herhalde googledan bakıyorum zaman zaman ama dediğiniz gibi fake filan açıcak olan hertürlü açar
ona belli edemediğim sıkıntımı geldim burda paylaşmak istedim abarttığımı biliyorum bişey olsada açığa çıkar zaten sonunda
ordan devam etseydi o zaman niye bana söylesinki kullanmak istediğiniismiyle acmadıysa nerden bulacaksın? :=)