sevgilim sosyal medya kullanmak istiyor

Bir seyler karistiracak insan sosyal medyayi beklemez canim her turlu yapar zaten bana abartiyorsun luzumsuz kiskanclik yapiyorsun gibi geldi

Hayır ne o benden şifre istedi ne ben ondan şifre istedim. Telefonuna mesaj geldiğinde de telefon yanımda dursa dahi açıp bakmam aynı şekilde benim telefonumu da o alıp kurcalamaz.
Çünkü ben aşırı kıskançlıkların sevgiden olduğuna inanmıyorum. Güvensizlkten olduğuna inanıyorum. Birisinin bana onla görüşme, bunu açma, şunu giyme demesini hakaret olarak kabul ederim. Gelmişim kaç yaşına bugüne kadar kendi aklımla gayet doğru yolda ilerlemişim. Hayatıma giren birisinin bana ben fikrini sormamışsam yapma etme diye izin vermesini istemem. Aklıma fikrime hakaret derim ve bana güvenmediğini düşünürüm.
Ve bu kadar kıskandığım sürekli diken üstünde olduğun bir sevgilin varsa içinde güvenmediğin yanlar vardır. Güven ilişkide çok önemli güvenmiyorsan zor yürümez.
Yani ömür boyu dedektifçilik mi oynacaksınız, çocuğuna izin verir gibi izin mi alıp vericeksiniz birbirinize? Bana çok ters geliyor böyle şeyler.
Ne kimseye izin verme hakkımız var ne de izin istememiz hoş bir ilişki de bence. Bana saçma geliyor tüm bu kıskançlıklar ve sakınmalar yada adına ne diyorsanız. Çok gereksiz ve yorucu.
Kendinizi de yoruyorsunuz. Yzık size de. İlişkinizi böyle izinlerle falan savaşlara çevirmeyin ve güvenin bence biraz bence.
Sadece :KK9::KK9:demek istedim : )

canım bence kesin bişeyler karıştırıyor yani yoksa neden durduk yere istesin.... bunlar çıktı mertlik bozuldu, aldatan aldatana.

Aman adamın içinde varsa telefondan da yapar
eşe dosta sorar gizli sahte bir hesap açar yine bulur bir yolunu
sana söylemiş işte daha ne yapsın

Ne var bunda? Eşim sadece facebook kullanırdı twitır,instagram vs ben yükleyip üye yaptım.bu kadar kasmayın olacak olan olur.
Ayrıca sizin buradaki üyeliğiniz ne iş oluyor??

burası da bir nevi sosyal medya, siz neden burayı kullanıyorsunuz? aynı kafa ile siz de buradaki hesabınızı kapatın o halde. Sosyal medyada genelde tanıdıklarımız oluyor burada tanımadığınız insanlarla sohbet ediyorsunuz. sevgiliniz dese ben ne bileyim senin orada kızlarla konuştuğunu belki beni aldatıyorsun vs vs vs... aynı hesap bana kalırsa...
evet ama burası kadınların olduğu bi platform sonuçta orda herkes var
ne var bunda kullansın nolcak
nane yemek ısteyene sosyal medyaya bıle gerek yok endıselenme
istese her şekilde yapar biliyorum ama onu sıkmalarım yüzünden böyle oldu keşke o kadar üstüne gitmeseydim

Hayır ne o benden şifre istedi ne ben ondan şifre istedim. Telefonuna mesaj geldiğinde de telefon yanımda dursa dahi açıp bakmam aynı şekilde benim telefonumu da o alıp kurcalamaz.
Çünkü ben aşırı kıskançlıkların sevgiden olduğuna inanmıyorum. Güvensizlkten olduğuna inanıyorum. Birisinin bana onla görüşme, bunu açma, şunu giyme demesini hakaret olarak kabul ederim. Gelmişim kaç yaşına bugüne kadar kendi aklımla gayet doğru yolda ilerlemişim. Hayatıma giren birisinin bana ben fikrini sormamışsam yapma etme diye izin vermesini istemem. Aklıma fikrime hakaret derim ve bana güvenmediğini düşünürüm.
Ve bu kadar kıskandığım sürekli diken üstünde olduğun bir sevgilin varsa içinde güvenmediğin yanlar vardır. Güven ilişkide çok önemli güvenmiyorsan zor yürümez.
Yani ömür boyu dedektifçilik mi oynacaksınız, çocuğuna izin verir gibi izin mi alıp vericeksiniz birbirinize? Bana çok ters geliyor böyle şeyler.
Ne kimseye izin verme hakkımız var ne de izin istememiz hoş bir ilişki de bence. Bana saçma geliyor tüm bu kıskançlıklar ve sakınmalar yada adına ne diyorsanız. Çok gereksiz ve yorucu.
Kendinizi de yoruyorsunuz. Yzık size de. İlişkinizi böyle izinlerle falan savaşlara çevirmeyin ve güvenin bence biraz bence.
akışına bırakıp aşkımı yaşasam mutlu olucam biliyorum ama içim içimi yiyo niye kendime güvenmiyorum bilmiyorum izin almadı ama haber verdi ben buna bile bozuldum halbuki onu çok sıktığım için arkadaşlarını özledi belkide,hemde o kadar yorucuki olan bana ve uykularıma oluyo

Ya siz iyi misiniz?
Sosyal medya hesapları sizi ilgilendirmiyor, onun kişisel tercihi. Size soracak değil aslında ama neyse. Kendinize güveniniz sıfır, önce kendinize güvenmelisiniz.
bende bunun bilincindeyim ona karşı göstermek istemiyorum ama kendime güvenmediğimin farkındayım

Basligi okuyunca güldüm kusura bakmayin. Bence sevgiliniz konu acsin sevgilim sosyal medya kullanmami istemiyor diye
gülünecek bi durum zaten sıkıntı yok :)

Burda Facebook ta şunu yazmış durumunu böyle yapmış diyenlere sanal hayatta yaşamayın derim genelde

Ama adamın açmak isteği varsa açma demek kıskanmak saçma

Sosyal medyası olmasa google var o olmada sokakta binlerce kız var
herşeyin farkındayım ki iş icabı neti aktif kullanan birisi ve birsürü çevresi var bilmiyorum ya korktum nedense

tapusu sizde mi ?
istediğini yapar
değil tabiki bunu bana öyle güzel hissettiriyoki

Yapacak adam sosyal medya olsa da yapar olmasa da. İçinde varsa zaten her halükarda yapar ruhun duymaz. Güvenmiyorsan ayrıl.
onamı güvenmiyorum kendimemi güvenmiyorum emin değilim

valla eşimle bende karşılıklı kapatmıştık.geçende açmak istiyorum dedi açtık birlikte.dün çok yorgunum diye bir şey yazmış.altına hiç tanımadığım bir kadın gelip burdayımı yapıştırmış.sinirlendim aslında ama yapacak bir şeyde gelmiyor aklıma.benim içinde eziyet oldu bu durum.salla gitsin :)
sinirlenilmicek gibi değilki allah sabır versin bize :)

bu nasıl bi özgüven eksikliği ? bakın sevgilinize guveninize dikkat cekmicem sizin probleminiz kendinizle bence.

yapmak istese ruhunuz duymaz belkide hesapları var bence boğuyorsunuz siz ilişkiyi kapatmissiniz biraz dış dünyaya açılın bu talebindeki msji umarim anlamissinizdir sevgiliniz bu kapalı ilişkiden sıkıldı ve sakın yanlış anlamayın aldatacak yada sizden sıkıldı demiyorum biraz sosyal olmak istiyor.

hiç bir kötülük yok lütfen kendinizi tüketmeyin
evet bu ilişkiden benim sıkmalarımdan bunaltmalarımdan o kadar sıkıldı ki bi kaçış yolu olarak bunu gördü sanırım,olan bana oluyo zaten uykusuzluğumla sürekli düşünmemle kalıyorum kendime güvenimi kazanmam lazım

Bir seyler karistiracak insan sosyal medyayi beklemez canim her turlu yapar zaten bana abartiyorsun luzumsuz kiskanclik yapiyorsun gibi geldi
aşırı kıskanç bi yapım var buna hakim olmak istiyorum ama biyerde patlak veriyo

Aman adamın içinde varsa telefondan da yapar
eşe dosta sorar gizli sahte bir hesap açar yine bulur bir yolunu
sana söylemiş işte daha ne yapsın
açmak istediğini söyledi sağolsun ama keşke hiç böyle bir istekle gelmeseydi aradan bi yıl geçti alıştığını sanıyodum ama özlemiş sosyal medyayı

Ne var bunda? Eşim sadece facebook kullanırdı twitır,instagram vs ben yükleyip üye yaptım.bu kadar kasmayın olacak olan olur.
Ayrıca sizin buradaki üyeliğiniz ne iş oluyor??
burda sadece kadınlar var facebook karışık bir ortam :)

bu adamın aldatmayacağı var da sosyal medya açınca mı aldatacak?
bırakın bu düşünceleri.

Böyle tek erkek oymuş ve o giderse sen ölecekmişsin gibi yapmaya devam edersen gider zaten.
Kendine güvenmediğini ve kaybetme korkunu bu kadar yoğun hissettirirsen hem bunaltırsın hem de sana olan saygısını azaltırsın.
Gidecekse gider, aldatacaksa aldatır, terk edecekse terk eder zaten ama sen bu şekilde kendine dünyayı dar ederek ilişki devam ederken zaten üzüntüler yaşıyorsun.
Ayrıca bırak o seni kaybetmekten korksun. Bu kadar sıkarak bunaltarak zaten şu an mutlu bir ilişkiyi yaşayamazsın ki.
Özelliği ne sevgilinizin de sosyal medyayı kullandı mı tüm kadınlar ona koşuyor? Dünyadaki tek erkek mi yada en özel erkek mi de her kadın ona aşık ve elinizden almak için sıraya girdiler? Ara ara kendinize bunu hatırlatın bence. Yazık ediyorsunuz uykusuz geceler ve sinirli üzgün günlerle kendinize
Kendinize ve sevginize güvenin biraz. Sevmese zaten sizle olmaz. Ve eğer sizi seviyorsa zaten sosyal medya açsa da arkadaşlarıyla gezse tozsa da başkasına gitmez. Gidiyorsa da sevmemiştir ve gitmiştir. E siz de gitti diye ölmezsiniz yani. Bu kadar yorup üzmeyin kendinizi hiç kimse için.

Merhaba arkadaşlar bir önceki konumda sevgilimin eski sevgilisine ara ara baktığını söylemiştim ama buna googledan baktığını biliyorum çünkü ikimizinde hesabı yok(en azından ben öyle biliyorum).Bugün dediki ben sosyal medya kullanmak istiyorum, ilk aylarımızda kapatmıştık ve uzun süre mevzusu olmamıştı şimdi yeniden açmak istiyor ve inanılmaz bozuldum çünkü çok kıskancım bişeyler olursa çok üzülcem biliyorum ama ona nasıl istersen dedim, oda telefonuna yüklemiş belli başlı olanları ama henüz üye olmamış, buna engel olamıcam biliyorum ama hiç istemiyorum burda okuduklarım beni korkutuyo abartıyomuyum sizce
Bir şeyler olursa çok üzüleceğin için olmasının yollarını tıkayıp kafanı gömüp mutlu oluyorsun.. Gerçek güven sen zincirlediğinde bir şey yapamaması değil tüm imkanlar dahilinde yapmamasıdır. Kendi tercihiyle. Kazık kadar adam sevgilisinden müsade alıyorsa sosyal medya kullanmak için bir sıkıntı var. Bence abartı sırf bu konuda değil genel kıskançlık seviyesinde. Hele ki izin vermem diyenler var; kimsin, nesin, ne hakla karışıyorsun.. Hayatımızdaki insanların partnerleri, sevgilileri ve eşleriyiz sahipleri ya da müdürleri değil ki... Bunun mevzusu bile olamaz.

Böyle tek erkek oymuş ve o giderse sen ölecekmişsin gibi yapmaya devam edersen gider zaten.
Kendine güvenmediğini ve kaybetme korkunu bu kadar yoğun hissettirirsen hem bunaltırsın hem de sana olan saygısını azaltırsın.
Gidecekse gider, aldatacaksa aldatır, terk edecekse terk eder zaten ama sen bu şekilde kendine dünyayı dar ederek ilişki devam ederken zaten üzüntüler yaşıyorsun.
Ayrıca bırak o seni kaybetmekten korksun. Bu kadar sıkarak bunaltarak zaten şu an mutlu bir ilişkiyi yaşayamazsın ki.
Özelliği ne sevgilinizin de sosyal medyayı kullandı mı tüm kadınlar ona koşuyor? Dünyadaki tek erkek mi yada en özel erkek mi de her kadın ona aşık ve elinizden almak için sıraya girdiler? Ara ara kendinize bunu hatırlatın bence. Yazık ediyorsunuz uykusuz geceler ve sinirli üzgün günlerle kendinize
Kendinize ve sevginize güvenin biraz. Sevmese zaten sizle olmaz. Ve eğer sizi seviyorsa zaten sosyal medya açsa da arkadaşlarıyla gezse tozsa da başkasına gitmez. Gidiyorsa da sevmemiştir ve gitmiştir. E siz de gitti diye ölmezsiniz yani. Bu kadar yorup üzmeyin kendinizi hiç kimse için.
çok doğru yazmışsınız bu bakış açısında olmayı çok isterdim az önce demişki swarmda yüklücem mekandaki kızları buluyomuşuz, zaten yeterince gerginim şakamı yapıyo ciddimi onu bile algılayamıyorum şuan

Bir şeyler olursa çok üzüleceğin için olmasının yollarını tıkayıp kafanı gömüp mutlu oluyorsun.. Gerçek güven sen zincirlediğinde bir şey yapamaması değil tüm imkanlar dahilinde yapmamasıdır. Kendi tercihiyle. Kazık kadar adam sevgilisinden müsade alıyorsa sosyal medya kullanmak için bir sıkıntı var. Bence abartı sırf bu konuda değil genel kıskançlık seviyesinde. Hele ki izin vermem diyenler var; kimsin, nesin, ne hakla karışıyorsun.. Hayatımızdaki insanların partnerleri, sevgilileri ve eşleriyiz sahipleri ya da müdürleri değil ki... Bunun mevzusu bile olamaz.
ben ona göre çok katıyım şu zamana kadar ufak herşeyi büyüttüm oda benden uzaklaşmaya başladı tabiki sahibi değilim ama yanlış bişeylere yeltenmesinden korkuyorum burda hergün birsürü şey okuyoruz

Açsın sosyal medyayı profil fotolarını da ikinizin fotoları yapsın. Kafan rahat olur :KK59:
malesef canım onu şuan yapamaz çekindiğimiz kişiler var ciddi adım atmadan koymaz sanmıyorum,şimdi demişki swarm yüklücem kızları buluyomuşuz ordan :KK62:

ben ona göre çok katıyım şu zamana kadar ufak herşeyi büyüttüm oda benden uzaklaşmaya başladı tabiki sahibi değilim ama yanlış bişeylere yeltenmesinden korkuyorum burda hergün birsürü şey okuyoruz

malesef canım onu şuan yapamaz çekindiğimiz kişiler var ciddi adım atmadan koymaz sanmıyorum,şimdi demişki swarm yüklücem kızları buluyomuşuz ordan :KK62:
İyi de ister yeltenir istemezse yeltenmez sizi kaybetmek istemiyorsa kendisi yeltenmez. Zorla zorla tut nereye kadar, evlensen yarın bir gün ailevi bir durum olsa evinde olmasan ne yapacaksın bu adama güvenmeden. Hoş anlattıklarınıza bakılırsa hangi adam olursa olsun güvensizlik sorunu var sizde. O adam en çok soğur soğur uzaklaşır özgürlüğüne koşar sen mutsuz olursun. İlişkisini kıskançlığa gelemeyerek bitirmiş biri olarak yazıyorum bunu da.

yemin ediyorum şu yaştan sonra Sosyoloji masterı yapıp "Türk Kadınları ve Özgüven Sorunları" adlı bir tez çalışması hazırlayacağım.
kuzum, doktora gidin. ciddi bir özgüven sorununuz var.
terapi alın, neden bu kadar özgüvensizsiniz, neden bu kadar takıntılısınız bunu çözmeniz gerekiyor.
şifre istemek ne demek?
facebook açmak için izin istemek ya da onay istemek ne demek?
ben de bütün eski sevgililerime arada bir bakıyorum "eneee yeni sevgilisinin bacakları çarpıkmış, vayy güzel kız bulmuş kendine, ehehehe bi baltaya sap olamamış hala" diyorum ve kapatıyorum.
bakarız yani insanlık hali bu, insan merak ediyor, kim kim.
arkadaşlarımın profilinde sevgilim varken bile yakışıklı bir erkek gördüm mü gider profilini inceler, çıkardım. o adam gelse mesaj atsa, sevgilimi aldatmayacak olacağıma rağmen.
bunlar insani güdülerdir.
ilişkiler zamanla monotonlaşır, başka kadınlara/adamlara ilgi duyabiliriz, hatta inanmazsınız ama flört bile edebiliriz. bunlar o ilişkinin sağlığı için yararlıdır, bence.
aldatmak bambaşka bir şeydir.
yoksa bilmemkaçyıllık bir ilişkide erkeğin ya da kadının karşı cinsten birini yakışıklı/güzel bulması falan değildir.
biraz özgüveniniz olsun.
siz onu bağladığınız için o sizin yanınızda kalmak istediği için yanınızda kalsın.

Yahu yemin ederim benim uye oldugum 1 tanesin sevgilim uye degil bir kere bile kontrol ettigini hatırlamam
Ne bu guvensizlik
Ne bu kısıtlama
Azcik rahat birakin adami canim.

4 aylık ilişkim başladığından beri ikimizde de facebook, instagram, swarm, twitter hepsi mevcut. ve hiçbirini kullanarak sevgilimi aldatmadım. demek ki sosyal medyaya üye olunca aldatmak zorunda değiliz.
sevgilinize güvenmiyorsanız zaten bu ilişki boşa devam ediyordur elbet biter, ama güvenmediğiniz kişi kendinizseniz siz de açın hesap ve aldatmadan da oralarda var olunabileceğini kendi gözlerinizle görmüş olun.

X