sevgilim sosyal medya kullanmak istiyor

sosyal medya sadece sevgilinin karistirdigi haltlari daha kolay, daha cabuk ortaya cikarir okadar.

yani simdiye kadar hic birsey yapmayan adam, aaa orda burda üyeyim artik bari elim degmisken aldatayim demez

İyi de ister yeltenir istemezse yeltenmez sizi kaybetmek istemiyorsa kendisi yeltenmez. Zorla zorla tut nereye kadar, evlensen yarın bir gün ailevi bir durum olsa evinde olmasan ne yapacaksın bu adama güvenmeden. Hoş anlattıklarınıza bakılırsa hangi adam olursa olsun güvensizlik sorunu var sizde. O adam en çok soğur soğur uzaklaşır özgürlüğüne koşar sen mutsuz olursun. İlişkisini kıskançlığa gelemeyerek bitirmiş biri olarak yazıyorum bunu da.
oda şuan bu durumda hatta bana özgürlüğü hissediyorum falan diyo kasıtlımı yapıyo bilmiyorum,uzaklaşmaması için sakin ve sabırlı olmalıyım ama nereye kadar dayancam bilmiyorum

yemin ediyorum şu yaştan sonra Sosyoloji masterı yapıp "Türk Kadınları ve Özgüven Sorunları" adlı bir tez çalışması hazırlayacağım.
kuzum, doktora gidin. ciddi bir özgüven sorununuz var.
terapi alın, neden bu kadar özgüvensizsiniz, neden bu kadar takıntılısınız bunu çözmeniz gerekiyor.
şifre istemek ne demek?
facebook açmak için izin istemek ya da onay istemek ne demek?
ben de bütün eski sevgililerime arada bir bakıyorum "eneee yeni sevgilisinin bacakları çarpıkmış, vayy güzel kız bulmuş kendine, ehehehe bi baltaya sap olamamış hala" diyorum ve kapatıyorum.
bakarız yani insanlık hali bu, insan merak ediyor, kim kim.
arkadaşlarımın profilinde sevgilim varken bile yakışıklı bir erkek gördüm mü gider profilini inceler, çıkardım. o adam gelse mesaj atsa, sevgilimi aldatmayacak olacağıma rağmen.
bunlar insani güdülerdir.
ilişkiler zamanla monotonlaşır, başka kadınlara/adamlara ilgi duyabiliriz, hatta inanmazsınız ama flört bile edebiliriz. bunlar o ilişkinin sağlığı için yararlıdır, bence.
aldatmak bambaşka bir şeydir.
yoksa bilmemkaçyıllık bir ilişkide erkeğin ya da kadının karşı cinsten birini yakışıklı/güzel bulması falan değildir.
biraz özgüveniniz olsun.
siz onu bağladığınız için o sizin yanınızda kalmak istediği için yanınızda kalsın.
keşke bende bu rahat düşüncelere sahip olabilseydim,oda eminimki açıp bakıyo belki tanıyor olabileceğin kişilerde güzel bi kız görüp açıp bakıyo ama bu düşünce bile beni rahatsız etmeye yetiyo

Yahu yemin ederim benim uye oldugum 1 tanesin sevgilim uye degil bir kere bile kontrol ettigini hatırlamam
Ne bu guvensizlik
Ne bu kısıtlama
Azcik rahat birakin adami canim.
işte o üye değilmiş ne güzel rahat bırakmaya çalışıyorum şu günlerde ama biyerde patlak vericem biliyorum

4 aylık ilişkim başladığından beri ikimizde de facebook, instagram, swarm, twitter hepsi mevcut. ve hiçbirini kullanarak sevgilimi aldatmadım. demek ki sosyal medyaya üye olunca aldatmak zorunda değiliz.
sevgilinize güvenmiyorsanız zaten bu ilişki boşa devam ediyordur elbet biter, ama güvenmediğiniz kişi kendinizseniz siz de açın hesap ve aldatmadan da oralarda var olunabileceğini kendi gözlerinizle görmüş olun.
bizim zaten açıktı geçen sene ama sonra kapatmıştık şimdi yeniden kullanmak istedi ve açtı ne kadar kıskansamda sakin olmaya çalışıyorum

sosyal medya sadece sevgilinin karistirdigi haltlari daha kolay, daha cabuk ortaya cikarir okadar.

yani simdiye kadar hic birsey yapmayan adam, aaa orda burda üyeyim artik bari elim degmisken aldatayim demez
haklısınız ama bilmeden yaşamak dahamı güzel bilmiyorum şimdi onun şifresini alıp takip etmek istemiyorum

haklısınız ama bilmeden yaşamak dahamı güzel bilmiyorum şimdi onun şifresini alıp takip etmek istemiyorum

aldatilmayi bilmedenmi yasamak???
burda 1 milyon tane konu var esim aldatti/ yeni evliyim aldatildim/ hamileyim kocam aldatti diye. sonradan tesadüfen ögrenmekmi daha iyi anlamadim. nede olsa yalancinin mumu yatsiya kadar...

sifreyi alip zaten takip edersen, baska hesap acar

öyle düsünürsen takintili, paranoyak olursun her an kontrol etmek istersin

Bence sizin kendinize güveniniz yok. Hemcinsleriniz potansiyel erkek Avcısı görüyorsunuz. Sevgilinizin aklını çelmelerinden korkuyosunuz. Başlığı görünce istemsizce güldüm. Bu kadar baskı boğar insanı.

aldatilmayi bilmedenmi yasamak???
burda 1 milyon tane konu var esim aldatti/ yeni evliyim aldatildim/ hamileyim kocam aldatti diye. sonradan tesadüfen ögrenmekmi daha iyi anlamadim. nede olsa yalancinin mumu yatsiya kadar...

sifreyi alip zaten takip edersen, baska hesap acar

öyle düsünürsen takintili, paranoyak olursun her an kontrol etmek istersin
sürekli kontrol halinde olmak istemiyorum ama onu kaybetmekten korkuyorum sanırım, eski sevgilisine bakıyorum onu özlediğine dair şeyler paylaşıyo kıskanıyorum çok fazla

Bence sizin kendinize güveniniz yok. Hemcinsleriniz potansiyel erkek Avcısı görüyorsunuz. Sevgilinizin aklını çelmelerinden korkuyosunuz. Başlığı görünce istemsizce güldüm. Bu kadar baskı boğar insanı.
evet kendime güvenim yok eski sevgilisi onu özlediğine dair şeyler paylaşıyo ve ben bu durumdan çok şikayetçiyim elimden bişey gelmiyo

Ergen ergen tavırlar bunlar kusura bakmayın. Yıl olmuş 2015, teknoloji çağı.. Neyi ne kadar engelleyebilirsiniz?
haklısınız keşke eski zamanda olsaydım bu kadar meşgul olmazdı beynim

nasıl engellemeliyim sizce bu aşırı kıskançlığımı
Şöyle düşün yani bir insanın içinde varsa sen ne kadar kısıtlarsan kısıtla o yine ilk fırsatta yapar zaten. Sen onu istesen bile durduramazsın. Sevdiğin kişiyi kıskanman gayet doğal ama bir şeylerden korkarak kısıtlaman bir işe yaramaz bunu bilerek başlayabilirsin mesela:)

X