• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim sıkça benden para istiyor?

bir erkeğin bu tarz sorumlulukları almasıyla bir kadının alması farklı oluyor aslına bakarsanız biraz gerçekçi olursak erkeğede yakışmıyor yakışmıyorun dışında erkekler bu konuyu oldukça fazla kullanabiliyor parası olan bayanları .kadınlar bi tık daha baglı oluyorlar bu tip konularda
Niye kadın da pek ala parası için birlikteliği sürdürebilir. Ben arada fark görmüyorum. Şimdiye kadar da çalışan sevgilimle dışarı çıktığım zaman teklif etmek dışında hesap ödemedim ama öğrenci sevgilimle gidince ona hesap odetmedigim çok olmuştur. Biliyorum adamın parası az o sıra bende daha fazla var, niye zora sokayım?

Niye kadın da pek ala parası için birlikteliği sürdürebilir. Ben arada fark görmüyorum. Şimdiye kadar da çalışan sevgilimle dışarı çıktığım zaman teklif etmek dışında hesap ödemedim ama öğrenci sevgilimle gidince ona hesap odetmedigim çok olmuştur. Biliyorum adamın parası az o sıra bende daha fazla var, niye zora sokayım?
senin bahsetttiğin başka bir konu ama benden para isteyebiliyorsa bu ayrı bir konu ben öderim hesabı vs zora sokmama ama onunu agzına almaması gerekiyor bunu ayrıca ben erkeğe yakışmıyor dedim bu bir gerçek yani şimdi evli birisi olarak sevgili iken aynı durumda harcadıklarım çok farklı lanse edildi hep ailesi yapmış oldu o sebeple ben hiç maaa hi. onaylamıyorum erkeklere PARA VERİLMESİNİ GEREKSİZ DESTEK OLUNMASINI naparsın yemek ısmaalrsın vs oda hayrına ama erkeğin buda gücüne gitmiyorsa büyük sıkıntı vardır

O imkanı biraz da sen vermişsin. İş bulmuş çalışmak istemiş ben sana yardım ederim çalışma demişsin bıraksaydın çalışsaydı hayatın gerçeklerini, para kazanmanın ne kadar zor olduğunu biraz anlasaydı.. Bu ortamı sen sunmuşssun ona bu yüzden ikiniz de hatalısınız..
Evet onun da bu durumu sömürmemesi gerekiyordu ama o bir istedikçe sen iki vermişssin..

Benim 7 yıl süren bi ilişkim vardı.üniversiteyi ben ondan önce bitirdim ve işe girdim.o okulunu uzattıkca uzattı.ailesinden fazla para istemiyordu.sürekli borcu oluyordu kira,fatura,mutfak masrafi,kredi karti vs vs.başlarda az çok ben veriyordum.sonra sürekli benden istemeye başladı.sonra caliştigım için kredi cektirdi ödücem dedi ödemedi.sonra bide bana senin işin maaşın var sen öde ben ögrenciyim dedi.sonuc ayrildim ve 9 bin lirayi 18 ay ödemekle ugraştım...borç bitince bende aradım.Borç bitti başımın gözümün sadakası olsun demekle yetindim bence para vermeye alıstırma asla

Öğrenci olduğunu için ailesinden de gelmediği için ne kadar zor durumlar yaşadığını anlayabiliyorum. Dersler, kpss hepsi bir taraftan sıkıntı oluyordur. Yardımcı olmanız da sakınca görmüyorum ama part time çalışma imkanı bulursa değerlendirebilir. Özellikle okul yemekhanesinin saatleri öğrenci için uygun oluyor mesela bu gibi işler yapabilir.

Kadın parası yiyen erkek mi olur? Amelelik yapar, taş taşır yine de parasını kazanır adam dediğin. Ben çok hoşlandığım ve benim için ciddi düşünen birini sırf benden 5000 tl borç istedi diye sepetlemiş insanım.
dusunce yapınız beni cok rahatsız etti.adam dedigin? kadinin parasini yiyen erkek? artık şu kadını aşağılayan söylemleri bırakın. biz bıktık ve siz de bir kadınsınız. hukuk okuyorum ve bu kafa yapısı yüzünden olan olayları bir bilseniz gerçekten ağzınız açık kalır.

iyi biri de olabilir kötü biri de.bu durumu riske etmemek için olurda senden bundan sonra 100 tl ve üzeri borçtu vs bi para isterse aileme düzenli olarak para göndermeye başladım.işte kardeşimin şu durumu babamın şu durumu için 12 aylığına gibisinden bir şey söyle.olsa zaten verirdim biliyorsun daha önceden olduğu gibi de.baktın ilişkiniz aynen devam ediyor demek ki derdi para değilmiş.ama baktın ki olumsuz bir gidişat bir haller var salla gitsin.bu şekilde de niyetini en baştan anlamış olursun.benden tavsiye .

Şunu da belirtmek istiyorum her işime koşar belim ağrıyor diye çantamı bile taşır. Eğilme diye ayakkabımı bile o bağlar. alışverişime koşar tasitmaz tek bir poşet. Kedilerimi vet e goturucem hemen koşar gelir taşır hayvanları annem hastalanir hemen koşar gelir gece kaç olursa olsun. Manevi anlamda her türlü çırpınıyor haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum bzen de. Çok arada kalıyorum. Lütfen her şeyi goz önünde bulundurarak cevap verin

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez :işsiz:

dusunce yapınız beni cok rahatsız etti.adam dedigin? kadinin parasini yiyen erkek? artık şu kadını aşağılayan söylemleri bırakın. biz bıktık ve siz de bir kadınsınız. hukuk okuyorum ve bu kafa yapısı yüzünden olan olayları bir bilseniz gerçekten ağzınız açık kalır.
Bu kafa yapısı durduk yerde oluşmadı. Tecrübe ile sabit olundu.

Back