- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 31
- Konu Sahibi teacherr23
-
bence yinede kuruntu etmişsende yeter artık bu kadar rahat isteyememeli snedne ailesinden istemeli sürekli sen anası babası değilsin evlendiğinde sorun olur benden sömylemesi şimdi fedakarlık hoşluk gelir sonra herşeyi ailesi yapmıs olur öylece kalıveririsin bulaşmaArkadaşlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için ama ben haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Eline para gelir gelmez benden kira için aldığı borcun yarısını geri verdi kalan yarısını da 1 hafta sonra vericem dedi. Ayrıca son günlerde sürekli sen masraf ediyorsun ben artık çok utanıyorum dedi. Dün beni eve bırakacaktı saat erken olsa bile yolda beraber vakit gecirelim diye o alir evden o bırakır hep. Beraber bi bankamatige gidelim dedi para gelecekmiş biyerden. Gittik yoktu gelmemis para. Sonra duraga gittik saat de erkendi. Minibuse bindirirken sen tek gitsen bu kez ben bırakmasam olur mu dedi ben sana çok yük oluyorum bu parasızlık var ya dedi gözleri doldu falan. Sacmalama eve birakmak zorunda değilsin her gün bir sürü yol parasi ne gerek var ben kendim giderim dedim. Uzuluyorum ben senin icin yapmak istedigim cok sey var ama yapamiyorum aksine sürekli sana yük oluyorum dedi. Ben seni paran için mi seviyorum falan dedim. Bir atanayim o zaman yapmak istedigim her seyi yapicam senin icin hakettigin her şeyi yapıcam dedi. Derslerine de çok calisiyor kpss için. Sanırım ben boşuna kuruntu ettim.
bir erkeğin bu tarz sorumlulukları almasıyla bir kadının alması farklı oluyor aslına bakarsanız biraz gerçekçi olursak erkeğede yakışmıyor yakışmıyorun dışında erkekler bu konuyu oldukça fazla kullanabiliyor parası olan bayanları .kadınlar bi tık daha baglı oluyorlar bu tip konulardaTersten düşünelim. Arkadaşımın sevgilisi öğretmen arkadaşım pdr son sınıfta bu yıl. Çocuk kızın dershane parasini ödedi, kpss ücretini bile sen sıkıntıya girme diye ödedi. Ne tatlı düşünceli sevgili dimi?
Bence durumda bir gariplik yok. Adam ise girmek istemiş ben destek olurum diye birakmamişsiniz. He sürekli istemesi biraz garip ama iliskinize ve yakınlığınıza güveniyordur.
Ben olsam parası olsa bile yemeğe gidince ona ödetmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?