Sevgilim sapık eski sevgilisi

Kesin cozum.
Sahte bi hesap ac oylesine bi erkek adina.
Selam seni surda surda gordum cok begndim tanisalimmi felan diye yaz facebooktan.
Uc bes gun yaz kiza arada sirada.
Ilgisini cek.
Yeni tanistigi erkek odakli olsun elbet sonlandirir sevgiline yazmayi.

Hic etikmi degilmi umrumda olmaz, saplantili manyakk.
bu güzel fikirmiş :-)

sanmıyorum kızda muhafakar değildi velevki öyle bir şey olmuş olsun yapmasaymış canım yediremeyecekse.
burda yaratmaya çalıştığım algı şuydu...hani sen de şu an sevgiline konduramıyorsundur eminim de..belki de sevgilin o kıza açık kapı bırakıyordur ,sana gösterdikleri dışında bir şeyler vardır ...tamam adam tersliyormuş ama belki 2 tersleyip birinde ışık yakıyordur..artı neden benim bir sevgilim var demiyor bak kendin diyorsun benden haberi yok diye..belki sevgilisi olduğunu öğrendiğinde pişman olup duracak..hı ne dersin ?
edit:karpuz kabuğu kaçırmak gibi olmasın ama

Sevgilin Cevap vermesin.
Numarasını değişsin.
Sonrada anne veya babası kızın ailesi ile konussun baktınız hala olmuyor savcılığa verin..
Ayrıca sevgilinizden de şüphelendim ben..

Neden kizin sevgilisini suclu cikariyorsunuz ki?
Nasil ona neymiste? oglan kendisi hal etsinde?

Bence sevgiliniz onu whatsapp'den engellesin. Annesinebabasinada desin onlarda engellesin.
O kiz zamanla birakir zaten...

burda yaratmaya çalıştığım algı şuydu...hani sen de şu an sevgiline konduramıyorsundur eminim de..belki de sevgilin o kıza açık kapı bırakıyordur ,sana gösterdikleri dışında bir şeyler vardır ...tamam adam tersliyormuş ama belki 2 tersleyip birinde ışık yakıyordur..artı neden benim bir sevgilim var demiyor bak kendin diyorsun benden haberi yok diye..belki sevgilisi olduğunu öğrendiğinde pişman olup duracak..hı ne dersin ?
edit:karpuz kabuğu kaçırmak gibi olmasın ama
o zaman daha büyük problem çıkartıcak çirkefleşicek diyor

ya o tamamen şu kafada bana ulaşsın bana musallat olsun ama ailemden uzak dursun engellediğim için aileme bulaştı diyor

Merhabalar, dört aylık bir ilişkim var ilişkimizin başından beni erkek arkadaşımın eski sevgilisi ile uğraşıyoruz. Kız tam saplantılı bir manyak sürekli erkek arkadaşıma mesaj atıyor . Erkek arkadaşım cevap vermiyor. Erkek arkadaşım cevap vermeyince buda tutup erkek arkadaşımın anne babasını facebooktan bulup aramış. Ayrı bir rezalet. Adam sınava giricek sınav sabahı yine aramalar illa benimle konuşacaksın benimle görüşeceksin diyor yada eski günlerin muhabbetini yapıyor. Kızın yazışmalarını gördüm whatsapptan destan yazmış erkek arkadaşımda işim var git başımdan gibi cümleler yazmış. Sevgilim öyle insanları kırıp çirkefleşebilen bir insan değil sert çıkıp tehdit etmiyor ben tehdit edelim savcılıkla diyorum çok çirkin muhabbetler bunlar diyor. Engelleyemiyoruz engelleyip ulaşamayınca bu sefer sevgilimin ailesine ulaşıyor. Yani ben ne yapacağım bilmiyorum sürekli sevgilimi suçluyor sen beni istemedin ailenize yakıştırmadın bana yazık değil mi bilmem ne bir sürü safsata ya ben bir şey yapayım diyorum ama bu sefer sevgilimle aramda problem olur diye korkuyorum bir akıl verin bu kızdan nasıl kurtulacağız :/ ?
Ailesi ağzının payını veremiyor mu?sınav sabahı konuşayı o tercih etmiş. Telefonunu kapatabilirdi. Bana basit geldi sorun koca insanlar bir kızla baş edemiyor resmen.

açmadıkça arka arkaya arıyor bir kere aramış açmış değilki

saplantılımı,sapıkmı bılmem,üstün körü yazıcam,ama böle biri mesajla şunla bunla sevgilisini geri döndürmeyi becerdi,bizde şok olduk,ama şahıt oldum yanı...üstelik adamın sevgiliside vardı,arkadaşım,adam da arkadaşım,ve zaman zaman yazdıklarınıda gördüm,hemde kızarkdaşım anlatıklarından,adam engelledi teli,bu defa başkalarının telınden,kelime oyunları ile bunaltıpp bir grüşme ve ilişkiye girmişler,kız bunu duyunca bıraktı,şimdi onlar evli...

Bana da sevgiliniz bir şey saklıyor gibi geldi. Madem istemiyor bu kızı hattını değiştirecek, facebooktan engelleyecek. Ailesine de ben kimseyi üzmedim lütfen siz karışmayın diyecek. Kızı arayacak başka bir numaradan hayatımda biri var ve senin yüzünden ilişkimin zarar görmesini istemiyorum. İyi insanlar çıkar karşına umarım tarzlı bir konuşma yapacak sonuna da zorlama artık eğer devam edersen savcılığa gideceğim diyecek oldu bitti. Sizin bu durumda bir şey yapmanız doğru değil. 9-10 ay boyunca sevgililerse nasılsa karşılıklı birbirlerinin huylarını biliyorlardır, size bile yansımadan erkek arkadaşınızın bu olayı kapatması gerekirdi.

Numaranı değiştirelim dediğimde olabilir demişti. Bakalım akşam gelsin konuşacağım. Tek endişesi bana ulaşamadıkça aileme ulaşır.

Ya ulaşsın ulaşırsa ne olacak ki, ailesi ağzının payını veremiyor mu kızın.
Erkek arkadaşın bir şey saklıyor ve kız da bunu ailesine söylemekle falan tehdit ediyor olabilir...o yüzden ailesine ulaşmamasını istiyordur erkek arkadaşınız.

Son düzenleme:
Akşam konuşacağım umarım haksız çıkarsınız umarım bir şey saklamıyordur. Naif, saygılı kişiliğine veriyorum ben kimseyi kırmak istemez bir ilişki bitecekse bile insanların birbirine bakacak yüzü olmalı der o yüzden tehdit edip çirkinleşmek olayı savcılığa taşımak istemedim dedi. Ailesi bu konularda çok katı böyle nahoş bir olayın aileye sıçraması hoş olmuyor. Hem ailesinin sert tepki göstermesinden hemde bu olaya sinirlenip yüksek lisans için verdikleri maddi desteği çekerler diye tedirgin oluyor. Yeni mezun oldu bir işi yok henüz. Aman aileme sıçramasın dediği bu yani fakat yazdıklarınız doğrultusunda sabahtan beri çok tedirginim akşamı bekliyorum işte sorduğunuz şeyleri soracağım tek tek bakalım ne diyecek.

Merhabalar, dört aylık bir ilişkim var ilişkimizin başından beni erkek arkadaşımın eski sevgilisi ile uğraşıyoruz. Kız tam saplantılı bir manyak sürekli erkek arkadaşıma mesaj atıyor . Erkek arkadaşım cevap vermiyor. Erkek arkadaşım cevap vermeyince buda tutup erkek arkadaşımın anne babasını facebooktan bulup aramış. Ayrı bir rezalet. Adam sınava giricek sınav sabahı yine aramalar illa benimle konuşacaksın benimle görüşeceksin diyor yada eski günlerin muhabbetini yapıyor. Kızın yazışmalarını gördüm whatsapptan destan yazmış erkek arkadaşımda işim var git başımdan gibi cümleler yazmış. Sevgilim öyle insanları kırıp çirkefleşebilen bir insan değil sert çıkıp tehdit etmiyor ben tehdit edelim savcılıkla diyorum çok çirkin muhabbetler bunlar diyor. Engelleyemiyoruz engelleyip ulaşamayınca bu sefer sevgilimin ailesine ulaşıyor. Yani ben ne yapacağım bilmiyorum sürekli sevgilimi suçluyor sen beni istemedin ailenize yakıştırmadın bana yazık değil mi bilmem ne bir sürü safsata ya ben bir şey yapayım diyorum ama bu sefer sevgilimle aramda problem olur diye korkuyorum bir akıl verin bu kızdan nasıl kurtulacağız :/ ?
Bizimde başımızda böyle bir saplantılı manyak vardı ama çok uzatmadı çok şükür. Sana tavsiyem erkek arkadaşın numarasını değiştirsin. Kendisinin, annesinin, babasının kim varsa hepsinin facebook'undan engellesin. Sonra istese de ulaşamaz. Her açık kapıyı kapatın. Mutlaka davranışında sönme gerçekleşecektir.

Merhaba az önce konuşabildik, ben söylemeden kızı her yerden engellediğini artık ona ulaşamayacağını söyledi. Kız kardeşine söyleyelim annenin hesabına girip engellesin kızı dedim ne b.k yerse yesin umurumda değil artık dedi. Whatsaaptan faceten birde telefondan engellemiş işte. Şuan kullandığı numarayla ulaşması mümkün değil tam saplantı haline getirip yeni hat alıp gene ulaşmazsa ki yapacağını sanmıyorum yani inşallah yapmaz tayinini istemiş ve gitmiş istanbuldan. Ne söyledi diyorum her zamanki zımbırtıları dedi benimle niye evlenmedin -.- Sonra bu konuyu artık açmayalım geriliyorum dedi bende geriliyorum dedim kapattık öyle.

X