- 5 Ekim 2013
- 613
- 102
sanmıyorum kızda muhafakar değildi velevki öyle bir şey olmuş olsun yapmasaymış canım yediremeyecekse.belki birlikte olmuşlardır,kız yediremiyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanmıyorum kızda muhafakar değildi velevki öyle bir şey olmuş olsun yapmasaymış canım yediremeyecekse.belki birlikte olmuşlardır,kız yediremiyordur
bu güzel fikirmişKesin cozum.
Sahte bi hesap ac oylesine bi erkek adina.
Selam seni surda surda gordum cok begndim tanisalimmi felan diye yaz facebooktan.
Uc bes gun yaz kiza arada sirada.
Ilgisini cek.
Yeni tanistigi erkek odakli olsun elbet sonlandirir sevgiline yazmayi.
Hic etikmi degilmi umrumda olmaz, saplantili manyakk.
burda yaratmaya çalıştığım algı şuydu...hani sen de şu an sevgiline konduramıyorsundur eminim de..belki de sevgilin o kıza açık kapı bırakıyordur ,sana gösterdikleri dışında bir şeyler vardır ...tamam adam tersliyormuş ama belki 2 tersleyip birinde ışık yakıyordur..artı neden benim bir sevgilim var demiyor bak kendin diyorsun benden haberi yok diye..belki sevgilisi olduğunu öğrendiğinde pişman olup duracak..hı ne dersin ?sanmıyorum kızda muhafakar değildi velevki öyle bir şey olmuş olsun yapmasaymış canım yediremeyecekse.
o zaman daha büyük problem çıkartıcak çirkefleşicek diyorburda yaratmaya çalıştığım algı şuydu...hani sen de şu an sevgiline konduramıyorsundur eminim de..belki de sevgilin o kıza açık kapı bırakıyordur ,sana gösterdikleri dışında bir şeyler vardır ...tamam adam tersliyormuş ama belki 2 tersleyip birinde ışık yakıyordur..artı neden benim bir sevgilim var demiyor bak kendin diyorsun benden haberi yok diye..belki sevgilisi olduğunu öğrendiğinde pişman olup duracak..hı ne dersin ?
edit:karpuz kabuğu kaçırmak gibi olmasın ama
Ailesi ağzının payını veremiyor mu?sınav sabahı konuşayı o tercih etmiş. Telefonunu kapatabilirdi. Bana basit geldi sorun koca insanlar bir kızla baş edemiyor resmen.Merhabalar, dört aylık bir ilişkim var ilişkimizin başından beni erkek arkadaşımın eski sevgilisi ile uğraşıyoruz. Kız tam saplantılı bir manyak sürekli erkek arkadaşıma mesaj atıyor . Erkek arkadaşım cevap vermiyor. Erkek arkadaşım cevap vermeyince buda tutup erkek arkadaşımın anne babasını facebooktan bulup aramış. Ayrı bir rezalet. Adam sınava giricek sınav sabahı yine aramalar illa benimle konuşacaksın benimle görüşeceksin diyor yada eski günlerin muhabbetini yapıyor. Kızın yazışmalarını gördüm whatsapptan destan yazmış erkek arkadaşımda işim var git başımdan gibi cümleler yazmış. Sevgilim öyle insanları kırıp çirkefleşebilen bir insan değil sert çıkıp tehdit etmiyor ben tehdit edelim savcılıkla diyorum çok çirkin muhabbetler bunlar diyor. Engelleyemiyoruz engelleyip ulaşamayınca bu sefer sevgilimin ailesine ulaşıyor. Yani ben ne yapacağım bilmiyorum sürekli sevgilimi suçluyor sen beni istemedin ailenize yakıştırmadın bana yazık değil mi bilmem ne bir sürü safsata ya ben bir şey yapayım diyorum ama bu sefer sevgilimle aramda problem olur diye korkuyorum bir akıl verin bu kızdan nasıl kurtulacağız :/ ?
Numaranı değiştirelim dediğimde olabilir demişti. Bakalım akşam gelsin konuşacağım. Tek endişesi bana ulaşamadıkça aileme ulaşır.
Bizimde başımızda böyle bir saplantılı manyak vardı ama çok uzatmadı çok şükür. Sana tavsiyem erkek arkadaşın numarasını değiştirsin. Kendisinin, annesinin, babasının kim varsa hepsinin facebook'undan engellesin. Sonra istese de ulaşamaz. Her açık kapıyı kapatın. Mutlaka davranışında sönme gerçekleşecektir.Merhabalar, dört aylık bir ilişkim var ilişkimizin başından beni erkek arkadaşımın eski sevgilisi ile uğraşıyoruz. Kız tam saplantılı bir manyak sürekli erkek arkadaşıma mesaj atıyor . Erkek arkadaşım cevap vermiyor. Erkek arkadaşım cevap vermeyince buda tutup erkek arkadaşımın anne babasını facebooktan bulup aramış. Ayrı bir rezalet. Adam sınava giricek sınav sabahı yine aramalar illa benimle konuşacaksın benimle görüşeceksin diyor yada eski günlerin muhabbetini yapıyor. Kızın yazışmalarını gördüm whatsapptan destan yazmış erkek arkadaşımda işim var git başımdan gibi cümleler yazmış. Sevgilim öyle insanları kırıp çirkefleşebilen bir insan değil sert çıkıp tehdit etmiyor ben tehdit edelim savcılıkla diyorum çok çirkin muhabbetler bunlar diyor. Engelleyemiyoruz engelleyip ulaşamayınca bu sefer sevgilimin ailesine ulaşıyor. Yani ben ne yapacağım bilmiyorum sürekli sevgilimi suçluyor sen beni istemedin ailenize yakıştırmadın bana yazık değil mi bilmem ne bir sürü safsata ya ben bir şey yapayım diyorum ama bu sefer sevgilimle aramda problem olur diye korkuyorum bir akıl verin bu kızdan nasıl kurtulacağız :/ ?