yok bittikten 3 ay sonra kızın benden haberi yok zaten. Şöyle ki benim erkek arkadaşım muhafazakar bir insan değil, ama ailesi muhafazakar buna rağmen erkek arkadaşımın hiç umrunda olmaz ateist olsun dindar olsun vs gibi kriterleri yoktur. Hanım kızımız, vakti zamanında açıktı benimkinin ailesi de muhafazakar. Açık olduğu için Sevgilimin onunla evlenmediğini düşünüyor. 1 ay önce de kapandı zaten. Düşünün ayrılalı 6 ay olmuş kapanıyor çocuğun ailesini arıyor ve ben sizin hatrınız için kapandım açık gelin istemediğinizi biliyorum falan demiş. Ama ben erkek arkadaşımı tanıyorum böyle bir şey talep etmesinin imkanı yok zira kendisi muhafazakar değil ve hiç bir zaman benim ne giydiğime karışmadı bunu önemsemedi karşıdaki insanın özgür olmasına ve özgür iradesiyle giyimine karar vermesine önem verir. Sevdiğim insan ateist olsun ben yine her koşulda onun yanında durur ailemin karşısına çıkarırım der. Bu kız erkek arkadaşımdan 4 yaş büyük. Erkek arkadaşımda Boğaziçi üniversitesinden mezun. Kendince kompleks yaptı bence işte benden küçük çok iyi bir ünivden mezun ailesi muhafazakar beni ailesine yakıştırmadı falan diye. böyle tahmin ediyorum.