evet büyük diye mi uzun diye mi yarışıyorlar ya.bana işte biri atmıştı çok da bakamamıştım.ama gördüğüm kısım da kıl vardı.büyüktü de galiba ya da kendisi söyloyrdu herhalde şu kadar büyük falan diye işte iğrenç falan dedim.bu kadar büyük olması iyi değil bence dedim . çok komikti. yoo değil güzel böyle falan diyorBüyükse mi aghshsbbsbd
evet büyük diye mi uzun diye mi yarışıyorlar ya.bana işte biri atmıştı çok da bakamamıştım.ama gördüğüm kısım da kıl vardı.büyüktü de galiba ya da kendisi söyloyrdu herhalde şu kadar büyük falan diye işte iğrenç falan dedim.bu kadar büyük olması iyi değil bence dedim . çok komikti. yoo değil güzel böyle falan diyor
Kim attı.evet büyük diye mi uzun diye mi yarışıyorlar ya.bana işte biri atmıştı çok da bakamamıştım.ama gördüğüm kısım da kıl vardı.büyüktü de galiba ya da kendisi söyloyrdu herhalde şu kadar büyük falan diye işte iğrenç falan dedim.bu kadar büyük olması iyi değil bence dedim . çok komikti. yoo değil güzel böyle falan diyor
Kim attıysa gormus kadar oldukKim attı.
Ay ne rahat biri attı diyo bide aklım duracak zamane gençleriKim attı.
Sanki aşk mesajı, sevda kuşuAy ne rahat biri attı diyo bide aklım duracak zamane gençleri
Gel gelinim gönlüme gel senden başka yar sevememSanki aşk mesajı, sevda kuşu
Ben olsam bakip engellerdimevet büyük diye mi uzun diye mi yarışıyorlar ya.bana işte biri atmıştı çok da bakamamıştım.ama gördüğüm kısım da kıl vardı.büyüktü de galiba ya da kendisi söyloyrdu herhalde şu kadar büyük falan diye işte iğrenç falan dedim.bu kadar büyük olması iyi değil bence dedim . çok komikti. yoo değil güzel böyle falan diyor
Bakmadan olmaz mıBen olsam bakip engellerdim
Gel gelinim gönlüme gel senden başka yar sevemem
Uyudun muKiz valla durduramiyorum kendimi jshs
Önce gönül sonra....... Ama bu herif gönülden önce......gönlüme degildir o..
Ben bakardim valla meraktan hshshshBakmadan olmaz mı
Dimdik ayaktayimUyudun muben uyumadımda
Fazla merak başa belaBen bakardim valla meraktan hshshsh
Dimdik ayaktayim
Meslek hastalığı benimki gorsel muayene amacli bakardimFazla merak başa bela
Meğer ne çok nude biriktirmişsin telefonundaevet büyük diye mi uzun diye mi yarışıyorlar ya.bana işte biri atmıştı çok da bakamamıştım.ama gördüğüm kısım da kıl vardı.büyüktü de galiba ya da kendisi söyloyrdu herhalde şu kadar büyük falan diye işte iğrenç falan dedim.bu kadar büyük olması iyi değil bence dedim . çok komikti. yoo değil güzel böyle falan diyor
Görselden anlar mısın prostat vs olduğunuMeslek hastalığı benimki gorsel muayene amacli bakardim
Hahahha aynenYaww bide beyaz donlu bari bir boxer neyim giyeydin aagagahahdjjd