Ayy keşke arkadaş olsaydık dedirttiniz bana... ben de zamanımdan çalmasın diye düşündüğüm için aslında aklı başka bir yerdeyse öğrenmek istiyorum. Kocan kadar konuş filmindeki Ezgi Mola gibi yapışacağım yakasına zamanımı harcama diye evet kafasına göre yaşıyor bu arada eve baya geç giriyor,arkadaşlarıyla falan görüşüyor. Yanımdayken ilgili ama yanımdan ayrılınca varlığımı unutuyor gibi hissediyorum, bunu ona söyleyince saçmalama ne alakası var diyor klasik cevap zaten D 3-4 gündür falan görüşmüyorum çünkü cidden içimden gelmiyor rol yapabilen birisi değilim sanki buluşsak kavga edecekmişim patlayacakmışım gibi hissediyorum. Kadınlar hisseder diye bişey var ya ona çok inanıyorum ben eskiden anında yazan insan şimdi 2 kelimelik cevaplar verince çıldırıyorum vallahi gururluyum ben söylese zaten çeker giderim ama seviyor gibi yapan biriyle savaşamıyor da insan.Yapma aşkım öyle daha nışanlı bile değilsiniz hayatını o yokken nasıl devam ettirdiysen devam et arkadaşlarınla vakit geçir o kendinden hiç ödünç vermiyor gibi , birde gülüm insanlar konuşur söyler bende derim ölüyorum bitiyorum önemli olan sana bunu hissettirmesi söylemeden gösterebilmesi .. eğer onda ki sevgi değil hevesse hiç hayatından zamanını çalmasın.. kendine alan tanı ona da o zaten kendi kafasına göre yaşıyor da sen en azından kendine alan tanı yapışık iki gibi olmayın oda seni merak edebilsin geri çek kendini biraz her dakka yazma hergün görüşmeyin iki günde bir mesela görüşün o sana teklif ettiğinde bazen bugün farklı programım var de hemen herşeye tamam deme wallahi bak erkekler böyle kendini ağırdan alan kızlardan kadınlardan hoşlanıyorlar zoru seviyorlar yani açıkçası. Herşeye tamam diyenleri de cepte tutmayı severler her dediğini yaptırtabildiğin bir erkeği düşünsene nekadar gözümde basitleşir o yüzden napıyoruz hayatımıza bakıyoruz ve el frenini çekiyoruz biraz geri duruyoruz o sana birden noldu niye soğuksun işte artık bana zaman ayırmıyorum bıdı bıdı konuşacak merak etme çünkü istediği zaman müsait olamıcaksın