Sevgilim oral istiyor?

Herkesın evlendigi adam sapık degıl kı.. havadan sudan bakterilerden bahsederken dogal sohbet ıcınde, beyaz donlu ereksıyonlu pipisini atmıyor.
Evlenip gorenler boyle bisey yaşamadık demisler.
Bunu karsılıklı istemek var bide boyle pat diye atılması var. Kı bu bana gore tacizdir.
hayır bunu kastetmedim neyse cevabını vermişler

Farkındayım zaten herşeyin😂 kendisini uyanık sanıyor 🤦🏻‍♀️ Allah ona akıl fikir versin umarım düzelir. 2 ay içinde psikolojim alt üst oldu.
konuyla alakasız ama internetten sevgili yapmayın bence.yani 2 ay psikoloji alt üst olacak kadar ne yaşadınız adamla. ha adamın şeyinden psikolojin bozulduysa keşke bakmasaydın ben bir ara merak ederken bile bakamıyordum elimi tutuyordum gözümün önünee.

Herkesın evlendigi adam sapık degıl kı.. havadan sudan bakterilerden bahsederken dogal sohbet ıcınde, beyaz donlu ereksıyonlu pipisini atmıyor.
Evlenip gorenler boyle bisey yaşamadık demisler.
Bunu karsılıklı istemek var bide boyle pat diye atılması var. Kı bu bana gore tacizdir.
Yaww bide beyaz donlu bari bir boxer neyim giyeydin aagagahahdjjd😂

Adam da sanıyodr ki kızlar malumati görünce coşuyor azıyor, öğk
evet yaaa gerçekten öyle.hani hele de büyükse kul köle olacaklar edasındalar.en azından internettekiler.ya da çok aşka gelip sen de göğüs vs fotosu atacaksın sanıyorlar galiba.

ekşi sözlükte geçen biri işte scorptan kızı boşalttım falan yazmış. doğru mu acabaa :KK70: :KK70: bence kız he he dedi adam da havalandı gitti

evet yaaa gerçekten öyle.hani hele de büyükse kul köle olacaklar edasındalar.en azından internettekiler.ya da çok aşka gelip sen de göğüs vs fotosu atacaksın sanıyorlar galiba.

ekşi sözlükte geçen biri işte scorptan kızı boşalttım falan yazmış. doğru mu acabaa :KK70: :KK70: bence kız he he dedi adam da havalandı gitti
Send nudes

X