Sevgilim oral istiyor?

bngu_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
67
33
30
2 bucuk aydır sevgiliyiz. 6 ay yazışmışılığımız var. O zamana kadar hiç cinsellik konusunu açmamıştı.Çünkü ona güvenmediğimi söylemiştim seneler öncesi ümit verip gitmişti. buluştuğumuz günden beri sürekli cinsellikle alakalı şeyler konuşmak istiyor. Bana bel altı resmini attı. Zaten evlenicez öylede böylede görücen falan dedi. Oral konusunu açıp duruyordu.bende rahatsız olduğumu belirttim, trip attı,geri çekildi. Üzülüyorum. Ciddi düşünen erkek sevdiği kıza bu tür şeyler sormaz. Annesiyle de tanıştırmak istiyor. bilmiyorum. Artık sevgisinden de şüphe duymaya başladım. Sizce niyeti bozuk mu? Ciddi düşünen bir erkek sevdiğine böyle yaklaşmaz

Bel altı resim mi iğrenç ciddi ciddi orasını mı attı sana öğk

Yol verin. Niyet belli. Hiç hoş değil

Adamın kafasıyla pipisi yer değiştirmiş...
Istemediğiniz birşeyi asla yapmayın.

Seven erkek cinsellik yaşamaz anlayışını bir kenara bırakalım. Ama cinsellik yaşamak istemiyorsanız asla manipüle olup da yaşamayın. Zaten evleneceğiz falan bunlar hep manipülasyon cümleleri. Sonra ayrılır gider siz üzülürsünüz. Açık ve net bir biçimde evlenene kadar yapmayacağını söyleyin

Konuyu cinsellik bölümüne aç bence daha çok yorum al
Konuyu cinsellik bölümüne aç bence daha çok yorum alırsınte
2.5 ayda insan seyinin resmini atarmi be
Lutfen saka oldugunu soyle. Bu kadar saf degilim de. Annesi ile de tanistiracak, zaten evlenecegiz diyor bla bla bla...
Zaten inanmiyorum ki... icime doguyor cünkü. istedigini de uygulamiyorum... annesiyle de görüsmeyi düsünmüyorum.. sadece üzülüyorum....

O ne be, normalde sevgiyle cinselliği bağdaştırmıyorum(seven kıymaz muhabbeti) amaa bi karşılıklı olması var bir de bu iğrenç baskı şekli.
Pek güvenmeyin derim. Sakın ola ki baskıyla da birşeyleri dayatmasına izin vermeyin. Gerekirse ayrılın. Herşey seyrinde güzel.

siz istemiyorsanız asla ama asla taviz vermeyin. Bunun sonra ki konu başlığı; 6 aydır sevgiliyiz buluşalım dedi istemedigim şekilde yaklaşıyor...
Nişanlı falan olsak göz yumarım, ılımlı yaklaşırım, ama henüz sevgiliyiz. Sevgisinin gerçek olduğunu düşünmüyorum

Konu cinsellik bölümünde olmalı Mune

Çok doğru. Sizce yüz yüze konuşup mu bitireyim, yoksa mesajla mı?

goz yumarım ne demek, Sadece siz isterseniz olabilir. Bence sizin zaten fikriniz belli ama destek almak istiyor gibisiniz. Yol verin gitsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…