Sevgilim oral istiyor?

Zaten inanmiyorum ki... icime doguyor cünkü. istedigini de uygulamiyorum... annesiyle de görüsmeyi düsünmüyorum.. sadece üzülüyorum....
Eğer seninle evlenmeyi düşünüyorsa emin ol hiç bu konuyu açmaz sana. Gel bu işi yapalım zaten evlenicez tam bir yalan silsilesi emin ol kendini tatmin etmek için seni evlilik konusuyla vuruyor. Hiç üzülme yol ver gitsin evlenmek isteyen adam ayrılıp tekrar gelmez. Onun tek derdi kendisi ve egosu, sen yapmıyorsun diye tavır yapıp senden istediğini almak tek düşüncesi.

Arkadaşım wp kızlarla olan gruba foto atmıs, kocasının aldığı şeyleri ahhahshdh bazen ne yorum yapsam diye düşünüyorum kocacım beni düşünür, kocacım ya bensiz böyle, kocacım benim, ay düşünceli kocam ahsjdnjdnsnsb buna özel konu açabilirim hazır olun gına geldi çünkü

Arkadaşım wp kızlarla olan gruba foto atmıs, kocasının aldığı şeyleri ahhahshdh bazen ne yorum yapsam diye düşünüyorum kocacım beni düşünür, kocacım ya bensiz böyle, kocacım benim, ay düşünceli kocam ahsjdnjdnsnsb buna özel konu açabilirim hazır olun gına geldi çünkü
Allah askina ne almis kocasi🤣

Herkesın evlendigi adam sapık degıl kı.. havadan sudan bakterilerden bahsederken dogal sohbet ıcınde, beyaz donlu ereksıyonlu pipisini atmıyor.
Evlenip gorenler boyle bisey yaşamadık demisler.
Bunu karsılıklı istemek var bide boyle pat diye atılması var. Kı bu bana gore tacizdir.
:KK68: şahane tespitler ,her zaman ki gibi

Bu bilgi bizim reel hayatta ne isimize yarayacak yazmak var ama ama iste ajsjskakaka
Bazen söylüyorum böyle şeyler ama ne alaka diye cevap veriyorlar nolmus yani vs diyolar.
Yada öylesine attım saçmaladn diyolar ahshhshs arkamdan da kıskanıyor derler valla hiç uğraşamam böyle uzaktan izliyorum eğleniyorum ahshshhd

Sen o guruba beni de al bide ben kocamın aldıklarını atayim bak nasıl o gruptan çıkıp gidiyor hemen 😂

X