Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer seninle evlenmeyi düşünüyorsa emin ol hiç bu konuyu açmaz sana. Gel bu işi yapalım zaten evlenicez tam bir yalan silsilesi emin ol kendini tatmin etmek için seni evlilik konusuyla vuruyor. Hiç üzülme yol ver gitsin evlenmek isteyen adam ayrılıp tekrar gelmez. Onun tek derdi kendisi ve egosu, sen yapmıyorsun diye tavır yapıp senden istediğini almak tek düşüncesi.Zaten inanmiyorum ki... icime doguyor cünkü. istedigini de uygulamiyorum... annesiyle de görüsmeyi düsünmüyorum.. sadece üzülüyorum....
Yok kanks en fazla inmemis testis teshisi koyabilirim ha bide sunnetlimi sunnetsizmi onu anlayabiliyomGörselden anlar mısın prostat vs olduğunu
İnşallah kocam bu gece hiç yanıma yaklaşmaz don bamya midem asfalt yeeri gibi oldu adamın üstüne kusarımHahahha aynen beyaz don ve bamya pipi çık git zihnimden
Beyaz donun arkasından da anlar mısın peki ahhshsjdYok kanks en fazla inmemis testis teshisi koyabilirim ha bide sunnetlimi sunnetsizmi onu anlayabiliyom
umarımİnşallah kocam bu gece hiç yanıma yaklaşmaz don bamya midem asfalt yeeri gibi oldu adamın üstüne kusarım
Eyy hemşire rontgen gozlerin neler goruyor hshsjsjsBeyaz donun arkasından da anlar mısın peki ahhshsjd
Kocam su an milletin şeyi hakkında yorum yaptığımı bilse, dicek "ne saçma sapan şeyler yaaa"Eyy hemşire rontgen gozlerin neler goruyor hshsjsjs
Aahahahah benimkide sanane milletin bamyasindan derKocam su an milletin şeyi hakkında yorum yaptığımı bilse, dicek "ne saçma sapan şeyler yaaa"
Ahshhdjdjfnfhshdf
Allah askina ne almis kocasiArkadaşım wp kızlarla olan gruba foto atmıs, kocasının aldığı şeyleri ahhahshdh bazen ne yorum yapsam diye düşünüyorum kocacım beni düşünür, kocacım ya bensiz böyle, kocacım benim, ay düşünceli kocam ahsjdnjdnsnsb buna özel konu açabilirim hazır olun gına geldi çünkü
Benim ki ayıp yahu der ahhsbdAahahahah benimkide sanane milletin bamyasindan der
Küçük bi pasta almıs kocacik beni düşünürmüş diye de eklemişAllah askina ne almis kocasi
Bu bilgi bizim reel hayatta ne isimize yarayacak yazmak var ama ama iste ajsjskakakaKüçük bi pasta almıs kocacik beni düşünürmüş diye de eklemiş
Ya ben boyle insanlarin gercekten mutlu oldugunu düşünmüyorum tek dertleri baskalarina gosteris yapmakKüçük bi pasta almıs kocacik beni düşünürmüş diye de eklemiş
şahane tespitler ,her zaman ki gibiHerkesın evlendigi adam sapık degıl kı.. havadan sudan bakterilerden bahsederken dogal sohbet ıcınde, beyaz donlu ereksıyonlu pipisini atmıyor.
Evlenip gorenler boyle bisey yaşamadık demisler.
Bunu karsılıklı istemek var bide boyle pat diye atılması var. Kı bu bana gore tacizdir.
Bazen söylüyorum böyle şeyler ama ne alaka diye cevap veriyorlar nolmus yani vs diyolar.Bu bilgi bizim reel hayatta ne isimize yarayacak yazmak var ama ama iste ajsjskakaka
Sen o guruba beni de al bide ben kocamın aldıklarını atayim bak nasıl o gruptan çıkıp gidiyor hemenArkadaşım wp kızlarla olan gruba foto atmıs, kocasının aldığı şeyleri ahhahshdh bazen ne yorum yapsam diye düşünüyorum kocacım beni düşünür, kocacım ya bensiz böyle, kocacım benim, ay düşünceli kocam ahsjdnjdnsnsb buna özel konu açabilirim hazır olun gına geldi çünkü
Evet bencede ne bk alsa atar meselaYa ben boyle insanlarin gercekten mutlu oldugunu düşünmüyorum tek dertleri baskalarina gosteris yapmak
Ne alıyor Kocan atsana bizedrSen o guruba beni de al bide ben kocamın aldıklarını atayim bak nasıl o gruptan çıkıp gidiyor hemen