Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Allah hayırlısını nasip etsin onada bana da.Amin Bengucum sen iyi bir kızsın, daha secici ol gonul ılıskılerınde kı kalbin kırılmasın
Annenle baban seni boyle tiplerle muhattap ol diye yapmadı.
Keyfine bak.
düşünüyordum. Sizin gazınızla noktayı koyu verdimBır cifti daha ayırdığımıza gore gidebiliriz kızlar sjsjsjsjssjs
Şaka şaka
öyle deme kız biz kocamla tanıştıktan bir ay sonra sevişmeye başlamıştık2.5 ayda insan seyinin resmini atarmi be
Tensel cekim olmuştur oyle sevismissinizdir kocam bana evlenmeden once pipisini atsa soğurdum ogköyle deme kız biz kocamla tanıştıktan bir ay sonra sevişmeye başlamıştık
ama gerçekten yani foto atma olayı hiç yaşanmadı. öyle bir durumda ben de soğurdum mutlaka.Tensel cekim olmuştur oyle sevismissinizdir kocam bana evlenmeden once pipisini atsa soğurdum ogk
yukarda biri daha yazmış da evlenmeden önce ıyk deyip sonra evlenince napıyorsunuz. yani nasıl seviyorsunuz? onu anlamadımTensel cekim olmuştur oyle sevismissinizdir kocam bana evlenmeden once pipisini atsa soğurdum ogk
Kiz evlenmeden once atsa insan bi dusunur sapikmi bu diye evlendikten sonra o benim helalimdir alnindan operemyukarda biri daha yazmış da evlenmeden önce ıyk deyip sonra evlenince napıyorsunuz. yani nasıl seviyorsunuz? onu anlamadım
Herkesın evlendigi adam sapık degıl kı.. havadan sudan bakterilerden bahsederken dogal sohbet ıcınde, beyaz donlu ereksıyonlu pipisini atmıyor.yukarda biri daha yazmış da evlenmeden önce ıyk deyip sonra evlenince napıyorsunuz. yani nasıl seviyorsunuz? onu anlamadım
aynen bende öyle düşünüyorum. resmen oral meraklısı.. yap demeye getiriyordu sürekli. rahatsız olduğumu belirtince soğudum artık öpmek bile gelmiyo içimden falan diyordu. Bana sapık gözüyle bakıyosun sen diyorduCanim, ciddi niyetli erkek evlenecegi kadına böyle yapmaz hele ki bu kadar kısa sürede henüz çok yenisiniz yine de sen bilirsin
Aynen öyle, katılıyorumHerkesın evlendigi adam sapık degıl kı.. havadan sudan bakterilerden bahsederken dogal sohbet ıcınde, beyaz donlu ereksıyonlu pipisini atmıyor.
Evlenip gorenler boyle bisey yaşamadık demisler.
Bunu karsılıklı istemek var bide boyle pat diye atılması var. Kı bu bana gore tacizdir.
E çünkü zapık.Be
aynen bende öyle düşünüyorum. resmen oral meraklısı.. yap demeye getiriyordu sürekli. rahatsız olduğumu belirtince soğudum artık öpmek bile gelmiyo içimden falan diyordu. Bana sapık gözüyle bakıyosun sen diyordu
E sapık cunkuBe
aynen bende öyle düşünüyorum. resmen oral meraklısı.. yap demeye getiriyordu sürekli. rahatsız olduğumu belirtince soğudum artık öpmek bile gelmiyo içimden falan diyordu. Bana sapık gözüyle bakıyosun sen diyordu
Ahahahahdhs üzülmüş bide sapık gozuyle baktin diyeBe
Valla ya. Ruh hastası mıdır nedir. Herşeye tripliydiAhahahahdhs üzülmüş bide sapık gozuyle baktin diye
Opmek bile gelmiyormus ıcınden tıpı kestAhahahahdhs üzülmüş bide sapık gozuyle baktin diye
Kanma kızım vicdan yaptırıyor aklınca ki sen tamam ya diyeceksin kabul edeceksinBe
Cunku opturmek istiyormusOpmek bile gelmiyormus ıcınden tıpı kest
Farkındayım zaten herşeyinKanma kızım vicdan yaptırıyor aklınca ki sen tamam ya diyeceksin kabul edeceksin
Yavrum kocamiz durduk yere şeyini açıp foto atmıyor veya evin içinde normal sohbet ederken açıp sallamıyor yani normal değil böyle töbe töbe bi an hayalimde canlandıyukarda biri daha yazmış da evlenmeden önce ıyk deyip sonra evlenince napıyorsunuz. yani nasıl seviyorsunuz? onu anlamadım