Sevgilim oral istiyor?

Hemen uzaklaş bence o kişiden. Evlilik düşünen insan herşeyin zamanını bekler sürekli seninle cinsellik konuşuyorsa niyeti başka onun direk ayrıl inanma kendine yazık etme

İç çamaşırı vardi. Ama yinede ona at diyen olmadı. gösterme çabasında🤮
Sizin anlatımlarınız tutarsız. Adam pat diye atmış olamaz resmi. Daha önce konusunu açıp yoklamıştır sizi mutlaka. Madem bu kadar karşısınız kesin bir dille reddetseydiniz keşke iş bu noktaya gelmeden. Eğer tavrınız net olmasına rağmen size resim atacak kadar arsızsa bu adam sizde buraya konu açmadan çoktaaan ayrılmalıydınız bu adamdan. Sormaya bile gerek yoktu ne yapayım diye. Yaşınızda küçük değilmişki sizin. Toy değilsiniz ergen değilsiniz 🤔🤔🤔

Ay biz 16 yaşında iken arkadaşıma face den öyle foto gelmişti ya Allahtan ben bakmamıştım, çok şükür hiç başıma gelmedi ıyk milletin şeyini görsem gözüme uyku girmez
Twitter de vardı boyle tipler emınım hala vardır, bunların soyu tukenmez cunku. Kadınlar bunları bazen ıfsa ediyor o kadar mutlu oluyorum ki rezil olmalarına. Hemen ben degıldım kuzenim yapmıs yalanı giriyor devreye, o daha da komik oluyor.

Dusunsene ıcınde duygular var seviyorsun, bır aksam otururken sana beyaz donlu ereksıyon olmus bamyasının fotosunu atıyor, evlerden ırak.

Bengu sende dobarlan bıragma gendını, ayrıl hemen.

Sizin anlatımlarınız tutarsız. Adam pat diye atmış olamaz resmi. Daha önce konusunu açıp yoklamıştır sizi mutlaka. Madem bu kadar karşısınız kesin bir dille reddetseydiniz keşke iş bu noktaya gelmeden. Eğer tavrınız net olmasına rağmen size resim atacak kadar arsızsa bu adam sizde buraya konu açmadan çoktaaan ayrılmalıydınız bu adamdan. Sormaya bile gerek yoktu ne yapayım diye. Yaşınızda küçük değilmişki sizin. Toy değilsiniz ergen değilsiniz 🤔🤔🤔
Size birşeyleri ıspat etmek zorunda değilim. Detayına kadar yazmak istemedim. Konu cinsellikte değildi. yorumunuz için teşekkür ederim 🤗

Twitter de vardı boyle tipler emınım hala vardır, bunların soyu tukenmez cunku. Kadınlar bunları bazen ıfsa ediyor o kadar mutlu oluyorum ki rezil olmalarına. Hemen ben degıldım kuzenim yapmıs yalanı giriyor devreye, o daha da komik oluyor.

Dusunsene ıcınde duygular var seviyorsun, bır aksam otururken sana beyaz donlu ereksıyon olmus bamyasının fotosunu atıyor, evlerden ırak.

Aynen öyle, insan ister istemez kötü oluyor.. sevgisi de yalan geliyor

Bamya ahsjdjdhd of yangın

Yok yok buluşmam zaten. Her yerden engelledim. Allah karşımıza iyi niyetli insanlar çıkartsın. Ona kendi gibi pis niyetli birisi lazım
Amin Bengucum sen iyi bir kızsın, daha secici ol gonul ılıskılerınde kı kalbin kırılmasın
Annenle baban seni boyle tiplerle muhattap ol diye yapmadı.
Keyfine bak.

X