- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Altına Seni arzuluyor diye yazmamıştır inşallahiç çamaşırı vardi ama herşey ortada, birde kalkmış haliydi. iğrenççç. öyle bişey de istemedim kendisi attı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altına Seni arzuluyor diye yazmamıştır inşallahiç çamaşırı vardi ama herşey ortada, birde kalkmış haliydi. iğrenççç. öyle bişey de istemedim kendisi attı
Açık sacık atmadı öyle kilodu vardı ama ortadaydı yanii herşeyy.. sapık midir nedir. Kimse göründüğü gibi değil maalesefBel altı foto mu attı zaten evlenince göreceksin diye
Kaçıyorum zaten geç olmadan kaçıp kurtarıyorum kendimiSeni annemle tanıştırcam bak evlenecez seni çok seviyorum gel hadi kocana diyip........ Tövbe tövbeeee kaç bacım sen kaççç...
Töbe bismillahiç çamaşırı vardi ama herşey ortada, birde kalkmış haliydi. iğrenççç. öyle bişey de istemedim kendisi attı
İç çamaşırı vardi. Ama yinede ona at diyen olmadı. gösterme çabasındaBel altı fotoğraf atma kısmı saçma geldi bana. Niyeti cinsellik olan adamlar genelde bel altı fotoğraf ister. Atmak onların amacına hizmet etmiyor çünkü.
SanmamEvlilik düşündüğü falan yok bunun yani?
Valla inanın bende anlamış değilim. O konulari hiç açmam bile, ki zaten çok yeniyiz daha. Demek ki öncedenn birilerine atmışşş. AlışmışşBu erkeklerdeki özgüven nerden geliyor acaba ya "dur ç.kümün fotosunu atayım nasıl olsa dibi düşer" kafası. Çok ilginç gerçekten
Selamı sabahı kes abazanın teki.Valla inanın bende anlamış değilim. O konulari hiç açmam bile, ki zaten çok yeniyiz daha. Demek ki öncedenn birilerine atmışşş. Alışmışş
AhshshhshsbdKiz bari kucukmus begenmedim ayriliyorum senden deyip ayril bi daha kimselere atmaya cesaret edemesin hırt
Kesinlikle ayrılmam lazım. Buluşmadan bitirmeliyim. Yada buluşup direkt yüzüne mi söylesem? Yada mesajla mı?Sanmam
kaç kızım kaç. anamla buluşturucam diye seni haydarla buluşturmaya çalışıyo. sonra kendini bdv de bulursun seven böyle yapmaz2 bucuk aydır sevgiliyiz. 6 ay yazışmışılığımız var. O zamana kadar hiç cinsellik konusunu açmamıştı.Çünkü ona güvenmediğimi söylemiştim seneler öncesi ümit verip gitmişti. buluştuğumuz günden beri sürekli cinsellikle alakalı şeyler konuşmak istiyor. Bana bel altı resmini attı. Zaten evlenicez öylede böylede görücen falan dedi. Oral konusunu açıp duruyordu.bende rahatsız olduğumu belirttim, trip attı,geri çekildi. Üzülüyorum. Ciddi düşünen erkek sevdiği kıza bu tür şeyler sormaz. Annesiyle de tanıştırmak istiyor. bilmiyorum. Artık sevgisinden de şüphe duymaya başladım. Sizce niyeti bozuk mu? Ciddi düşünen bir erkek sevdiğine böyle yaklaşmaz
Ay biz 16 yaşında iken arkadaşıma face den öyle foto gelmişti ya Allahtan ben bakmamıştım, çok şükür hiç başıma gelmedi ıyk milletin şeyini görsem gözüme uyku girmezAy sus allasen kusucam sımdı, Twitter sapıgı gıbı
Hahahahhd diyen demiştir zatennnn.Ahshshhshsbd
sesli güldümmmm :))))) çok yaşayın emikaç kızım kaç. anamla buluşturucam diye seni haydarla buluşturmaya çalışıyo. sonra kendini bdv de bulursun seven böyle yapmaz
Kiz ne buluşması ya mesaj at engelle.Kesinlikle ayrılmam lazım. Buluşmadan bitirmeliyim. Yada buluşup direkt yüzüne mi söylesem? Yada mesajla mı?
Hemsire aghahshsbshdbdbdbdKiz bugun seyinin resmini atan afedersin yarin yuz yuze gelseniz eline verir tovbe hala konusarakmi diyosun
Neler var neler Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimiziAy biz 16 yaşında iken arkadaşıma face den öyle foto gelmişti ya Allahtan ben bakmamıştım, çok şükür hiç başıma gelmedi ıyk milletin şeyini görsem gözüme uyku girmez