Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac yasındasınız, ikiniz.Tekrar görüşmek istiyor. Sizce yüz yüze mi bitireyim konuşarak, yoksa mesajla mı?
Olmaz degil olur ama mecburi cirkin ısrarlı şekilde değil.Karsilikli bir şekilde gelişir tercih edilir edilmez ama o ne be sapık gibi.Engelle gitsinBencede, bundan sonra kesinlikle iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bana diyor ki, sevgililil döneminde farklı şeyler yaşanır evlilikte farklı diyor. Neymiş bana söz vermiş evlenmedem önce ilişkiye girmezmiş ama oral istermiş. Zihniyetine tüküreyim yaa
Evet bir değil iki değil. Birde bana göz dağı veriyor. Arkadaşlarımın sevgilileri yapmayınca başka kızlara gidiyormuş diyorOral istemeyen erkek yoktur heralde ama sizin kinin aklı fikri orasında galiba
Bengu yasını neden soylemıyorsun bu ucuncu sorusum, bız sana boyle mı yapıyoruz anında cevap veriyoruz dı mı?Evet bir değil iki değil. Birde bana göz dağı veriyor. Arkadaşlarımın sevgilileri yapmayınca başka kızlara gidiyormuş diyor
Evlilik düşündüğü falan yok bunun yani?niyeti ciddi ama cinsellik konusunda.
25 demişti sanirimBengu yasını neden soylemıyorsun bu ucuncu sorusum, bız sana boyle mı yapıyoruz anında cevap veriyoruz dı mı?
aa ablacım yanlış kişiye yazmışım kusura bakma. ikimiz de 25 yaşındayızBengu yasını neden soylemıyorsun bu ucuncu sorusum, bız sana boyle mı yapıyoruz anında cevap veriyoruz dı mı?
Tabiki mesajla canim adamin tek niyeti cinsellik.Tekrar görüşmek istiyor. Sizce yüz yüze mi bitireyim konuşarak, yoksa mesajla mı?
Kucukte degıl, resıt degıl heralde ondan soylemıyor diye dusundum.25 demişti sanirim
Kac yasındasınız, ikiniz.
Herkese aynı soruyu defalarca sorman neyi degıstırcek hayır demıs cogınluk bulusma demıs.
Kucukte degılsın canım benim, hemen simdi at mesajını ayrılaa ablacım yanlış kişiye yazmışım kusura bakma. ikimiz de 25 yaşındayız
Kucukte degıl, resıt degıl heralde ondan soylemıyor diye dusundum.
Sevgilisine baksana ne demıs, arkadaslarının sevgilileri istediklerini yapmayınca cocuklar baska kızlara gıdıyor demıs sjsjsjsjsjssjsj
25yaşındayızBengu yasını neden soylemıyorsun bu ucuncu sorusum, bız sana boyle mı yapıyoruz anında cevap veriyoruz dı mı?
Yav bunlarin ergen olduguna yemin edebilirim ama kanitlayamam zaten kizlarda bunlari bekliyordu gelselerde oral yapsak diyeKucukte degıl, resıt degıl heralde ondan soylemıyor diye dusundum.
Sevgilisine baksana ne demıs, arkadaslarının sevgilileri istediklerini yapmayınca cocuklar baska kızlara gıdıyor demıs sjsjsjsjsjssjsj
Kanmıyorum zaten. Sadece haline gülüyorum. Yazık aklı fikri şeyinde.Kucukte degılsın canım benim, hemen simdi at mesajını ayrıl
Senı bide keko keko eger istediklerimi yapmazsan baska kızlara gıderım dıye ima edip tehdit etmıs.
Kızlarda o beyaz donlu ereksıyonlu pipi fotosunu atan sapık gelse de cıksak dıye kuyruga gırmıs gıbı.
Yeme bunları
iç çamaşırı vardi ama herşey ortada, birde kalkmış haliydi. iğrenççç. öyle bişey de istemedim kendisi attı
Seni annemle tanıştırcam bak evlenecez seni çok seviyorum gel hadi kocana diyip........ Tövbe tövbeeee kaç bacım sen kaççç...2 bucuk aydır sevgiliyiz. 6 ay yazışmışılığımız var. O zamana kadar hiç cinsellik konusunu açmamıştı.Çünkü ona güvenmediğimi söylemiştim seneler öncesi ümit verip gitmişti. buluştuğumuz günden beri sürekli cinsellikle alakalı şeyler konuşmak istiyor. Bana bel altı resmini attı. Zaten evlenicez öylede böylede görücen falan dedi. Oral konusunu açıp duruyordu.bende rahatsız olduğumu belirttim, trip attı,geri çekildi. Üzülüyorum. Ciddi düşünen erkek sevdiği kıza bu tür şeyler sormaz. Annesiyle de tanıştırmak istiyor. bilmiyorum. Artık sevgisinden de şüphe duymaya başladım. Sizce niyeti bozuk mu? Ciddi düşünen bir erkek sevdiğine böyle yaklaşmaz