Sevgilim oral istiyor?

Amin Bengucum sen iyi bir kızsın, daha secici ol gonul ılıskılerınde kı kalbin kırılmasın
Annenle baban seni boyle tiplerle muhattap ol diye yapmadı.
Keyfine bak.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Allah hayırlısını nasip etsin onada bana da.🦋
Gerçek yüzünü erken görmem iyi oldu

yukarda biri daha yazmış da evlenmeden önce ıyk deyip sonra evlenince napıyorsunuz. yani nasıl seviyorsunuz? onu anlamadım :KK70:
Herkesın evlendigi adam sapık degıl kı.. havadan sudan bakterilerden bahsederken dogal sohbet ıcınde, beyaz donlu ereksıyonlu pipisini atmıyor.
Evlenip gorenler boyle bisey yaşamadık demisler.
Bunu karsılıklı istemek var bide boyle pat diye atılması var. Kı bu bana gore tacizdir.

Be
Canim, ciddi niyetli erkek evlenecegi kadına böyle yapmaz hele ki bu kadar kısa sürede henüz çok yenisiniz yine de sen bilirsin
aynen bende öyle düşünüyorum. resmen oral meraklısı.. yap demeye getiriyordu sürekli. rahatsız olduğumu belirtince soğudum artık öpmek bile gelmiyo içimden falan diyordu. Bana sapık gözüyle bakıyosun sen diyordu🤦🏻‍♀️

Herkesın evlendigi adam sapık degıl kı.. havadan sudan bakterilerden bahsederken dogal sohbet ıcınde, beyaz donlu ereksıyonlu pipisini atmıyor.
Evlenip gorenler boyle bisey yaşamadık demisler.
Bunu karsılıklı istemek var bide boyle pat diye atılması var. Kı bu bana gore tacizdir.
Aynen öyle, katılıyorum

Be

aynen bende öyle düşünüyorum. resmen oral meraklısı.. yap demeye getiriyordu sürekli. rahatsız olduğumu belirtince soğudum artık öpmek bile gelmiyo içimden falan diyordu. Bana sapık gözüyle bakıyosun sen diyordu🤦🏻‍♀️
E çünkü zapık. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Be

E sapık cunku

Be

Kanma kızım vicdan yaptırıyor aklınca ki sen tamam ya diyeceksin kabul edeceksin

yukarda biri daha yazmış da evlenmeden önce ıyk deyip sonra evlenince napıyorsunuz. yani nasıl seviyorsunuz? onu anlamadım :KK70:
Yavrum kocamiz durduk yere şeyini açıp foto atmıyor veya evin içinde normal sohbet ederken açıp sallamıyor yani normal değil böyle töbe töbe bi an hayalimde canlandı

X