Sevgilim ona aldığım hediyeyi kabul etmedi

Size katılıyorum evlilik odaklı/hedefli evliliği ben de hiç doğru bulmuyorum ama konu sahibinin sevgilisiyle ilişkisinde evliliğe bakış açıları dışında da sorun var sanki. Hiç değer vermiyor konu sahibine. Yani evlenmeyeceği için değil mutlu olamadığı için ayrılması normal geldi bana.

Konu tarihine hiç bakmamışım ama kusura bakmayın lütfen kaç yıl önce yazdığınıza yorum yaptım.

İkinci ile evlenirdim
çünkü sevgilini gerçekten sevseydin bırak ilk buluşmada sevgiline aldığın hediyeyi ona vermeyi başka biri ile görüşme ihtimalini bile kendine yediremezdin
Maden bir kumar onyacaksın bari sevme ihtimalin daha yüksek olana oyna
Sevgilini sevme oranın % 0
Alamanyadaki mühendisi sevme ihtimalin % 50

Sevgilinin yerinde olsam 40 yıl kapımda yatsan dönüp yüzüne bakmam bundan sonra umarım azıcık kendisine saygısı vardır

Hayır kadın 13 yıldır siteye uğramamış bile.
Nasıl hortlatılır böyle konular

Bence olgunlaşmadan evliliğe adım atma, evlenmek için böyle oyunlar birini yedekte tutmalar sevgiliyi evliliğe zorlamalar bana doğru gelmiyor. Sevgilinden ayrılmanı öneririm o kesinlikle doğru biri değil bence, diğer talibinle de görüş tanış ama evlenmek için evlenme. Umarım mutlu olursun.
EDİT: Hortlamış konuya yazmışım, umarım Sazan hanım evlenmiştir ve mutludur :)

Siz Serkana güle güle deyin
Almanya'daki çocukla da oynamayın, cocuk ümit edip hediye alıp gelmiş size , sevgiliniz olduğunu duysa nasıl tepki verecek ? Yazık değil mi ona?

Konuyu okuyunca Jane Austen ya da Emily Brontë yazdı sandım, ama onlar kadar eski değilmiş

13 yıl sonra Serkan’la evlendi mi acaba?
Serkan’a ne dedi?Beni ne doktorlar ne mühendisler mi istedi dedi.

Ayril almanyali ile devam et araya ciddi anlamda sıkıntı girmiş bu keko ilerde bunu sorun yapar şimdi bakma o ağlama zirlamalara aklin varsa sakın dönme narsistik keko ya

Sevgilinizi ve diğer Almancı arkadaşı aldattiginizin insanların duygularını hiçe saydığınizin farkına varmalisiniz.. Duygularinizdan emin değilseniz hop bir o görüşme bir bu görüşme yapmamalısınız. Aynısını erkek arkadaşınız veya Almancı arkadaş yapsa ve ogrenseniz ne hissedersiniz bir düşünün lütfen.

Konu sahibi evlenip Almanyaya yerlesti, bir cocugu oldu
Dermisim.....
Napti acaba ya merak ettim

Sonuç ne oldu merak ettim Konunun üzerinden vakit geçmiş bir karar vermişsinizdir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…