- 7 Mart 2021
- 304
- 500
- 53
- 36
Size katılıyorum evlilik odaklı/hedefli evliliği ben de hiç doğru bulmuyorum ama konu sahibinin sevgilisiyle ilişkisinde evliliğe bakış açıları dışında da sorun var sanki. Hiç değer vermiyor konu sahibine. Yani evlenmeyeceği için değil mutlu olamadığı için ayrılması normal geldi bana.Buradaki genç kızlara bakıyorum da hepsi aklını evlilikle bozmuş.. Kiminin erkek arkadaşı henüz evliliğe hazır değil diye gönlü hemen hoopp başkasına kayıyor, kimi evliliğe ikna etmek için taktik peşinde koşuyor.. Böyle yapmakla ileride mutlu bir evliliğiniz olacağını falan sanıyorsanız yanılıyorsunuz.. Neden herşeyin bir zamanı olduğunu düşünmüyorda hemen şimdi istiyorum diye tutturuyorsunuz anlamıyorum...
Sözüm konu sahibi arkadaşa laf sokuşturmak, onun canını yakmak falan değil sadece böyle bir konu görünce uzun zamandır dikkatimi çeken şeyi yazmak istedim o kadar..
Konu tarihine hiç bakmamışım ama kusura bakmayın lütfen kaç yıl önce yazdığınıza yorum yaptım.Size katılıyorum evlilik odaklı/hedefli evliliği ben de hiç doğru bulmuyorum ama konu sahibinin sevgilisiyle ilişkisinde evliliğe bakış açıları dışında da sorun var sanki. Hiç değer vermiyor konu sahibine. Yani evlenmeyeceği için değil mutlu olamadığı için ayrılması normal geldi bana.
İkinci ile evlenirdimerkek arkadaşımın doğum günüydü. aramız biraz bozuktu evlenme kararı verme aşamasında kendini naza çekiyor çünkü ben bir bayan olarak ona artık evlenelim dedim.. iki yıldır görüşüyoruz ama hep ben seninle ciddi düşünüyorum diyor ama evlenme teklifi etmiyor bu arada yaşım 23 sevgilimde 28 yaşında. bende hiç üstelemiyordum ama içten içten niye evlenmiyoruz diye düşünüyorum. annem ilişkimizi biliyor evlencekseniz resmiyete dökün yoksa niye birbirinizi oyalıyorsunuz olmuyorsa ayrılın diyor. ikimizinde işi gücü var oturacağımız evimiz bile hazır yani maddi anlamda durumumuz iyi. neyse uzaktan bir tanıdığımız beni oğluna istedi almanyada mühendismiş oğlu beni bir düğünde görmüş ve çok beğenmiş annesi bize geldi. annem ailesini çok iyi tanıyorum rahat edersin çok iyi bir kısmet iyi düşün taşın dedi. geçen haftada bir komşumuz yeğenine istedi oda öyle mühendismiş. ben sırf erkek arkadaşım yüzünden bu kısmetlerimin hepsini geri çevriyordum. ama artık dayanamadım ve bu almanyadaki çocukla görüşmeyi kabul ettim. erkek arkadaşıma da beni istemeye geldiler dedi bana ne dese beğenirsiniz beni evliliğe ikna etmek için uydurma dediküstük beni günlerce aramadı. çok ağladım üzüldüm sonra aradı özür diledi görüşelim dedi bende hediyesini alıp koymuştum kaliteli bi yerden bisiklet yaka bir sweet aldım. neyse oturduk bana surat yaptı kendimi hemen başka erkeklerin kollarına atıyormuşum. hediyesini verdim daha paketi bile açmadı ne var bunun içinde dedi bende sweet aldım dedi yuvarlak yaka mı dedi evet dedim. ben yuvarlak yaka giymiyorum dedi geri verdi bunu değiştir kendine bişey al dedi. resmen ağzım açık kaldı. gözlerim doldu kendimi sıktım eve gidince saatlerce ağladım. ertesi gün yüksek lisanstan tanıştığı bir kız arkadaşı vardı ev yerleştiriyormuş ona yardıma gitmişti. kızı bende tanıyorum bizde samimi arkadaşız. ev taşımaya yardım ettiği için sevgilime bisiklet yaka sweet almış. bizimki kabul etmiş. birde giymiş benle buluştuğunda hemen dikkatimi çekti. filanca almış dedi kıramamdım aldım dedi. hiç tepki vermedim. kafamda intikam alma planları vardı. bu arada almanyadaki çocuk aradı türkiyeye gelmiş. ertesi gün onla buluştum sevgilime aldığım sweeti ona verdim (yaptığım tam bir saçmalık) oda çok şaşırdı ve mutlu oldu. tamda bedeni uydu. oda bana bir hediye getirmişti. oturduk konuştuk. sevgilimin odun hareketlerinden sonra bu çocuk çok samimi ve kibar geldi. tipide maddi durumuda iyiydi. şuan çocuk hala türkiyede bir cevap vermedim. o akşam sevgilim aradı sweet ne yaptın kendine ne aldın dedi. bende almanyadaki çocukla görüştüğümü ve ona hediye ettiğimi söyledim. telefonda bağırıp küfür etmeye başladı. ağladı telefonda bende artık seni istemiyorum dedim kapattım telefonu canını yaktığım için acayip mutluydum. evin önüne geldi. çıktım yanına ağlamaktan gözleri kıpkırmızıydı ben seni başkasının kollarında düşünemiyorum diye yine ağlamaya başladı karşımda ağlayan bir erkek düşünün. bende düşünüp karar vermem lazım dedim. artık sana güvenmiyorum dedim. şuan sevgilim beklemedi ve her saat başı arıyor birden romantikleşti çiçek göndermeler. aşk sözcükleri ama ben çok soğudum şuan öfkeli olduğum içinmi böyle hissediyorum bilmiyorum ama diğer çocukta benden haber bekliyor eğer onun teklifini kabul edersem bir süre sevgili olacağız ve sonra evlenmek istiyor. siz olsaydınız ne yapardınız.
Sevgilinin yerinde olsam 40 yıl kapımda yatsan dönüp yüzüne bakmam bundan sonra umarım azıcık kendisine saygısı vardırİkinci ile evlenirdim
çünkü sevgilini gerçekten sevseydin bırak ilk buluşmada sevgiline aldığın hediyeyi ona vermeyi başka biri ile görüşme ihtimalini bile kendine yediremezdin
Maden bir kumar onyacaksın bari sevme ihtimalin daha yüksek olana oyna
Sevgilini sevme oranın % 0
Alamanyadaki mühendisi sevme ihtimalin % 50
Ayril almanyali ile devam et araya ciddi anlamda sıkıntı girmiş bu keko ilerde bunu sorun yapar şimdi bakma o ağlama zirlamalara aklin varsa sakın dönme narsistik keko yaerkek arkadaşımın doğum günüydü. aramız biraz bozuktu evlenme kararı verme aşamasında kendini naza çekiyor çünkü ben bir bayan olarak ona artık evlenelim dedim.. iki yıldır görüşüyoruz ama hep ben seninle ciddi düşünüyorum diyor ama evlenme teklifi etmiyor bu arada yaşım 23 sevgilimde 28 yaşında. bende hiç üstelemiyordum ama içten içten niye evlenmiyoruz diye düşünüyorum. annem ilişkimizi biliyor evlencekseniz resmiyete dökün yoksa niye birbirinizi oyalıyorsunuz olmuyorsa ayrılın diyor. ikimizinde işi gücü var oturacağımız evimiz bile hazır yani maddi anlamda durumumuz iyi. neyse uzaktan bir tanıdığımız beni oğluna istedi almanyada mühendismiş oğlu beni bir düğünde görmüş ve çok beğenmiş annesi bize geldi. annem ailesini çok iyi tanıyorum rahat edersin çok iyi bir kısmet iyi düşün taşın dedi. geçen haftada bir komşumuz yeğenine istedi oda öyle mühendismiş. ben sırf erkek arkadaşım yüzünden bu kısmetlerimin hepsini geri çevriyordum. ama artık dayanamadım ve bu almanyadaki çocukla görüşmeyi kabul ettim. erkek arkadaşıma da beni istemeye geldiler dedi bana ne dese beğenirsiniz beni evliliğe ikna etmek için uydurma dediküstük beni günlerce aramadı. çok ağladım üzüldüm sonra aradı özür diledi görüşelim dedi bende hediyesini alıp koymuştum kaliteli bi yerden bisiklet yaka bir sweet aldım. neyse oturduk bana surat yaptı kendimi hemen başka erkeklerin kollarına atıyormuşum. hediyesini verdim daha paketi bile açmadı ne var bunun içinde dedi bende sweet aldım dedi yuvarlak yaka mı dedi evet dedim. ben yuvarlak yaka giymiyorum dedi geri verdi bunu değiştir kendine bişey al dedi. resmen ağzım açık kaldı. gözlerim doldu kendimi sıktım eve gidince saatlerce ağladım. ertesi gün yüksek lisanstan tanıştığı bir kız arkadaşı vardı ev yerleştiriyormuş ona yardıma gitmişti. kızı bende tanıyorum bizde samimi arkadaşız. ev taşımaya yardım ettiği için sevgilime bisiklet yaka sweet almış. bizimki kabul etmiş. birde giymiş benle buluştuğunda hemen dikkatimi çekti. filanca almış dedi kıramamdım aldım dedi. hiç tepki vermedim. kafamda intikam alma planları vardı. bu arada almanyadaki çocuk aradı türkiyeye gelmiş. ertesi gün onla buluştum sevgilime aldığım sweeti ona verdim (yaptığım tam bir saçmalık) oda çok şaşırdı ve mutlu oldu. tamda bedeni uydu. oda bana bir hediye getirmişti. oturduk konuştuk. sevgilimin odun hareketlerinden sonra bu çocuk çok samimi ve kibar geldi. tipide maddi durumuda iyiydi. şuan çocuk hala türkiyede bir cevap vermedim. o akşam sevgilim aradı sweet ne yaptın kendine ne aldın dedi. bende almanyadaki çocukla görüştüğümü ve ona hediye ettiğimi söyledim. telefonda bağırıp küfür etmeye başladı. ağladı telefonda bende artık seni istemiyorum dedim kapattım telefonu canını yaktığım için acayip mutluydum. evin önüne geldi. çıktım yanına ağlamaktan gözleri kıpkırmızıydı ben seni başkasının kollarında düşünemiyorum diye yine ağlamaya başladı karşımda ağlayan bir erkek düşünün. bende düşünüp karar vermem lazım dedim. artık sana güvenmiyorum dedim. şuan sevgilim beklemedi ve her saat başı arıyor birden romantikleşti çiçek göndermeler. aşk sözcükleri ama ben çok soğudum şuan öfkeli olduğum içinmi böyle hissediyorum bilmiyorum ama diğer çocukta benden haber bekliyor eğer onun teklifini kabul edersem bir süre sevgili olacağız ve sonra evlenmek istiyor. siz olsaydınız ne yapardınız.
Sevgilinizi ve diğer Almancı arkadaşı aldattiginizin insanların duygularını hiçe saydığınizin farkına varmalisiniz.. Duygularinizdan emin değilseniz hop bir o görüşme bir bu görüşme yapmamalısınız. Aynısını erkek arkadaşınız veya Almancı arkadaş yapsa ve ogrenseniz ne hissedersiniz bir düşünün lütfen.erkek arkadaşımın doğum günüydü. aramız biraz bozuktu evlenme kararı verme aşamasında kendini naza çekiyor çünkü ben bir bayan olarak ona artık evlenelim dedim.. iki yıldır görüşüyoruz ama hep ben seninle ciddi düşünüyorum diyor ama evlenme teklifi etmiyor bu arada yaşım 23 sevgilimde 28 yaşında. bende hiç üstelemiyordum ama içten içten niye evlenmiyoruz diye düşünüyorum. annem ilişkimizi biliyor evlencekseniz resmiyete dökün yoksa niye birbirinizi oyalıyorsunuz olmuyorsa ayrılın diyor. ikimizinde işi gücü var oturacağımız evimiz bile hazır yani maddi anlamda durumumuz iyi. neyse uzaktan bir tanıdığımız beni oğluna istedi almanyada mühendismiş oğlu beni bir düğünde görmüş ve çok beğenmiş annesi bize geldi. annem ailesini çok iyi tanıyorum rahat edersin çok iyi bir kısmet iyi düşün taşın dedi. geçen haftada bir komşumuz yeğenine istedi oda öyle mühendismiş. ben sırf erkek arkadaşım yüzünden bu kısmetlerimin hepsini geri çevriyordum. ama artık dayanamadım ve bu almanyadaki çocukla görüşmeyi kabul ettim. erkek arkadaşıma da beni istemeye geldiler dedi bana ne dese beğenirsiniz beni evliliğe ikna etmek için uydurma dediküstük beni günlerce aramadı. çok ağladım üzüldüm sonra aradı özür diledi görüşelim dedi bende hediyesini alıp koymuştum kaliteli bi yerden bisiklet yaka bir sweet aldım. neyse oturduk bana surat yaptı kendimi hemen başka erkeklerin kollarına atıyormuşum. hediyesini verdim daha paketi bile açmadı ne var bunun içinde dedi bende sweet aldım dedi yuvarlak yaka mı dedi evet dedim. ben yuvarlak yaka giymiyorum dedi geri verdi bunu değiştir kendine bişey al dedi. resmen ağzım açık kaldı. gözlerim doldu kendimi sıktım eve gidince saatlerce ağladım. ertesi gün yüksek lisanstan tanıştığı bir kız arkadaşı vardı ev yerleştiriyormuş ona yardıma gitmişti. kızı bende tanıyorum bizde samimi arkadaşız. ev taşımaya yardım ettiği için sevgilime bisiklet yaka sweet almış. bizimki kabul etmiş. birde giymiş benle buluştuğunda hemen dikkatimi çekti. filanca almış dedi kıramamdım aldım dedi. hiç tepki vermedim. kafamda intikam alma planları vardı. bu arada almanyadaki çocuk aradı türkiyeye gelmiş. ertesi gün onla buluştum sevgilime aldığım sweeti ona verdim (yaptığım tam bir saçmalık) oda çok şaşırdı ve mutlu oldu. tamda bedeni uydu. oda bana bir hediye getirmişti. oturduk konuştuk. sevgilimin odun hareketlerinden sonra bu çocuk çok samimi ve kibar geldi. tipide maddi durumuda iyiydi. şuan çocuk hala türkiyede bir cevap vermedim. o akşam sevgilim aradı sweet ne yaptın kendine ne aldın dedi. bende almanyadaki çocukla görüştüğümü ve ona hediye ettiğimi söyledim. telefonda bağırıp küfür etmeye başladı. ağladı telefonda bende artık seni istemiyorum dedim kapattım telefonu canını yaktığım için acayip mutluydum. evin önüne geldi. çıktım yanına ağlamaktan gözleri kıpkırmızıydı ben seni başkasının kollarında düşünemiyorum diye yine ağlamaya başladı karşımda ağlayan bir erkek düşünün. bende düşünüp karar vermem lazım dedim. artık sana güvenmiyorum dedim. şuan sevgilim beklemedi ve her saat başı arıyor birden romantikleşti çiçek göndermeler. aşk sözcükleri ama ben çok soğudum şuan öfkeli olduğum içinmi böyle hissediyorum bilmiyorum ama diğer çocukta benden haber bekliyor eğer onun teklifini kabul edersem bir süre sevgili olacağız ve sonra evlenmek istiyor. siz olsaydınız ne yapardınız.
Sonuç ne oldu merak ettimerkek arkadaşımın doğum günüydü. aramız biraz bozuktu evlenme kararı verme aşamasında kendini naza çekiyor çünkü ben bir bayan olarak ona artık evlenelim dedim.. iki yıldır görüşüyoruz ama hep ben seninle ciddi düşünüyorum diyor ama evlenme teklifi etmiyor bu arada yaşım 23 sevgilimde 28 yaşında. bende hiç üstelemiyordum ama içten içten niye evlenmiyoruz diye düşünüyorum. annem ilişkimizi biliyor evlencekseniz resmiyete dökün yoksa niye birbirinizi oyalıyorsunuz olmuyorsa ayrılın diyor. ikimizinde işi gücü var oturacağımız evimiz bile hazır yani maddi anlamda durumumuz iyi. neyse uzaktan bir tanıdığımız beni oğluna istedi almanyada mühendismiş oğlu beni bir düğünde görmüş ve çok beğenmiş annesi bize geldi. annem ailesini çok iyi tanıyorum rahat edersin çok iyi bir kısmet iyi düşün taşın dedi. geçen haftada bir komşumuz yeğenine istedi oda öyle mühendismiş. ben sırf erkek arkadaşım yüzünden bu kısmetlerimin hepsini geri çevriyordum. ama artık dayanamadım ve bu almanyadaki çocukla görüşmeyi kabul ettim. erkek arkadaşıma da beni istemeye geldiler dedi bana ne dese beğenirsiniz beni evliliğe ikna etmek için uydurma dediküstük beni günlerce aramadı. çok ağladım üzüldüm sonra aradı özür diledi görüşelim dedi bende hediyesini alıp koymuştum kaliteli bi yerden bisiklet yaka bir sweet aldım. neyse oturduk bana surat yaptı kendimi hemen başka erkeklerin kollarına atıyormuşum. hediyesini verdim daha paketi bile açmadı ne var bunun içinde dedi bende sweet aldım dedi yuvarlak yaka mı dedi evet dedim. ben yuvarlak yaka giymiyorum dedi geri verdi bunu değiştir kendine bişey al dedi. resmen ağzım açık kaldı. gözlerim doldu kendimi sıktım eve gidince saatlerce ağladım. ertesi gün yüksek lisanstan tanıştığı bir kız arkadaşı vardı ev yerleştiriyormuş ona yardıma gitmişti. kızı bende tanıyorum bizde samimi arkadaşız. ev taşımaya yardım ettiği için sevgilime bisiklet yaka sweet almış. bizimki kabul etmiş. birde giymiş benle buluştuğunda hemen dikkatimi çekti. filanca almış dedi kıramamdım aldım dedi. hiç tepki vermedim. kafamda intikam alma planları vardı. bu arada almanyadaki çocuk aradı türkiyeye gelmiş. ertesi gün onla buluştum sevgilime aldığım sweeti ona verdim (yaptığım tam bir saçmalık) oda çok şaşırdı ve mutlu oldu. tamda bedeni uydu. oda bana bir hediye getirmişti. oturduk konuştuk. sevgilimin odun hareketlerinden sonra bu çocuk çok samimi ve kibar geldi. tipide maddi durumuda iyiydi. şuan çocuk hala türkiyede bir cevap vermedim. o akşam sevgilim aradı sweet ne yaptın kendine ne aldın dedi. bende almanyadaki çocukla görüştüğümü ve ona hediye ettiğimi söyledim. telefonda bağırıp küfür etmeye başladı. ağladı telefonda bende artık seni istemiyorum dedim kapattım telefonu canını yaktığım için acayip mutluydum. evin önüne geldi. çıktım yanına ağlamaktan gözleri kıpkırmızıydı ben seni başkasının kollarında düşünemiyorum diye yine ağlamaya başladı karşımda ağlayan bir erkek düşünün. bende düşünüp karar vermem lazım dedim. artık sana güvenmiyorum dedim. şuan sevgilim beklemedi ve her saat başı arıyor birden romantikleşti çiçek göndermeler. aşk sözcükleri ama ben çok soğudum şuan öfkeli olduğum içinmi böyle hissediyorum bilmiyorum ama diğer çocukta benden haber bekliyor eğer onun teklifini kabul edersem bir süre sevgili olacağız ve sonra evlenmek istiyor. siz olsaydınız ne yapardınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?