Sevgilim ona aldığım hediyeyi kabul etmedi

Erkek milleti kaybedince değere bindiniz boşverin yolunuza bakın

Sevgilinizden ayrılmadan başkalarıyla görücü randevularina mi çıktınız? Sevgiliniz de evlenilcek biri değil, siz de değilsiniz.

23 yaşında evlilik düşünmek neden?
Almanya'daki ile de şuan sevgili oldgmla da evlilik kararı vermezdim. Neden bu yaşta evlenme sorumluluğuna girmek istyrsnz ki?
Bu arada sevgiliniz sizi sevmiyor sevse bu şekilde hareket etmez o yaşta biraz daha mantikli düşüneblr hareket edebilirdi ama yanda dursun modunda davranıyor size.

12,5 sene geçmiş konunun üstünden büyük ihtimal evlenmiş biriyle çocukları bile olmuştur

Çok haklısıniz.Ben de anlamıyorum bu durumu.Evlilik süreç içinde gelişmeli.Ben niye birini evlenmeye ikna ediyorum ki ?Bir de zaten Türkiye'de çoğu evlilikte kadının yükü çok ağır.Bunun için niye bu çaba ?Biri ikna edilecekse bu kadın olmalı.Bosansam biri evliliğin e sini adını alsa, Speedy Gonzalez gibi kaçarım.

Okurken tiksindim sevgilinizden. Hiç sevmem nazlı erkekleri. Hele ki küsüp duranlar ötede dursun. Allah aşkına neyini seviyorsunuz tam olarak?

Yüreğin ve mantığıni birlikte dinle...

Oha 2010 yılındaki konuyu niye hortlatıyorsunuz gerçi merak ettim bu üye ne yapmış ha bir de eskiden üyeler ne naif yorumlar yapıyormuş, şimdi olsa kızı yerin dibine sokarlardı

beni evliliğe ikna etmek için uydurma demiş
başka birinin ay ı tarz hediyesini kuramadığı için almış giymiş ama sevgilisini kırmış. sallayın olmaz bundan
ama almanya’daki de hemen atlamayın. kimse yaralandı olmayı hal etmez. iyi tartın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…