- 2 Temmuz 2019
- 1.486
- 1.491
- 133
herkese merhaba. neredeyse 6 yıldır birlikte olduğum uzun süreli ilişkimde ilk defa ciddi manada şüphe yaşıyorum. yani buraya yazacak kadar hemde. cunku ne olursa olsun tuhaf karsılanacak bi olayda bile sorgulama yapmadım guvendiğim için hiç bir zaman. kafamın icinde bile düşünmedim bırakın buraya yazmayı. ama bugün çok tuhaf bir şey oldu. biz üç dört gündür sevgilimle limoni gibiyiz. saçma davrandım bir konuda o yüzden hatalı benim. bu olaydan sonraki gün yinede konuştuk mesajlaştık. evveli gün yani, olayın bahsi hiç geçmedi. dün ise ben yazdığım halde hiç yazmadı, bugünde aynı şekilde yazdıklarıma cevap alamadım. çok rahatsızda etmek istemedim çalışıyor diye. aradım açmadı. bir yandan düşündüm kırgın mı bana diye ama kırgınsa olayın ertesi günü konuşup niye sonradan konuşmadı. neyse bir kaç saat sonra tekrar çaldırdım aradığımı bilsin diye. ama geri dönüş alamadım. ev arkadaşı var, dayanamadım wp da online yakalayınca ona mesaj attım gece 1 de. ben ona ulaşamıyorum napıyor biliyor musun merak ediyorum dedim. işleride birbirine yakın. biz en son iş çıkışı konuştuk, nerede şu an bilmiyorum birlikte değiliz dedi. abisi ile olabilir mi belki onunla dolaşıyorlardır diye sordum ama cevap gelmedi. uyudu muhtemelen. buraya kadar normal, şimdi kendi kafamda kurduklarımda var. kurduklarıma göre aktarıp bir şeyler sormak istiyorum. sevgilim, ev arkadaşı ile cocukluktan arkadaslar. herhalde sevgilim bir şey yapsa etse, aynı evde arkadaşı bilmeyecek mi, bunu ört bas etmek için gecenin o saatinde yatıyor uyuyor der geçer korumak için, yani üstüne düşmeyeceğimi bilir sonuçta çalışıyor yoruluyor normaldir der geçerim. direkt olarak evde olmadığınıda söyledi yani. demekki bilmediği için herhangi bir tembihde almadığı için bunu diyebildi dürüst gibi geldi bana. fakat abisiyle mi diye sorduğumda cevapta alamadım uyudugunu düşündüm, belkide bilerek yanıtlamadı iletişimi kesti. zaten anlamadığım nokta evinde kalmıyorsa o saatte nerede kalıyor. belki kırılmış küsmüş olabilir ama yinede biz istersek bundan çok daha kötü olsun aramız yinede birbirimize nerede ne yaptığımızı bildiririz. yani aldattı mı acaba diye sorguluyorum ilk kez böyle bişey yaşayınca ama başına bir iş mi geldi acaba diyede düşünmeye başladım. her türlü şeyi kuruyorum kafamda ister istemez. bizim iletişimimizi, habersiz bir şekilde kestiğimiz hiç olmadı. cok kotu kavga bile etsek iletişim hep vardı. en azından birbirimizi merak ederdik ve haberde verirdik. bu yüzden doğal karşılayamıyorum. sizce ne yapmalıyım. bana kırgın veya küs mü o yüzden mi cevap vermemezlik yaptı, yoksa başka bir şey mi var. çocuksu biriside değil gerçi bilemiyorum anlayamadım ben. siz olsanız ne düşünürdünüz bunu sormak istedim. lütfen güven konusunda uzun yıllar boyunca problem yaşamamış ablalarım kardeşlerim beni kendi yerine koyup düşünüp aydınlatırsa çok sevinirim