- Konu Sahibi Turkiyeliyikk
-
peki gelecekle alakali ne tür planlari var?
bu tip erkekler cok zor ya, Allah yardimcin olsun. Zor bir durum. Bence sen abartmiyorsun, hatta cok da haklisin
Ya iyi de adamın bildiği bir şey vardır herhalde.
evlenince nerede yaşayacağınızı falan planlıyordur.
ama sigortasız olması kötü. neden sigortasını yatırmıyor acaba?
bence herseyden once aranizda bir tahsil farkliligi var sen hemsiresin o esnaf .bunun disinda sen yurtdisinda yetismis buyumussun gorus fikir farkliliklari daha fazla olur aranizda diye dusunuyorum.bana kalirsa iliskinizin sonu gorunmuyor gibi.
Sen diplomalı meslek sahibi olacaksın.Erkek arkadaşının mesleği yok.Babasının yanında çalışıyor ve anlaşılan,maaş değil,cep harçlığı alıyor.
Gözlemlerime dayanarak,baba yanında çalışmayı,dezavantaj olarak görüyorum.
Bu durumda,ailesi herşeye müdahale etme hakkı bulacaktır.En basitinden,onlara sormadan tatile bile gidemeyeceksiniz.
Sigorta yapılmamış olması büyük ihmalkarlık,nasıl atlamışlar anlamadım.Nerede oturacağınız konusu da çok önemli.
Böyle uzaktan aşığım,seviyorum,samanlık seyran diyerek bazen gözler kör olabiliyor.Çok iyi tanımadan acele karar vermemeni tavsiye ederim.
Dusunmedim diyor, tamam yaptiracam dedi az once
haklısın. sen burda hemşirelik yaparken o babasına çalışırsa sırf, mutlu olamazsın. hesaplarını ayırıp gelirini düzene koyup, sigortalı olmalı. baba yanında çalışan erkek çok zor olur. annesi babası ne derse yapmak zorundadır. rest çekemez,bir sorun olduğunda seni onlara karşı savunamaz.. ekonomik bağımlılığı olmamalı anneye babaya ve eşine..
iyi düşün, ağır konuşmaya devam et hattaaa, sorumluluklarını bilmek zorunda seni mutlu etmek için.
Ailesi hic bisiye mudahale etmiyor. Tatil yapicaksa babasina soyler ona gore planlar yapilir. Babasi zaten emekli, dukkanda caliyor ama oyle cok calisma degil zaman gecirmek diyelim buna, arkadaslari da cok gelir oraya kahveye gitmeyi sevmedigi icin. Annesi babasi ayri benimkiler gibi ama yinede arkadas kaldilar (bizimkiler ise dusman). Butun kardesleri evli. O annesiyle oturuyor yalniz yasamasin diye ve babasiyla calisiyor. Benimde zoruma gidiyor babasiyla calistigi icin...
yaptırsın tabi
evlenince nerede yaşayacakmışsınızz?
bunun için ne dedi?
Canım bak,açık konuşayım,benim kızım olsan bu evliliğe hiç sıcak bakmam.
Dükkan var ama pek kazanmıyor sanırım.
Erkek arkadaşın rahata alışmış,mesaili iş zoruna gidecek gibi görünüyor.
Babası şimdi tatile gitmesine birşey demeyebilir,genç adam,bekar adam gezsin diyebilir.Ama evlenince öyle olmaz,masrafa ne gerek var,işin başında dur der.
Şimdi annesini yalnız bırakmak istemiyor,evlendkten sonra annesi nerede yaşayacak ? Bu iş biraz yaş...
bana sevgilin cok laylaylom takiliyormus gibime geliyor.
Pek ciddi bakmiyor hayata. Valla bu zamana kadar bisey düsünmediyse, bu saatden sonra da pek bisey olmaz bence.
Isin zor. Bence sen kendini baya bir garantiye al evlenmeden önce. Herseyleri acik acik konus.
Ailesi eyupte yasiyor. Biz istemiyoruz orda yasamayi, farketmez yani ama is yerine cok fazla uzak olmazsin diyor (bi ara silivri diye tutturmustum da). Su anlik avcilari dusunuyoruz tam belli degil yani. Baska ildede yasarim diyor, o zamanda isci olarak calisirim diyor. Yani ben ne dersem o yaw ufff. Tamam iyi hos ama hep ben mi kararlar alicam
Ailesi eyupte yasiyor. Biz istemiyoruz orda yasamayi, farketmez yani ama is yerine cok fazla uzak olmazsin diyor (bi ara silivri diye tutturmustum da). Su anlik avcilari dusunuyoruz tam belli degil yani. Baska ildede yasarim diyor, o zamanda isci olarak calisirim diyor. Yani ben ne dersem o yaw ufff. Tamam iyi hos ama hep ben mi kararlar alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?