• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim maddi yonunden çok sorumsuz

:nazar::5::5::5: canlarım sızı tebrık ederım. kısa yoldan kurtuldunuz. ben aynen boyle bi tiple tam dort yıl ugrastım. sonuc tam bır sıfır. ve 23 yasımdayım dort sene boyunca hep kendım ugrastım sımdı yenı ayrıldık ayrılık surecıde zor kendımı yanlız hıssedıyorum ole kurtuldum ohh denmıyor gıdenın boslugunu doldurmak zor. helede bırde alısmıssan. yanı ne deyım butun yazıları okudumda ıcın dert doldu. kurtuldugumuza sevınelım ne yapalım.:58:

Ya iyi de adamın bildiği bir şey vardır herhalde.
evlenince nerede yaşayacağınızı falan planlıyordur.
ama sigortasız olması kötü. neden sigortasını yatırmıyor acaba?

O işler öyle olmuo bu tür erkekler bu hayata alışmış oluo
yani ne bildiği bişey vardır nede planı ;) tecrubeyle sabit.

vallaha arkadaslar kafanızı kullanın pinti erkek hesabını bılmeyen erkek çekilmez.bir ömürde oyle giderler sorumsuz davranıp dururlar birikim yapan ilerisi icin guzel dusunceleri olan erkek daima ailesine sahip cikar onun ıcın gozunuzu dort acın. haaa maksat para mı tabıkı hayır cunku bende unıv mezunuyum meslegım var calısıyorum ne o bana ne ben ona muhtac degılım ama hesabımızı kıtabımızı yapıyoruz en onemlısı de ılerısı ıcın planları ben soylemeden dusunup yapmaya calısııyor o yuzden dikkat edın derim.

Haklisin, hersey askla olunmuyor ben bunu ogrendim...
Allah sizi hep mutlu eder insallah :71:

:nazar::5::5::5: canlarım sızı tebrık ederım. kısa yoldan kurtuldunuz. ben aynen boyle bi tiple tam dort yıl ugrastım. sonuc tam bır sıfır. ve 23 yasımdayım dort sene boyunca hep kendım ugrastım sımdı yenı ayrıldık ayrılık surecıde zor kendımı yanlız hıssedıyorum ole kurtuldum ohh denmıyor gıdenın boslugunu doldurmak zor. helede bırde alısmıssan. yanı ne deyım butun yazıları okudumda ıcın dert doldu. kurtuldugumuza sevınelım ne yapalım.:58:

Canimmmmmmmm uzulme sakinnnn!!
4 yil az bi zaman degil, elbette ki bosluk vardir icinde, ama ileriye donuk dusunmelisin. Sen cabala, sen fedakarlik yap, sen ugras dur, olmaz ki :19:
Madem hayat paylasacak, herkes mucadele etmeli. Canim bak, herseyden once kendini ve gelecegini dusunmelisin, az bencil ol :34:

Dedigin gibi, kurtuldugumuza sevinmeliyiz, hayat kisa, uzulmeye degmez :70:

O işler öyle olmuo bu tür erkekler bu hayata alışmış oluo
yani ne bildiği bişey vardır nede planı ;) tecrubeyle sabit.

Ne yaparsan yap sevgilin seni ne kadar cok severse sevsin, degismez maalesef... Haklisin...
Ufak bi sorun olsa, tamam ortak yol bulunabilir, ama sorumlulugunu alamiyorsa, yapacak bisi yok heleki yas 30u gectikten sonra :19:

Ne yalan söyleyeyim ayrılmanıza sevindim, kurtulmuşsun resmen
Zamanında çok sıkıntı çekmişsiniz, bu adam seni o günlere geri döndürürdü.

Aynen, sende fransadaydin buranin yasamini bilirsin, cok zor gercekten...
Yepyeni bi hayat kurmak istiyorum, Turkiye'ye gitme isteyimde ordan... :72:

Yok canım ben Türkiyedeyim :72::72: Ama çok zamanım geçti fransada, anlayabiliyorum seni.
Gel Türkiyeye, burda hiç zorluk çekmezsin eğer diplomanın denkliği olacaksa

Yok canım ben Türkiyedeyim :72::72: Ama çok zamanım geçti fransada, anlayabiliyorum seni.
Gel Türkiyeye, burda hiç zorluk çekmezsin eğer diplomanın denkliği olacaksa

Bayagi arastirdim, hatta ankaradaki YÖK kurumunu bile aradim :90: Cok sukur ki denkligi alabilecem insallah :)
Az korkum var orda hic yasamadigim icin. Hemsire bolumune soru sordum, cevap alamadim :))
Allah izin verirse bu kis 3 ayligina staj yapicam Turkiye'de, insallah alisabilecem :nazar:

Back
X