• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim maddi yonunden çok sorumsuz

sen ne dersen herşeye tamam diyorsa hala olayın ciddiyetini anlamış değil ve geçiştiriyor. ne dersen tamam diyen erkek iş ciddiye binince o tamam dedikleri değişiveriyor ve kendi fikirleri ailesinin fikirleri orataya çıkıveriyor. sonra da ayrılık. biriyle tanışmıştım herşeye tamam diyodu.. tam aileler tanışacak ya öyle olmasa şöyle olsa.. seviyosan benim isteklerimi kabul edersin bile diyor.. tabiki ayrılık oldu sonu.. o yüzden herşeye tamam diyen erkeğe güvenmem ve korkarım artık.

Haklisin... :59: :59: :59:

Yapmazsa yapmiyor diyoruz, yapinca yapiyor diyoruz. Orta yol bulmak gerek diyorum bende.
Neden berabersin sorusuna... sence girgirina mi beraberim onunla?

ciddi bir ilişki yaşadığına göre seviyorum demekle yürümüyeceğini bilirsin diye düşündüm de ondan sordum.
adam tamam istediklerini yapsın da gelecek planlarını hatta sigortasını bile senin söylemenle yapıyor.
umursamaz mı çocuk ruhlu mu?
ya da senin dediğin gibi sorumsuzsa sevmek yetecek mi?

ciddi bir ilişki yaşadığına göre seviyorum demekle yürümüyeceğini bilirsin diye düşündüm de ondan sordum.
adam tamam istediklerini yapsın da gelecek planlarını hatta sigortasını bile senin söylemenle yapıyor.
umursamaz mı çocuk ruhlu mu?
ya da senin dediğin gibi sorumsuzsa sevmek yetecek mi?

Elbette ki sevgiyle hersey olunmuyor bacim ya, yoksa bu kadar dert edermiydim hic:59:
Aynen dedigin gibi: Cocuk iste!!!!! :47:

Elbette ki sevgiyle hersey olunmuyor bacim ya, yoksa bu kadar dert edermiydim hic:59:
Aynen dedigin gibi: Cocuk iste!!!!! :47:

eee ben de o yüzden dedim neden berabersin diye?
adamı seviyorsun eee başka?
adam sorumsuz
adamın gelecek planları yok
adam ailesine bağımlı
adamın sabit bir işi yok
sigortasını bile sen söylemesen umursamıyor
adam çocuk ruhlu
eeeeee?????
adam sen nedersen onu yapıyor de mi?
uğraşmak istemiyor işine geliyor sen söylüyprsun o da he he he diyor
bunları görmüyor musun cidden?

eee ben de o yüzden dedim neden berabersin diye?
adamı seviyorsun eee başka?
adam sorumsuz
adamın gelecek planları yok
adam ailesine bağımlı
adamın sabit bir işi yok
sigortasını bile sen söylemesen umursamıyor
adam çocuk ruhlu
eeeeee?????
adam sen nedersen onu yapıyor de mi?
uğraşmak istemiyor işine geliyor sen söylüyprsun o da he he he diyor
bunları görmüyor musun cidden?

Goruyorum :43: :43: :43:

neden ağlıyorsun ki
kocan değil baban değil
ayrıl adamdan
belki aklı başına gelir toparlanır yeniden başlarsın
baktın umursamıyor şükredersin haline ondan kurtulduğun için
zaten ayrı ülkelerdesiniz ayrılmak daha kolay öyle zırt pırt karşına da çıkmaz
mis gibi mesleğin var ne uğraşıacaksın bırak kendi düşünsüzn biraz,seni elinden kaçırmamak için çabalasın

neden ağlıyorsun ki
kocan değil baban değil
ayrıl adamdan
belki aklı başına gelir toparlanır yeniden başlarsın
baktın umursamıyor şükredersin haline ondan kurtulduğun için
zaten ayrı ülkelerdesiniz ayrılmak daha kolay öyle zırt pırt karşına da çıkmaz
mis gibi mesleğin var ne uğraşıacaksın bırak kendi düşünsüzn biraz,seni elinden kaçırmamak için çabalasın

Allah razi olsun senden :70:

Amin hepimizden inşallah.
eminim fıstık gibi de güzelsindir de
ohh hem hemşire hem güzel kız
kaçırmak ister mi tabiii ne derse he diyecek tabiii
ama biraz da çaba görelimm de çekil kenara bakalım neler yapacak?

Su an skype ta konusuyoruz, daha dogrusu ben konustum acik acik. Cok agir sozler ettim, insallah akli basina gelir, yoksa ben onun kahrini cekemem, annem babamin kahrini cekti de ne oldu sanki...
Bu arada, yazdiklarin oyle iyi geliyor ki bana, dobra insanlari cok severim, cok sagol :71:

Degisecem dedi tamam, ben hayatindan tamamen cikmiyorum simdilik sadece beklicem, cok koyuyorsa anlarim ayriliriz biter ne sen kahrimi cek nede ben kahrini cekeyim dedim. Ne tez vazgectin, anlamistim hissetmistim dedi, kib dedi cikti ya! Saka gibi

Degisecem dedi tamam, ben hayatindan tamamen cikmiyorum simdilik sadece beklicem, cok koyuyorsa anlarim ayriliriz biter ne sen kahrimi cek nede ben kahrini cekeyim dedim. Ne tez vazgectin, anlamistim hissetmistim dedi, kib dedi cikti ya! Saka gibi

en geç 3-4 gün sonra arar. rahat ol, aramassada zaten sorunlar çoktu.hayırlısı buymuş dersin.
çok fazla anında yoktur, ayrı ülkelerdesnz çabuk atlatırsın

Aynı sorunlar yüzünden sevgilimle aramız bozuk konuşmuyoruz... Birbirimizi en iyi biz anlarız bence :14:

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var.

Ben yurtdisinda buyumus yetismis bi kizim, hemsirelik okuyorum, maddi durumuz ne iyi ne kotu. 1,5 senedir sevgilim var, o Turkiye'de yasiyor. Allah izin verirse ben 3 yil sonra orda yasayacam.

Sevgilim babasiyla calisiyor, kendisi esnaf. O dukkanin butun hesaplarini babasi ilgileniyor. Sevgilim 30 yasinda, 13 yasindan beri calisiyor. Bu gune kadar sadece iyi kotu bi araba aldi, evi yok, birikimi yok (ben soyledim diye bi kac aydir birikim yapiyor) Sevgilime maasin ne kadar sordugumda 1000 ile 1500 arasi, bilmiyorum pek gunluk aldigim icin diyor. Hesap yaptin mi hic? YOK, sigortan var mi? YOK, emeklilik icin calisiyormusun, YOK kanun cikti bilmem ne. Ben anlamam dedim ve cok agir sozler ettim. Allah biliyor paraci kiz degilim, ama o kadar cile cektik ailecek, isterim ki ilerde cocuklarim benim kadar cekmezsin.

Lutfen akil verin ne yapim ben simdi... O mu cok sorumsuz yoksa ben mi takinti ediyorum :50:

inan bi sen değilsin.. bende çok söyledim git çalış git çalış yok ben zengin olcam diyodu yatıyodu evde :67:.. bende çok agır laflar ettim ama insan olan anlar tabi.olmadı bitti.:19: sonradan neler çıktı neler :35::35:Şükür namazı kıldım kurtuldum diye:27::27: Çalışmak insanın içinde yoksa itsende olmuyo. Maddi açıdan diyosun ama bunu düşünmeyen insan evlilikte nekadar sorumlu olur ki.. :50:

inan bi sen değilsin.. bende çok söyledim git çalış git çalış yok ben zengin olcam diyodu yatıyodu evde :67:.. bende çok agır laflar ettim ama insan olan anlar tabi.olmadı bitti.:19: sonradan neler çıktı neler :35::35:Şükür namazı kıldım kurtuldum diye:27::27: Çalışmak insanın içinde yoksa itsende olmuyo. Maddi açıdan diyosun ama bunu düşünmeyen insan evlilikte nekadar sorumlu olur ki.. :50:

Katiliyorum :29:
Peki ne oldu? Ayrildiniz mi?

en geç 3-4 gün sonra arar. rahat ol, aramassada zaten sorunlar çoktu.hayırlısı buymuş dersin.
çok fazla anında yoktur, ayrı ülkelerdesnz çabuk atlatırsın

Inan rahatladim, elimden geleni yaptim, artik hersey onun elinde. Mail attim "yapamican anlasilan tamam ayrilalim ama bir daha karsima cikma" dedim... Hayirlisi olsun, eger ufacik hatirim varsa, ileriye donuk dusunuyorsa, degismesi sart!

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var.

Ben yurtdisinda buyumus yetismis bi kizim, hemsirelik okuyorum, maddi durumuz ne iyi ne kotu. 1,5 senedir sevgilim var, o Turkiye'de yasiyor. Allah izin verirse ben 3 yil sonra orda yasayacam.

Sevgilim babasiyla calisiyor, kendisi esnaf. O dukkanin butun hesaplarini babasi ilgileniyor. Sevgilim 30 yasinda, 13 yasindan beri calisiyor. Bu gune kadar sadece iyi kotu bi araba aldi, evi yok, birikimi yok (ben soyledim diye bi kac aydir birikim yapiyor) Sevgilime maasin ne kadar sordugumda 1000 ile 1500 arasi, bilmiyorum pek gunluk aldigim icin diyor. Hesap yaptin mi hic? YOK, sigortan var mi? YOK, emeklilik icin calisiyormusun, YOK kanun cikti bilmem ne. Ben anlamam dedim ve cok agir sozler ettim. Allah biliyor paraci kiz degilim, ama o kadar cile cektik ailecek, isterim ki ilerde cocuklarim benim kadar cekmezsin.

Lutfen akil verin ne yapim ben simdi... O mu cok sorumsuz yoksa ben mi takinti ediyorum :50:

ben bunları yaşayan bi ablan olarak hemen bırak o adamı derim benim eşimde esnaf önce babasıyla çalışıyordu şimdi benim babamla çaalışıyor hep birilerine muhtacız herşeyi aldınmı birilerine cevap vercen
evine ekmek bile alsan laf olur valla şu aralar çok sıkıntıdayım bu konular yüzünden yol yakınken bırak sonra için acmasındansa şimdi kurtul eli maaşlı birini al aldın parayı bil kimsenin dıngırtısını cekme benden sana tavsiye ama bu konudan yana içim acıyor çokkk çektim çook ama keşke ben seninde olsam şimdi kocam çok iyi biri beni hiçte üzmez ama işte herkez üzüyor yeterince rahat davranamıyon bıktım artık keşke maaşlı birini alsaydım diye kafamı yerlere vuruyom ama dönüşüm yok ama sen yolun başındasın ben 10yıldır ömrümü cürüttüm bu aile yanında çalışma konusundan kesinlikle babasıyla çalışan oğlanları almayın derim ben

Son düzenleme:
Back
X