Şarkı yapmış şekerim, tonight i'm f*cking you diyeNeee, kim kimi f.cking? Ne olmuş bu çocuga böyle.
Ee nede olsa kadınlar efendi adam yerine p.ç tercih edince cocukta başalrım ben bu aşkın ızdırabını dedi demek ki
Bu arada konu sahibi Ricky Martin konserine git, enişte bey belki onu kıskanmaz
Yaa o hacıyı çarşıya yollamişem çok süper bi şarkı bitiyorum ben ona.Yok ya daha yenilerde dilberay la düeti mevcut tavukları pişirmişem hacıyı da çarşıya göndermişem
Konu sahibi bana kızma bu kadar basit bir neden olamaz gidersen ayrılırım filan enrico yu bariz kıskanmış
Evet klipleri de eskiye göre çok bozdu, Pitbull'a falan çok sardı... Ondan beri pek iyi değil =DŞarkı yapmış şekerim, tonight i'm f*cking you diye
Halbuki biz onu "i can be your hero baby" diyen haliyle tanımıştık.
Para onu çok bozmuş, hemen bi playboyluklar fakırlıklar falan.
Fakirlik değil fakırlık yaşıyor
Burcu esmersoy bilem sunduğu yarışmada bu şarkıyı açıp göbek atıyor yahuYaa o hacıyı çarşıya yollamişem çok süper bi şarkı bitiyorum ben ona.
Cidden. Ne zaman canım sıkılsa açıp dinliyorum, bu kadar boş beleş ama bu kadar keyifli bi şarkı olamaz
Şarkı yapmış şekerim, tonight i'm f*cking you diye
Halbuki biz onu "i can be your hero baby" diyen haliyle tanımıştık.
Para onu çok bozmuş, hemen bi playboyluklar fakırlıklar falan.
Fakirlik değil fakırlık yaşıyor
Kendi iyi de çevresi kötüEvet klipleri de eskiye göre çok bozdu, Pitbull'a falan çok sardı... Ondan beri pek iyi değil =D
Hee anladı ben ...
Heroyu dinliyordum şimdi, hemen fakırler fakırı şarkıya geçeyim ...
Trabzondan aldım bakır, yar f*cker bende fakır
Şu aralar vizyonda bi film var " magic mike"Sanki erkek striptizci izlemeye gidiyorsun sevgilindeki neyin gururu bu:)
İşte açık açık yüzüne bu şekilde de soramıyorum... Biraz özgüvensiz biri ama çok iyi niyetli ondan kalbini kırmak istemiyorum.
Şu aralar vizyonda bi film var " magic mike"
Konu sahibi sakın sevgilinle gitme, bak valla kavga çıkarEki Görüntüle 1606368
Evet haklısın kime anlatsam az çok bu tarz şeyler söyledi. Bu özgünvensizliği bir ara o kadar çok artmıştıki, okulun başlarında spor salonlarından çıkmıyordu. Daha sonra bütün derslerden kalınca aklı başına geldi. O zamanda ne desem dinlememişti sen iyisin bu kadar yüklenme kendine demiştim. Ailesinin kız kardeşine daha düşkün olduğunu düşünüyor, biraz da o yüzden böyle...
Ailem o tarz şeyler yapmaz hani kısıtlamazlar kendileri de geldikleri sürece... Geçen yazda onları aynı bu şekilde konsere sürüklemiştim hatta babamla gitmiştim.Teşekkür ederim güzel dileğiniz için ve konsere gitme kararı aldım bakalım bundan sonra ne olacak.
Evli barklı kadınsın ne işin var böle cıbıl erkekleri izlicen, cık cıkBir de 2. filmmiş bu ilkini hiç görmemiştim :)))
onu bilmiyorum sanırım yeni albümlerden.
bailamos vardı bizim kuşağın dinlediği. Hero filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?