• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim konsere gidersem benden ayrılacak...

Neee, kim kimi f.cking? Ne olmuş bu çocuga böyle. :KK57:
Ee nede olsa kadınlar efendi adam yerine p.ç tercih edince cocukta başalrım ben bu aşkın ızdırabını dedi demek ki :KK70:
Bu arada konu sahibi Ricky Martin konserine git, enişte bey belki onu kıskanmaz :KK70:
Şarkı yapmış şekerim, tonight i'm f*cking you diye :KK57:
Halbuki biz onu "i can be your hero baby" diyen haliyle tanımıştık.

Para onu çok bozmuş, hemen bi playboyluklar fakırlıklar falan.

Fakirlik değil fakırlık yaşıyor :D

Bayanlar hepinize destekleriniz için tek tek teşekkür ederim, herkese ayrı ayrı cevap veremiyorum çünkü çok fazla yorum doldu burası. Dediğiniz gibi konsere gideceğim ve bir çoğunuz böyle bir insanla hayat geçmez yönünde. Bakalım dediğim gibi bu konser ilişkimi de yönlendiren bir olay olacak. Hani ilk başta kendimi suçlamıştım, o bu kadar üzülüyor ben niye gidiyorum diye ama beni bu ruh haline sokan kendisiymiş. Şimdi gerçekleri bütün ayrıntısıyla görebildim...

Yok ya daha yenilerde dilberay la düeti mevcut tavukları pişirmişem hacıyı da çarşıya göndermişem
Konu sahibi bana kızma bu kadar basit bir neden olamaz gidersen ayrılırım filan enrico yu bariz kıskanmış
Yaa o hacıyı çarşıya yollamişem çok süper bi şarkı bitiyorum ben ona.
Cidden. Ne zaman canım sıkılsa açıp dinliyorum, bu kadar boş beleş ama bu kadar keyifli bi şarkı olamaz :D

Fakirlik değil fakırlık yaşıyor :KK70:
Evet klipleri de eskiye göre çok bozdu, Pitbull'a falan çok sardı... Ondan beri pek iyi değil =D

Fakirlik değil fakırlık yaşıyor :KK70:

Hee anladı ben ...
Heroyu dinliyordum şimdi, hemen fakırler fakırı şarkıya geçeyim ...
Trabzondan aldım bakır, yar f*cker bende fakır :D

Sanki erkek striptizci izlemeye gidiyorsun sevgilindeki neyin gururu bu:)
Şu aralar vizyonda bi film var " magic mike"
Konu sahibi sakın sevgilinle gitme, bak valla kavga çıkar :D
magi.jpg

İşte açık açık yüzüne bu şekilde de soramıyorum... Biraz özgüvensiz biri ama çok iyi niyetli ondan kalbini kırmak istemiyorum.

İyi niyetli değil bence. Konsere giderseniz neden ayrılacakmış ne olacakmış siz konsere gidince ? bunu düşünürseniz ortada bir iyi niyet olmadığını da fark edebilirsiniz.

Size ve sizin isteklerinize saygı duymuyor , üzerinizde baskı kurmak istiyor ve kendi dediği olsun istiyor bencilce. Özgüveni de gayet yerinde bence sizi bu kadar derde sokabildiğine göre.

Baban izin vermese kıyametler kopardı ama sevgilin izin vermeyince biletini satabilirsen satacaksın o derece.
Sevgilin senin sahibin değil , bunu bi aklınıza yerleştirin.

Evet haklısın kime anlatsam az çok bu tarz şeyler söyledi. Bu özgünvensizliği bir ara o kadar çok artmıştıki, okulun başlarında spor salonlarından çıkmıyordu. Daha sonra bütün derslerden kalınca aklı başına geldi. O zamanda ne desem dinlememişti sen iyisin bu kadar yüklenme kendine demiştim. Ailesinin kız kardeşine daha düşkün olduğunu düşünüyor, biraz da o yüzden böyle...

Gencecik yaşınızda sorunlu insanları hayatınızın öznesi yapmayın. Üniversiteyi bu yaşınızda sadece 1 kez okuyabileceksiniz. Sonrasında isterseniz 3 üniversite daha bitirin bugünler gibi olmayacak.

Okulun festivali , gitmek istediğiniz konser vb var ise ailenizi nerede olduğunuzdan haberdar ederek ( güvenliğiniz için ) gidin ve eğlenin.

Değmeyecek insanlar için bugünlerinizi kasvete boğmayın.

Hemen konsere git ayrılsın senden bu adam ile bir ömür geçmez

Bir de 22 yaşında erişkin kadınsın ailemiz kapıda bekler de ne demek ortaokul çocuklarına öyle yapılır

Bağımsız hayata adım atmaya başlayın sevgilimizden de babanızdan da

Bu çocuğa inanma kandirip atacak seni ayrılmak icin neden ariyor kanma buna yarin birgun hamilemiyim acaba diye konu acarsin sakin evlenmek gibi bi aptallik etme

Ailem o tarz şeyler yapmaz hani kısıtlamazlar kendileri de geldikleri sürece... Geçen yazda onları aynı bu şekilde konsere sürüklemiştim hatta babamla gitmiştim. :KK70: Teşekkür ederim güzel dileğiniz için ve konsere gitme kararı aldım bakalım bundan sonra ne olacak.

Hakkınızda hayırlısı olacak. Umarım verdiği sözü tutup hayatınızdan çıkar. Siz de bundan 10 yıl sonra , "ya en güzel zamanlarımda aklım yok gibi gittim zamanımı elin sorunlu çocuğunu adam etmeye çalışarak geçirdim" diye kendinize kızmazsınız.

Bir de 2. filmmiş bu ilkini hiç görmemiştim :)))
Evli barklı kadınsın ne işin var böle cıbıl erkekleri izlicen, cık cık :KK45:
Ben bu filmi izledim, ahh çeninnggg süpersin yaaa ! Benim erkek arkadaşımın yanında arada takılıyorum off ne güzel adam filan diye bozuluyor içten içe ama ses etmez :KK53:

onu bilmiyorum sanırım yeni albümlerden.
bailamos vardı bizim kuşağın dinlediği. Hero filan.

Bailamos dönemleri , klipleri dönüyor tvlerde. Gece rüyamda görmüştüm adamı ki "vay arkadaş neymiş bu" diye bir aşk halimde yoktu kendisine. Bizim sokağa gelmiş bana sevgilim olur musun diyordu , bir ilan ı aşk , bir göz süzmeler , benimle dans etme çabaları :KK70::KK70::KK70:
Sonra uyandım :KK48: Nereden girdi ki bu adam rüyama :KK64:olmuştum. Üstüm açık mıydı diye soracaklar için ee yaz günü açıktı tabi :KK70::KK70::KK70:

Back
X