Ailem o tarz şeyler yapmaz hani kısıtlamazlar kendileri de geldikleri sürece... Geçen yazda onları aynı bu şekilde konsere sürüklemiştim hatta babamla gitmiştim.Ailen konsere göndermese ailemden nefret ediyorum yıllardır beklediğim enrike geldi göndermiyorlar diyecektin. 3 günlük ezik içinse gelip burada konu açıyorsun. Konsere git istemiyorsa aramasın sormasın. 2 gün sonra başka nedenden ayrılırsın konseri kaçırdığına yanarsın. Şimdiden konserde iyi eğlenceler
onu bilmiyorum sanırım yeni albümlerden.Evet ben de en çok o şarkısını severim bir de el perdedor.
kız şero konu sahibi kahtalı mıçıyı bilmiyor galiba
Ne bilsin çoluk çocuk bizim kahtalıyı yahukız şero konu sahibi kahtalı mıçıyı bilmiyor galiba
O lafı benim kalbimi çok kırmıştı zaten, 2 gün konuşmamıştım. Sonra yalvar yakar barıştırdı gene kendiyle... Dediğim gibi ruhsal çalkantıları çok oluyor. Bu konser sadece bir konser değil aynı zamanda ilişkime yön verecek bir durum olacak galiba. Sonunda ayrılırsak üzülmem gibi geliyor.erkek arkadaşın pek sağlıklı bir ruh halinde değil
bu kıskançlık değil
ne kadar özgüvensiz biri olduğunun işareti
çünki kıskanan erkek seven erkektir
seven sevdiğinin istediği ve elinden gelen herşeyi yaparak onu mutlu etmek ister
kıskanan da o konsere kendisi de gelir
ama bende gelmem sende gidemezsin
gidersen beni unut...vs lafları
despotluktan başka birşey değil
hele hele yazının altını çizdiğim kısmı
işte o tam felaket
sağlıklı biğr ruh hali taşoıyan biri bu cümleyi kurmamalı
Konserden sonra gel bize haber ver ne yaptı diye :))Ailem o tarz şeyler yapmaz hani kısıtlamazlar kendileri de geldikleri sürece... Geçen yazda onları aynı bu şekilde konsere sürüklemiştim hatta babamla gitmiştim.Teşekkür ederim güzel dileğiniz için ve konsere gitme kararı aldım bakalım bundan sonra ne olacak.
Could I Have This Kiss Forever vardı bir de.onu bilmiyorum sanırım yeni albümlerden.
bailamos vardı bizim kuşağın dinlediği. Hero filan.
O lafı benim kalbimi çok kırmıştı zaten, 2 gün konuşmamıştım. Sonra yalvar yakar barıştırdı gene kendiyle... Dediğim gibi ruhsal çalkantıları çok oluyor. Bu konser sadece bir konser değil aynı zamanda ilişkime yön verecek bir durum olacak galiba. Sonunda ayrılırsak üzülmem gibi geliyor.
Neee, kim kimi f.cking? Ne olmuş bu çocuga böyle.Could I Have This Kiss Forever vardı bir de.
Hey gidinin romantik Enriquesi, çok bozdu Tonight I'm F*cking You diyeBiz onu böyle bilmezdik
Yok ya daha yenilerde dilberay la düeti mevcut tavukları pişirmişem hacıyı da çarşıya göndermişemNe bilsin çoluk çocuk bizim kahtalıyı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?