• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim kendi istediği yerde yaşamak istiyor

Bu arada köy hayatı köy kotulemesi değil yaptığım oradan bakmayın alışık insanlar için daha rahat siz herşeyi bırakıp sadece sevdim e güvenip gitmekten bahsediyorsaniz büyük ihtimal yolda kalirsiniz çünkü iş de ortak sevgilinizin öyle ben gidiyorum yapmaz yapamaz ilerde şartlar bu yani Ömürboyu sonra ben sevmedim burayı bu aileyi bu şartları durumu yok ondan diyorum herşeye varsaniz gidin. Mesafe çizilecek aile var birde asla cizilemeyecek yani benim kızım yapamaz mesela döner gelir 3 güne siz kendinizi tanıyorsaniz ona göre karar verin orada koşullar aile gel git ağırlamalar sosyal çevre hoşunuza gidecek mi memnun olacak mısınız herşeye rağmen bu sevgi surecekmi bilemem

Ciddi sayılabilecek bir ilişkimiz var,1 yıl falan oldu benim en uzun ilişkim.Sevgilimin maddi durumu gayet iyi,ailesiyle birlikte bir iş yapıyor ve maddi açıdan çok rahat.Daha evlenme teklifi nişan vs yok ama sürekli evlilik planları yapıyoruz.Kafamı kurcalayan şey ise o kendi ailesinin ve işinin olduğu yerde yaşamak istiyor.Nasıl desem orası da biraz köy tarzı bi yer o yüzden ben hiç istemiyorum.Her şeye her yere uzak,çıkıp gezmek istesem hemen çıkamam vs.Tek sıkıntımız bu,şakayla karışık falan söylüyorum ama o hep bizim burda yaşicaz diyor.Ne yapmalıyım? Ayrılmakta istemiyorum açıkçası ama ileride daha büyük sorun yaratır mı bu durum
baştan için el vermiyorsa onaylama.zorla birinin yasantisina katilip ayni hayati yasamak zorunda degilsin.

Haklısınız.O kadar seviyor ve istiyorsa kendisi bana ayak uydurabilir diye düşünüyorum bende ama alttan alttan söylemeye çalışsamda illa ki de işim köyüm diyor.
canim aile isi yapan adam asla sana ayak uyduramaz hayal dunyasindan cikalim.bu devirde iş tutturmak baska biryerde sifirdan baslamak risktir kimse girmek istemez riske.sizi oraya cagirabilir bunu talep edebilir bu normaldir.sizde istemeyebilirsiniz bu da normaldir .bence sakayla karisik degil ciddi konusun.iliskinizi ona gore devam ettirme veya devam ettirmeme karari alin evleneceksenjz.evlenmeyecekseniz boyle takilin

Ciddi sayılabilecek bir ilişkimiz var,1 yıl falan oldu benim en uzun ilişkim.Sevgilimin maddi durumu gayet iyi,ailesiyle birlikte bir iş yapıyor ve maddi açıdan çok rahat.Daha evlenme teklifi nişan vs yok ama sürekli evlilik planları yapıyoruz.Kafamı kurcalayan şey ise o kendi ailesinin ve işinin olduğu yerde yaşamak istiyor.Nasıl desem orası da biraz köy tarzı bi yer o yüzden ben hiç istemiyorum.Her şeye her yere uzak,çıkıp gezmek istesem hemen çıkamam vs.Tek sıkıntımız bu,şakayla karışık falan söylüyorum ama o hep bizim burda yaşicaz diyor.Ne yapmalıyım? Ayrılmakta istemiyorum açıkçası ama ileride daha büyük sorun yaratır mı bu durum
Sevgilin bırak istediği yerde yaşasın. Eski sevgilin olsun artık.

Daha çok gençsin zaten.😅 Ciddi düşünme bile bu herifle. Erkek ailesine yakın olup sıkıntı yaşamayan yok gibi bir şey. Hele aile işi. Uzak dur.
Evet okulum falan bitti evlilik kafasına girdim zaten o da hemen olcak bir şey değil max 1-2 yıl gerekli.Öyledir büyük ihtimal yaşamadan bilemeyiz ama

1 yıl çok uzun ilişki değil. Sen 22 yaşındasın, sevgilin 21 yaşlarınız da küçükmüş daha. O ailesinin yanından ayrılmaz, ordaki düzene alışmış, o şehirde çalışır. Kimse istemediğin bir şeyi yaptıramaz. Onun bulunduğu şehirde yaşamak zorunda değilsin. Ailesiyle birlikte ortak iş yapan erkeklerin eşleriyle arasındaki sorunlar bitmez. Ailesi sürekli takip eder nereye gittiğini, ne aldığını falan sorarlar. Bence vazgeç bu sevdadan. Hiç onu çok seviyorum bırakamam diye düşünme. Kimse vazgeçilmez değildir .

Evet okulum falan bitti evlilik kafasına girdim zaten o da hemen olcak bir şey değil max 1-2 yıl gerekli.Öyledir büyük ihtimal yaşamadan bilemeyiz ama
Olsun kimler çıkar daha karşına. Hayat her hatayı yapmak için çok kısa. Yaşarsın pişman olursun bazı şeyleri dönüşü olmaz.

Ekmek nerdeyse artık orda olunuyor. İş bul çalış senin işine yakın oturursunuz.

Durumunun iyi olması bir şey ifade etmiyor, para aileyle ortak, kullanım hakları evlendikten sonra aileye ait, hizmet sana ait olur kesin, durumu iyi rahat yaşarım diye düşünüyorsan hiç düşünme yedirmezler, ha aşkımdan ölüyorum çok seviyoruz diyorsan gider yaşarsın

Haklısınız.O kadar seviyor ve istiyorsa kendisi bana ayak uydurabilir diye düşünüyorum bende ama alttan alttan söylemeye çalışsamda illa ki de işim köyüm diyor.

Ona baksaniz siz sevseniz ona da ayak uydurabilirsiniz. Adamin isi orda. Maddi acidan rahat. Okumamis. Onun acisindan ordan gitmek aptallik olur. Imkanlari iyise onunla kücük yerde yasayacak bir cok kiz da bulur.bunlari düsünmek icin bie sene beklemek cok olmus. Sartlari belli cünkü

Ona baksaniz siz sevseniz ona da ayak uydurabilirsiniz. Adamin isi orda. Maddi acidan rahat. Okumamis. Onun acisindan ordan gitmek aptallik olur. Imkanlari iyise onunla kücük yerde yasayacak bir cok kiz da bulur.bunlari düsünmek icin bie sene beklemek cok olmus. Sartlari belli cünkü
Siz biriyle direkt evlilik kafasında mı ilişkiye başlıyorsunuz?Bizim yaşımız küçük ben hiç o niyetle başladım sonrasında işler değişti.Seviyorum zaten ama sevdiğim için istemediğim bir hayata katlanmak istemiyorum.Benimde maddi imkanlarım iyi,o buraya gelse bana miras olan 3 evim var.Bulmak isteyene kız da erkekte çok o da bulur bende ama önemli olan bu devirde ciddi düşünebildiğin birini bulmak o zor

Oradan gelen paraya ihtiyaciniz varsa. Oh cok sukur durumu iyi diyorsaniz gideceksiniz elbette. Yok istemem oranin parasini biz ikimiz de calisip maasimizi alir gul gibi geciniriz diyorsaniz gitmeyin.

keske benim esimin ailesinin maddi durumu iyi olaydi da koyde kalaydik onlarla beraber. Alirdik arabamizi altimiza zaman buldukca kacar kacar gezerdik.. Simdi herkes koye donme derdinde siz koyden kacma😅

Oradan gelen paraya ihtiyaciniz varsa. Oh cok sukur durumu iyi diyorsaniz gideceksiniz elbette. Yok istemem oranin parasini biz ikimiz de calisip maasimizi alir gul gibi geciniriz diyorsaniz gitmeyin.

keske benim esimin ailesinin maddi durumu iyi olaydi da koyde kalaydik onlarla beraber. Alirdik arabamizi altimiza zaman buldukca kacar kacar gezerdik.. Simdi herkes koye donme derdinde siz koyden kacma😅
Öyle aileler kaçıp kaçıp gezmeye müsaade etmiyor, onlar da kalıp çalışacak, aile işi büyütülecek ister çoğu

Yurt dışı dediğiniz neresi , şehir merkezi ile köy arası kaç kilometre , köy yerinde maddiyatı çok iyi olan aile işi nedir?

21 yaşında bu devirde üniversite okumaması eksi benim için, büyük ihtimalle rahatına düşkün tembel bir genç.

Aile işine ne katkısı var merak ettim doğrusu, hayat enerjisi de yok gibi, bu yaşta civcivli şehir hayatı dururken köy merakı nedir ?
İçi geçmiş ,bu yaşlar insanın isterse her şeyi yapabileceğini düşündüğünü yaşlardır , neyden korkuyor ki bu kadar?

Yurt dışı dediğiniz neresi , şehir merkezi ile köy arası kaç kilometre , köy yerinde maddiyatı çok iyi olan aile işi nedir?

21 yaşında bu devirde üniversite okumaması eksi benim için, büyük ihtimalle rahatına düşkün tembel bir genç.

Aile işine ne katkısı var merak ettim doğrusu, hayat enerjisi de yok gibi, bu yaşta civcivli şehir hayatı dururken köy merakı nedir ?
İçi geçmiş ,bu yaşlar insanın isterse her şeyi yapabileceğini düşündüğünü yaşlardır , neyden korkuyor ki bu kadar?
Söz konusu oğlan gibi hayatı olan birini tanıyorum. Benim tanıdığım oğlan üniversitede bir bölüm okumuş. Sonra ailesinin dizinin dibinden ayrılmamış. Bahsettiğim kişi 30 lu yaşlarda, koca adam ailesinden harçlık alıyor ve halinden memnun. Ben konu sahibinin bahsettiği kişinin de bu kafa yapısında olduğunu düşünüyorum.

Bana da öyle geldi Welldone0 Welldone0 hanım, amaçsız sanki böyle dümdüz, başka bir şey yapmaktan korkanlar genelde bu aile işinin arkasına sığınıyorlar, lise mezunu 21 yaşındaki çocuğun ,dediğiniz gibi harçlık almaktan başka ne faydası olacak aile işine.

Bana da öyle geldi Welldone0 Welldone0 hanım, amaçsız sanki böyle dümdüz, başka bir şey yapmaktan korkanlar genelde bu aile işinin arkasına sığınıyorlar, lise mezunu 21 yaşındaki çocuğun ,dediğiniz gibi harçlık almaktan başka ne faydası olacak aile işine.
Benim tanıdığım kişi kendi işini yapma konusunda aşırı özgüvensizdi. Tabii adam 10 sene kolaya, hazıra alışmış. Rahatını bozmak zor gelir.

Ya kabul edeceksiniz ya ayrılacaksınız. Başka bir şey yapamazsınız.

Back