• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim kendi istediği yerde yaşamak istiyor

ezgimelodi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
67
10
8
22
Ciddi sayılabilecek bir ilişkimiz var,1 yıl falan oldu benim en uzun ilişkim.Sevgilimin maddi durumu gayet iyi,ailesiyle birlikte bir iş yapıyor ve maddi açıdan çok rahat.Daha evlenme teklifi nişan vs yok ama sürekli evlilik planları yapıyoruz.Kafamı kurcalayan şey ise o kendi ailesinin ve işinin olduğu yerde yaşamak istiyor.Nasıl desem orası da biraz köy tarzı bi yer o yüzden ben hiç istemiyorum.Her şeye her yere uzak,çıkıp gezmek istesem hemen çıkamam vs.Tek sıkıntımız bu,şakayla karışık falan söylüyorum ama o hep bizim burda yaşicaz diyor.Ne yapmalıyım? Ayrılmakta istemiyorum açıkçası ama ileride daha büyük sorun yaratır mı bu durum

Ciddi sayılabilecek bir ilişkimiz var,1 yıl falan oldu benim en uzun ilişkim.Sevgilimin maddi durumu gayet iyi,ailesiyle birlikte bir iş yapıyor ve maddi açıdan çok rahat.Daha evlenme teklifi nişan vs yok ama sürekli evlilik planları yapıyoruz.Kafamı kurcalayan şey ise o kendi ailesinin ve işinin olduğu yerde yaşamak istiyor.Nasıl desem orası da biraz köy tarzı bi yer o yüzden ben hiç istemiyorum.Her şeye her yere uzak,çıkıp gezmek istesem hemen çıkamam vs.Tek sıkıntımız bu,şakayla karışık falan söylüyorum ama o hep bizim burda yaşicaz diyor.Ne yapmalıyım? Ayrılmakta istemiyorum açıkçası ama ileride daha büyük sorun yaratır mı bu durum
Adamın ısı orada.
Ne yapabilir ki
Mecburen bunu kabul etmek zorundasınız ya da bıtırmelısınız.

Istemıyorsanız bırakın o istediği yerde yaşasın . Sizde önünüze bakın .
Ha bırakmak istemiyorsanız da gidip yaşayıp göreceksınız adamın işi gücü düzeni oradaymış sonuç olarak .

Ailesıyle ortak iş yapıp sürekli evının hesabını veren aileye gittiği geldiği yeri haber eden aileden izinsiz karısına çorap alamayan bi ortaklık varsa uzak durun sonra başınız çok ağrır

Hangi şehir?

Ben aileyle ortak iş yapılmasını iyi bulmuyorum. Çünkü iş hayatıyla özel hayat birbirine karışıyor. Ama bu konuda sevgilinin ailesinden bağımsız bir işi olacağını da sanmıyorum.

Hangi şehir?

Ben aileyle ortak iş yapılmasını iyi bulmuyorum. Çünkü iş hayatıyla özel hayat birbirine karışıyor. Ama bu konuda sevgilinin ailesinden bağımsız bir işi olacağını da sanmıyorum.
Yurt dışında yaşıyoruz.Bende sanmıyorum,çünkü kendisi üni mezunu bile değil iş bulması ekstra zor.Öyle bişey de diyemem zaten ailenle iş yapma gibisinden

Neden şakayla karışık söylüyorsun açık açık desene ben orada yaşayamam, başka bir yerde hayat kurma şansımız yok mu diye? Eğer yoksa ayrılacaksınız tabi başka ne olacak?
Ciddi bir adım atmadığımız için o tarz ciddi bir konuşma yapmadım hiç.Ama sürekli kafamı kurcalayan bi durum haline geldi

Uyum sağlayamadığım kişi benim "eski sevgilim" olurdu.
Adam parasını orada kazanmak istiyor sen de ya alışacaksın ya gideceksin.
İstemiyorsan ansızın köye gidince köy aşkı içine dolmaz, yeşilçam filmi de değil gerçek hayat. Aşk s.ks bir yere kadar mutlu olmazsan zaten onlar da kalmıyor evlenince.

Siz istemiyormuşsunuz adamın da işi orada asla başka yere gitmem diyor. Kendinizi istemediğiniz bir yere mahkum etmektense bence ayrılın. Sanırım oraya evlenip giderseniz eş ailesiyle dip dibe yaşayacaksınız sosyalleşemeyeceksiniz çalışma imkanınız da olmayacak. Bu forum böyle konularla dolu üstüne bir de çocuk yapılmış oluyor kadın kendini hapis hayatında hissediyor ve hepsinin sonu mutsuzluklarla devam eden bir yuva. Seçim sizin.

Bir de 1 yıllık ilişki çok da uzun değil konu sahibicim eğer bu ilişkide mutsuzsanız başka içinize sinmeyen şeyler de varsa öyle aman aman bir bağlılık durumu yok hepi topu 1 senedir hayatınızdaymış. Siz belli ki şehirde mutlusunuz eş ailesiyle birarada yaşamak isteyeceğinizi sanmıyorum daha karşınıza kim bilir ne erkekler çıkacak ohooo önemli olan sizin mutluluğunuzu ön plana koyan bir adam bulmak

İş nerede yaşam orada. Yapamayacağınızı düşünüyosanız hiç evlenmeyerek geleceğinizi koruyacaksınız. İlerde yaşayabileceğiniz en büyük sıkıntılardan olur hem de. Hiç boş yere sıkıştırmayın adamı da başka iş başka yer bulalım diye muhtemelen orada da siz suçlu olursunuz çünkü günün sonunda. Kaldı ki oradaki iş oturmuş ve iyi gelirli bi işse mantıklı da değil.

Şöyle aile ile iş yapan aile yanında yakınında oturur genelde onların dediği olur köy tarzı bı yer olunca sizde calismiyorsaniz onlara hizmet etmeniz illaki beklenir 3 bağ bostan yat gel Osman gibi yaptirmazlar göze batar ayrıca sevgiliniz yok canım öyle seymi olur der bu yorumuma evlilik eskidikce ve sevgi aşk tan kapalı olan göz açılıp gördükçe sen sus kosullari biliyorsun biliyordun der.Ben aile apartmanı aile ile ticaret gibi eş adayi secenlerin büyük bölümüne Allah yardımcın olsun Zaten size işine gelirse demiş ilerde yok tasiniriz yok aile işini bırakır gibi hayallere kapılmayın ondaki o aşk yetmez öyle sevgide özen yoksa eskir siz karar verin bence dünyadaki hiçbir sevgi standartlarimi değiştirmeye değmez bu kadar değiyorsavo bana uysun eee o zaman bence herkes akıllı sevsin uyani sevsin işine geleni seçsin ki problem çıkıp dibine darı suyu ekilmesin yuvanın.Kurmadan iyi düşüneceksin karakter sevgi yanında şartlar da çok önemli kim ne derse desin.Kosullar mutlu etmezse kadının da içine sinmezse olmuyor o iş.3 sene sonra nerden sevdim nerden geldim bu köye lanet olsun evlendiğim güne demekde var geçmiş olsun oluyor o zaman

Bir de 1 yıllık ilişki çok da uzun değil konu sahibicim eğer bu ilişkide mutsuzsanız başka içinize sinmeyen şeyler de varsa öyle aman aman bir bağlılık durumu yok hepi topu 1 senedir hayatınızdaymış. Siz belli ki şehirde mutlusunuz eş ailesiyle birarada yaşamak isteyeceğinizi sanmıyorum daha karşınıza kim bilir ne erkekler çıkacak ohooo önemli olan sizin mutluluğunuzu ön plana koyan bir adam bulmak
Evet uzun değil genel olarak ama benim için uzun,genelde asla ciddi ilişki insanı değildim yeni yeni yaşıyorum bunları ve çok bağlandım haliyle.O da aynı şekilde zaten yaşı da benden küçük.Evet ben şehir hayatını asla bırakmak istemiyorum her açıdan imkan çok.En iyisi ciddi bir şekilde konuşmak ama muhtemelen ayrılık olucak

Şöyle aile ile iş yapan aile yanında yakınında oturur genelde onların dediği olur köy tarzı bı yer olunca sizde calismiyorsaniz onlara hizmet etmeniz illaki beklenir 3 bağ bostan yat gel Osman gibi yaptirmazlar göze batar ayrıca sevgiliniz yok canım öyle seymi olur der bu yorumuma evlilik eskidikce ve sevgi aşk tan kapalı olan göz açılıp gördükçe sen sus kosullari biliyorsun biliyordun der.Ben aile apartmanı aile ile ticaret gibi eş adayi secenlerin büyük bölümüne Allah yardımcın olsun Zaten size işine gelirse demiş ilerde yok tasiniriz yok aile işini bırakır gibi hayallere kapılmayın ondaki o aşk yetmez öyle sevgide özen yoksa eskir siz karar verin bence dünyadaki hiçbir sevgi standartlarimi değiştirmeye değmez bu kadar değiyorsavo bana uysun eee o zaman bence herkes akıllı sevsin uyani sevsin işine geleni seçsin ki problem çıkıp dibine darı suyu ekilmesin yuvanın.Kurmadan iyi düşüneceksin karakter sevgi yanında şartlar da çok önemli kim ne derse desin.Kosullar mutlu etmezse kadının da içine sinmezse olmuyor o iş.3 sene sonra nerden sevdim nerden geldim bu köye lanet olsun evlendiğim güne demekde var geçmiş olsun oluyor o zaman
Haklısınız.O kadar seviyor ve istiyorsa kendisi bana ayak uydurabilir diye düşünüyorum bende ama alttan alttan söylemeye çalışsamda illa ki de işim köyüm diyor.

Karar sizin Sevgi yetmiyor kimseye yetmez uzun vadede çocuk sorumluluk eş ailesi anlaşılamamak o aşk kelebeği adamın ailenin neferi gibi pozları vs vs bu olasılık her zaman var ayrı yerde yaşayıp ayrı iş yapanlar bir derece katlanıyor iç içe olanlarda çıkan sorunlar sonucunda yıpranma katlanarak artıyor siz bileceksiniz

aile ile çalışan kişiler aileye bağlı yaşar genelde doğal olarak, ve adamın işi orda napsın? cok yakın arkadaşım bilgisayar müh. istediği dunya kentinde iş bulabilir nitelikte, eşi aile işinde çalışıyor, durumu cok iyi. türkiyede cocugun işinin olduğu ufak bir ildeler.
nerede yaşadığınızdan bağımsız, aile bütçesinden habersiz harcama yapamayan erkekle de zor oluyor. başka gelinler o gitti ben de, benim cocuk burda okıyor, o şurda gibi durumlar cıkıyor. bunları iyi düşünün. 1 sene de normal bir ilişki. anca anca birbirinizi tanıyorsunuz. bırakamam vs gibi bi durum yok, ki ortada teklif de yok. bunlar evliliğin bel kemiği durumlar. netleştirmeden bir yola girmeyin derim.

Back