- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.091
-
- Konu Sahibi sassyassyy
Evlilik teklifini neden reddettiniz?
O degilde ne güzel hayatlar var be
Kaza yapılıyor gecmis olsn baba söyleniyor ama sak aynı gün yeni araba yolluyor
Eve herkes istediği saatte giriyo cıkıyo
Biz de bebe egleyelim
Birbirinizi tamamlıyorsunuz bence ayrılmayın hic
Bu rahatlıkla ayrılmayın hic dedim istearaba kendisinin degil hanimefendi kiralik. kaza yaptigi da yeni gelen de.
size hayat tarzim hakkinda konusun demedim.
Anladim, hakkinizda hayirlisi. Peki bunu ona anlattiniz mi? Yada ne soylediniz reddederken? 5 kere ust uste evlilik teklifi yapmis her seferinde hazir olabileceginizi dusunmustur belkide, hepsinin arasi ne kadar bilmiyorum ama belkide bahane sundugunu dusunup uzuluyordur haliyle daha cok ilgi ve daha cok sevildigini hissetmek istemis olabilir..hazir olmadigimizi dusunuyorum
Okurken ben olsam gitmezdim, niye gittin ki dedim içimden ve devamında kavganın sebebinin bu olduğunu okudum.
Eşim kaza yapsa bırak arkadaşlarımla gitmeyi, eşim kaza yaptı dün gece morali çok bozuk siz bize gelin diye eve insan çağırır onu rahatlatmaya çalışırdım.
Ben kaza yapsam sonra arkadaşlarıyla buluşsa yeminle boşarım onu.
Bu rahatlıkla ayrılmayın hic dedim iste
Adam kaza yapmıs siz oturmussunuz evde,sorma deMis kalkmıssınız o halde adamı bırakıp arkadaslarla takılmaya gitmissiniz.
Evet göz göre göre bir kaza. Sadece intihar odaklı da değil bir sürü kişinin canını riske attığı bir durum oluşturmuş. Ama bunu konuşmanın sırası değildi bence. Olay çok yeni, pert olan bir arabadan çıkmış, muhtemelen uykusuz saçma sapan bir durumda.ama normal bir kaza mi allah askina hayvan gibi sabaha kadar icip sonra araba kullanmak nedir. hadi kendini dusunmedin diger insanlari da mi dusunmuyorsun? benim de kizacagimi bildigi icin hep basindan atiyor.
gidiyorum soruyorum ne oldu iyi misin diyorum bir sey yok bir sey yok. buraya uzamasin diye yazmadim ama oyle soguk durmadim yani once kendini kotu hissetmesin diye sarildim konustum. put gibi duruyor. e bana anlatmayacaksin da kime anlatacaksin? ben de sinirlendim yani beni hayatindaki olaylarin bu kadar disinda tutmaya calismasina.