Sevgilim İlgisiz mi ben mi abartıyorum?

İlişki adına ufak bir kırıntı arıyorumdur ama yok

Eklentiler

• 836F7514-390A-483E-820F-339198719EE3.png
    634 KB · Görüntüleme: 41
Cok güvenilir ve saglam bir iliski gibi gözükmedi. Siz bu iliskiyi ince eleyip sık dokuyun derim. Uzak mesafe iliskisi yasadim 10 yil devametti bizde derslerin zorlugundan dolayi universitede yazismadik oyle abartili ama gezmedikte... kafeye gidecek, arkadaslarina ayiracak vakti bulup sevgilisyle ilgilenmemesi hic hos bir durum degil.

İsteyen 5 dakika da olsa zaman yaratır
Bence arayınca seni ben istemiyorum de ayrıl
Baktın hareketlerini değiştiriyor barışırsın
Ama bu şekilde hep cepte olursun

Ararsa açma.. mesaj yazarsa cevap verme. Bir hafta kaybol. Duruma gore bakarsın yoluna. Anında tlf nu açan cvp veren çantada keklik kadınlar değersiz olur bilgine.

Ders calisiyor azcik rahat birak dicektim ama 8den sonrasını arkadaslarina ayirabiliyorsa bir miktarını da size ayırabilir, evet ilgisiz.

8 ' e kadar ders çalışıyor dediğiniz yere kadar tamam anlayışlı olunabilir fakat sonrasında arkadaşlarıyla cafeye gitmek nedir. Tamam gitsin ama sizi de ihmal etmesin.

Eğer hiç tepki vermiyorsanız belki farkında değildir. Bu durumu açıkca dile getirin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…